Φυσιγγια για SILMA
- giorgos80
- Pathfinder
- Pathfinder
Re: Re: Re: Φυσιγγια για SILMA
Ιδιο οπλο;αυλοι;μηκος καννης?nike powder έγραψε:Pathfinder έγραψε:Εν νομιζω να γινεται πατσιαουρι στα 20 μετρα με 5***** και ταππαBreda Pegaso έγραψε:Για να πεφτει στα 20 μετρα κουτσοφτερη δεν εισαι καλα πανω της.
Οτι τσιοκ και να εχεις στα 20 μετρα γινεται πατσιαουρι!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
φιλε εγω με δικεσ μου χαρτουτσιεσ ταππο 10αρι τσιοκ 4 ωσ τα 30μ πεφτουν οποσ τη μαππα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
Re: Re: Re: Φυσιγγια για SILMA
e]
φιλε εγω με δικεσ μου χαρτουτσιεσ ταππο 10αρι τσιοκ 4 ωσ τα 30μ πεφτουν οποσ τη μαππα
[/quote]
Ιδιο οπλο;αυλοι;μηκος καννης?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk[/quote]
ιδιο οπλο συμφονω οτι δεν ειναι
τα αλλα ειναι σχεδον αμελητεα δηλαδη ενα 28αρι απο ενα 30αρι δεν εχουν αρκετη διαφορα στην τουφεκια

Ιδιο οπλο;αυλοι;μηκος καννης?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk[/quote]
ιδιο οπλο συμφονω οτι δεν ειναι

- Breda Pegaso
Re: Φυσιγγια για SILMA
Φιλε Pathfinder μιλουμε για 20 μετρα! οχι 50! το λεπτο σκαι τες καμνει σουρωτηρι!
Εσυ ειπες οτι πεφτουν σεκκες στα 35!
Ενα 90% φταιμε εμεις και οι επιλογες μας για τα κουτσοφτερα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- kanaris
- Full Member
δεν ξερω αν θα τις δοκιμασεις αλλα αν το κανεις θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος: RC 3 (8,5 No) ολη μερα, RC 32(12 no) ποφυσημα και αργα το απογευμα. παιζω με τσιοκ 5-4 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- Pathfinder
Re: Re: Φυσιγγια για SILMA
Μα και εγω φιλε breda εν για τις επιλογες μου που ρωτω αν κανω κατι λαθος.συμφωνω για το σκοπευτικο λαθος οτι παντα ο εαυτος μας ειναι ο τελευταιος που φταιει στην εξισωση.οπως και να εχει το πραμα ποια η γνωμη για φυσιγγια ταππα εναντι πιστονιου;ειναι καλυτερα ταππα και στις 2 με συνδυασμο τσοκ η φυσιγγια με πιστονι;παντα μιλουμε για βολες μεχρι 35 -40μετραBreda Pegaso έγραψε:Φιλε Pathfinder μιλουμε για 20 μετρα! οχι 50! το λεπτο σκαι τες καμνει σουρωτηρι!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Breda Pegaso
Εξαρταται τι θελεις. Η γνωμη μου ειναι οτι το 5 τσιοκ με λεπτα σκαια και 32-33γρ. σε καλυπτει μεχρι τα 30 μετρα. Απο εκει και περα παλε πεφτουν αλλα δεν θα εχεις την απαιτηση να ειναι ολα σεκκα.
Επισης τα περισσοτερα θηραματα που πιανουμε ειναι τα κοντινα και μεσαια. Και ειδικα για τσικλα επιβαλλονται ανοικτα τσιοκαρισματα με λεπτα σκαια.
Τωρα ταππα ή πιστονι? Αν θα βαλεις 4 τσιοκ βαλε ταππα και αν θα βαλεις 5 τσιοκ πιστονι. (παλι εξαρταται απο το ιδιο το φυσιγγι ταππα ή πιστονι ποσο συγκεντρωτικο ειναι).
Κανε τις δοκιμες σου σε πινακα να δεις τη συγκεντρωση και τι κατανομες βγαζει το οπλο σου.
Απο εκει και περα οταν εχεις σωστες επιλογες στα τσιοκ κλπ χρειαζεται συγκεντρωση και σωστη σκοπευση.
Εγω προσωπικα κανω ολα τα κυνηγια με 5-4 τσιοκ με πιστονια και στις 2.
Επισης τα περισσοτερα θηραματα που πιανουμε ειναι τα κοντινα και μεσαια. Και ειδικα για τσικλα επιβαλλονται ανοικτα τσιοκαρισματα με λεπτα σκαια.
Τωρα ταππα ή πιστονι? Αν θα βαλεις 4 τσιοκ βαλε ταππα και αν θα βαλεις 5 τσιοκ πιστονι. (παλι εξαρταται απο το ιδιο το φυσιγγι ταππα ή πιστονι ποσο συγκεντρωτικο ειναι).
Κανε τις δοκιμες σου σε πινακα να δεις τη συγκεντρωση και τι κατανομες βγαζει το οπλο σου.
Απο εκει και περα οταν εχεις σωστες επιλογες στα τσιοκ κλπ χρειαζεται συγκεντρωση και σωστη σκοπευση.
Εγω προσωπικα κανω ολα τα κυνηγια με 5-4 τσιοκ με πιστονια και στις 2.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Pathfinder
- Breda Pegaso
Ακριβως. Θελω κανονικη προς ανοικτη κατανομη βαζω με κανονικο πιστονι. Αν θελω πιο πολλη συγκεντρωση βαζω συγκεντρωτικο και πιο πολλυ γραμμαριο.
Ειναι γουστα και τι δινει ψυχολογια στον καθε ενα. Αλλα και σωστες επιλογες. Πχ δεν θα βαλω στο 5 τσιοκ για τζιηκλα 28 γραμμαρια 8-9 νουμερο, θα εχω πολλα κενα.
Ειναι γουστα και τι δινει ψυχολογια στον καθε ενα. Αλλα και σωστες επιλογες. Πχ δεν θα βαλω στο 5 τσιοκ για τζιηκλα 28 γραμμαρια 8-9 νουμερο, θα εχω πολλα κενα.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ