B&P F2 Short Range Dispersante no.6.5

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Καλημέρα φίλοι μου,

Θα ήθελα την άποψη σας για τον εν λόγω φυσίγγιο. Το δοκίμασα χθες στην μοναδική ευκαιρία που είχα σε μια πέρδικα όπου μου έδωσε μια καταπληκτική βολή σε απόσταση περίπου 30μ.

Η εταιρία το δίνει και σε 7.5. Όσοι το έχετε δοκιμάσει στην πέρδικα γράψτε τις εντυπώσεις σας γιατί με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ,

Μάριος
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
nike powder
Full Member

Re: B&P F2 Short Range Dispersante no.6.5

Δημοσίευση από nike powder »

SilverPigeonS έγραψε:Καλημέρα φίλοι μου,

Θα ήθελα την άποψη σας για τον εν λόγω φυσίγγιο. Το δοκίμασα χθες στην μοναδική ευκαιρία που είχα σε μια πέρδικα όπου μου έδωσε μια καταπληκτική βολή σε απόσταση περίπου 30μ.

Η εταιρία το δίνει και σε 7.5. Όσοι το έχετε δοκιμάσει στην πέρδικα γράψτε τις εντυπώσεις σας γιατί με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ,

Μάριος

το μονο που μπορω να πω φιλε αφου δεν το εχω δοκιμασει ειναι οτι το f2 που ειναι γεμισμενο ακομη ενα θριλικο παρουτι που εφτιαξε η b&p poy exei para polloys opadous
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

καλημερα,

το εν λογω φυσιγγιο μου το εχει συστησει ενας φιλος.....αλλα εγω δεν χρησιμοποιω πλεον διασπορας αλλα μαλλινη ταππα για πρωτη βολη.

εντουτοις μου ειπε οτι το χρησιμοποιει πολυ,και οτι οι βολες του μεχρι και 35 μετρα με το συγκεκριμμενο φυσιγγιο ειναι λεει ακαριαιες. Οταν του ειπα οτι τα φυσιγγια διασπορας ειναι για βολες το πολλη μεχρι 25 μετρα...μου απαντησε ''δοκιμαστο και 8α εκπλαγης''.

δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω εαν οντως ισχυει...αλλα μου φαινεται καπως υπερβολικο η αποσταση που μου αναφερε. Αυτα φιλε.
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Μάριε μου δεν άκουσα ποτέ κανένα να έχει πρόβλημα με φυσίγγιο της B&P ή να κόφκει και να μεν κόφκει
Νομίζω το αγοράζεις και εν σε κοφτει τίποτε :geek:
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Γιατρός έγραψε:Μάριε μου δεν άκουσα ποτέ κανένα να έχει πρόβλημα με φυσίγγιο της B&P ή να κόφκει και να μεν κόφκει

ΩΡΑΙΟΣ!
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Γιατρός έγραψε:Μάριε μου δεν άκουσα ποτέ κανένα να έχει πρόβλημα με φυσίγγιο της B&P ή να κόφκει και να μεν κόφκει
Και εγώ έτσι πιστεύω. Απλά με εντυπωσίασε η απόδοση της στα 30μ. που συνήθως άλλα φυσίγγια διασποράς υστερούν. Φυσικά από μια βολή δεν βγάζεις συμπεράσματα. Θα την δοκιμάσω όμως ξανά!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Οταν με το καλο , ξαναπαω κυνηγι, ουσιαστικα να κανω και εγω την εναρξη, θα το παρω να το δω στις μπεκατσες.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Laurona έγραψε:Οταν με το καλο , ξαναπαω κυνηγι, ουσιαστικα να κανω και εγω την εναρξη, θα το παρω να το δω στις μπεκατσες.
Χρύσανθε μου υπάρχει και 7.5, 8.5 κ 9.5. Νομίζω το 8.5 θα είναι ότι πρέπει για την μπεκάτσα!!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Ξέρω πως θα ακουστώ αλλά μπορείτε και με 6 5 4 σκάι αλλά να βρει ένα σκάι το πουλάκι στο κεφάλι ή στην καρωτίδα
Δεν το συνιστώ σε όλους
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”