μια βοήθεια σας παρακαλω.την κυριακή στο κυνήγι το όπλο μου έφαε λίγα νερά (δεν είναι η πρώτη φορα) αλλα μόλις μπήκα σπίτι την νύχτα έκαμα τον σιόνι όπως πάντα.εχτές το πρωί όταν κατεβικαμε από το αυτοκόνητο και τον συναρμολόγησα διαπίστωσα ότι στο τσάκισμα και στο κλείσιμο έσφιξε παρα πολυ.που μπορεί να οφείλεται αυτό?
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βοήθεια
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: Βοήθεια
Χάρη όταν καθαρίζουμε το όπλο καλό είναι να το αφήνουμε λόγο να στεγνώνει γιατί μπορεί και στην θήκη να κρατάει υγρασία τώρα γιατί μάγκωσε ή έσφιξε το όπλο σου καλύτερα να το δεί ένας οπλουργός
Προσέχουμε...για να έχουμε
- HarrisAce
- Full Member
Άριστε μου το όπλο ήταν από την κυριακή την νύχτα μέχρι την τεταρτη το πρωί έχω από την θήκη του αποσυναρμολογημένο.θα το πάρω αύριο στον οπλουργό μου να το δει
- virtualgreek
- Moderator
Υποψιάζομαι ότι φούσκωσε το ξύλο στο παρακόντακο.HarrisAce έγραψε:Άριστε μου το όπλο ήταν από την κυριακή την νύχτα μέχρι την τεταρτη το πρωί έχω από την θήκη του αποσυναρμολογημένο.θα το πάρω αύριο στον οπλουργό μου να το δει
Για τι μάρκα όπλο μιλάμε και τί ηλικίας ?
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- HarrisAce
- Full Member
Σάββα καλησπέρα.Και εγώ το ίδιο υποψιάζομαι.τo όπλο είναι το Breda Vega Lusso και αν δεν κάνω λάθος είναι του 96.σε τέτοια περίπτωση τι κάνω?
- virtualgreek
- Moderator
Οπλουργό απευθείας και να μην το χρησιμοποιήσεις.HarrisAce έγραψε:Σάββα καλησπέρα.Και εγώ το ίδιο υποψιάζομαι.τo όπλο είναι το Breda Vega Lusso και αν δεν κάνω λάθος είναι του 96.σε τέτοια περίπτωση τι κάνω?
Εάν το χρησιμοποιήσεις και όντως είναι το ξύλο το πρόβλημά του, υπάρχει η περίπτωση να το τσακρίσεις και να σπάσει. Τότε το πρόβλημα σου θα είναι πολλαπλάσιο.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- HarrisAce
- Full Member
θα το πάρω αύριο να δούμε.ευχαριστώ πολύ