marinos.a έγραψε:και εγω το προτιμώ. Απλα εχω και την επιλογή των κανων.
Πιστεύω οτι σε στατικά κυνήγια πρεπει να ειναι καλυτερη η επιλογη των κανών διοτι το ενδιαφέρον περιορίζεται στα μερικα δευτερόλεπτα πριν και μετα τη βολη. Ιδικα οταν εχεις τη δυνατότητα μικρής γωνιάς θέασης τοτε η οι κανες ειναι καλυτερη επιλογη διοτι μικραίνοντας το πλάνο θα πιάνει και τα πουλιά μεγαλύτερα.
Πάνω στην κάννη εγώ το βρίσκω όχι και τόσο βολικό για τον λόγο πρέπει να έχεις ψηλά το όπλο για να πάρεις την
φάση πριν την τουφέκια και 2ο πρέπει να θυμάσαι να κρατάς τες κάννες στη πορεία του πουλιού που πέφτει .
marinos.a έγραψε:
Πιστεύω οτι σε στατικά κυνήγια πρεπει να ειναι καλυτερη η επιλογη των κανών διοτι το ενδιαφέρον περιορίζεται στα μερικα δευτερόλεπτα πριν και μετα τη βολη. Ιδικα οταν εχεις τη δυνατότητα μικρής γωνιάς θέασης τοτε η οι κανες ειναι καλυτερη επιλογη διοτι μικραίνοντας το πλάνο θα πιάνει και τα πουλιά μεγαλύτερα.
Δεν μου περασεν που τον νου. Εχεις δικαιο!
Η καμερα είναι δανική, και εδοκαν μου και μια φάουσα παρελκόμενα. Αρα είμαστεν καλιμμενοι και για τα στατικα κυνηγια
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Πανικος Setter έγραψε:MR Μακρης το βίντεο που σου έταξα για την πρώτη κυριακή αλλά είναι χωρίς τελείωμα
είναι το θήραμα που το κυνηγάμε κάνοντας αριθμούς
είναι το θήραμα που το κυνηγάμε από το αυτοκίνητο στους δρόμους
είναι το θήραμα που προσπαθούμε να ξεγελάσουμε και να το βρούμε απροετοίμαστο όταν πάμε όπως τους αλουπους ειδικά όταν βραδιάζει παρκάροντας το αυτοκίνητο πιο πέρα
αυτό όμως είναι το θήραμα που για να το αντιμετωπίσεις στα ίσα σου βγάζει το κώλο
Ωραία η κάμερα και καθαρό και το βίντεο.
Αν βρεις και ένα τρόπο να σταθεροποιήσεις το κεφάλι σου να μεν σούζεται, θα βγάζεις πολύ ωραίες στιγμές!
Καλορίζικη
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Πανικος Setter έγραψε:MR Μακρης το βίντεο που σου έταξα για την πρώτη κυριακή αλλά είναι χωρίς τελείωμα
είναι το θήραμα που το κυνηγάμε κάνοντας αριθμούς
είναι το θήραμα που το κυνηγάμε από το αυτοκίνητο στους δρόμους
είναι το θήραμα που προσπαθούμε να ξεγελάσουμε και να το βρούμε απροετοίμαστο όταν πάμε όπως τους αλουπους ειδικά όταν βραδιάζει παρκάροντας το αυτοκίνητο πιο πέρα
αυτό όμως είναι το θήραμα που για να το αντιμετωπίσεις στα ίσα σου βγάζει το κώλο
Ωραία η κάμερα και καθαρό και το βίντεο.
Αν βρεις και ένα τρόπο να σταθεροποιήσεις το κεφάλι σου να μεν σούζεται, θα βγάζεις πολύ ωραίες στιγμές!
επειδη επιασα καμερα για το οπλο ξερετε κανενα καλο προγραμμα για να μεταφοτονο τα βιτεο χωρης να μου χαλα την ποιοτητα?και να μπορω να κοφκο και σκηνες.το windows movie maker εν μου αρεσε
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.