TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

tooulos96 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
tooulos96 έγραψε:Ρε κοπελιά θέλω να αναφέρω κάτι που επαρατηρησα
3-4 φορές που επια αναγνωρηση για τσικλες τσιταστρο έβλεπα πολλές τσικλες οι οποίες ερχονταν κοπαδιαστες(7-8)
Και την επόμενη μέρα που πηγενα χάνονταν όλες
Στέκει ότι όταν εν κοπαδιαστες σημενει ότι εν να μετακινηθούν??
oxi απαραιτητα, παραπανω στεκει πως το προι ζιαμε επαιχτικαν τα πουλια και απλα αλαξαν τοπο η ακομα και με τους πυροβολισμους σου στες λιες ζικλες που ερκουνται απωθας τα αλλα πουλια που καπου παρακατω καθουνται που εν ποιο ησυχια!
στον τοπο που παω μετα το κυνηγι του λαγου-περδικας εν πατα ψυχη
επαρατηρησα το τζαι περσι
επαεννα σαββατο τζε καθουμουν το δειλις τζε επερνουσαν 20-25 πουλια τζαι ηταν κοπαθκιαστα 7-8 πουλια
τζε την κυριακη στο τζιταστο μπορει να επερνουσαν 1-2
τοτε ναι οι πυροβολισμοι σου αποθουν τα αλλα πουλια...
μπορει ζινα τα πουλια να καθουνται 100 μετρα παραδιπλα ...
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

φιλοι λογω του οτι πολυς κοσμος δεν εχει την ευχερεια λογω αποστασης να παει αναγνωρισεις εστω και για τζικλα αν καποιοι βγηναν εξω σημερα ας πουν τι ειδαν δεν ειναι αναγκη συγκεκριμενες περιοχες.ειναι κριμα να ξεκινουμε απο αμμοχωστο η λαρνακα για εξορμησεις σε τροοδος η παφο στα τυφλα.
π.χ περιοχη λαγιας -βαυλας αρκετα πουλια ειναι αρκετο.
οπως ειναι τα πετρελαια εγω προσωπικα να παω μεχρι ακαπνου θελω 30 ευρω πετρελαιο αν καποιος καλος συναθρωπος ενημερωσει οτι σημερα ηταν στην περιοχη και δεν ειδε τιποτα θα μετανοιωσω και δεν θα παω :)
παντως περιοχη αμμοχωστου την κυριακη πολλα πουλια αλλα ως δια μαγειας δευτερα και σημερα τιποτα :(
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Εγω αν και ημουν κλεισμενος μεστο μπετον μετα απο την κυριακη πιστευω εμπειρικα πτι αυριο οι τζηκλες δεν θα ειναι παντου οπως την κυριακη. Θα εχει σε καποια μερη αλλα και πολλες περιοχες θα ειναι χωρις πουλια διοτι ηταν αποδημια την κυριακη και μετακινουνταν τα πουλια.

Επισης δεν θα εχει πολυ κοσμο ετσι οσες εχει θα καθονται παρα να πετουν επιδη πλεον επιασαν στο τοπο

Δοκιμαστε παραδοσιακους τζηκλοτοπους στα ορεινα και σε περιοχες που θα εχει κοσμο για να τις κινουν.

Στα χαμηλα δεν θα εχει πουλια αυριο πιστευω
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

εκαμες την καρδια μου περιβολη τωρα :lol: :lol:
kypros έγραψε:Εγω αν και ημουν κλεισμενος μεστο μπετον μετα απο την κυριακη πιστευω εμπειρικα πτι αυριο οι τζηκλες δεν θα ειναι παντου οπως την κυριακη. Θα εχει σε καποια μερη αλλα και πολλες περιοχες θα ειναι χωρις πουλια διοτι ηταν αποδημια την κυριακη και μετακινουνταν τα πουλια.

Επισης δεν θα εχει πολυ κοσμο ετσι οσες εχει θα καθονται παρα να πετουν επιδη πλεον επιασαν στο τοπο

Δοκιμαστε παραδοσιακους τζηκλοτοπους στα ορεινα και σε περιοχες που θα εχει κοσμο για να τις κινουν.

Στα χαμηλα δεν θα εχει πουλια αυριο πιστευω
huntingismylife
Full Member

Δημοσίευση από huntingismylife »

Παιδια πιστευω οτι τα πουλια θα υπαρxουν..ισως λογω των λιγων κυνηγων να xρειαστει περπατητο.. εγω θεωρω οτι θα ξαναμπουν πουλια απλα πρεπει να περιμενουμε...απο αυτες δεν θα κρατηθουν πολλες λογω του καιρου...απλα ισως xρειαστει να περιμενουμε ακομα λιγο!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

εγώ θα μιλήσω μονο για "τρυονοτσικλες" και "τριζαρες" και μαύρες και αποκλειστικά για περιοχή τροόδους ότι λόγο τον μετακινήσεων και τον πληροφοριών που έχω είναι ότι αν δεν παιχτούν αύριο πολλά πουλια στο τρόοδος την κυριακή είναι η μέρα τους αύριο δεν θα έχει ούτε πολύ κόσμο λόγο του ότι είναι τεταρτη αλλα την κυριακή πιστεύω ότι είναι η μέρα τους και θα συνεχιστεί πιστεύω για τουλάχιστον 3 εβδομάδες και κάθε φορα θα παίζονται αν πάει κάποιος πάνω αύριο περιμένω απάντησης αυτά απ`μένα
EPANIEL POWER
huntingismylife
Full Member

Δημοσίευση από huntingismylife »

Φιλε θα ειμαι πανω, μαλλον δεν θα κτυπησω τσιxλες, αλλα θα ενημερωσω!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

πρόσεχε φιλε αν θα είσαι με σκύλο διότι είχε δηλητήρια
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Παν - έρκουντε που πάνω μου, δεν τις παίζω ακόμα, όταν θα έρτει η ώρα τους θα είναι χασιμιές :mrgreen: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Δημοσίευση από Georgios »

Μελετήστε τις περιοχές που έχει βρέξει μέχρι τώρα! Μελετήστε τις περιοχές που τρέχει έστω και λίγο νερό και έβγαλε πράσινα χόρτα! Εκει θα βρείτε τις πολυπόθητες τζίκλες! Είναι στα βουνά μας και στα περάσματα τους έρχονται 5-6 μαζί ! 3 άτομα πήραμε 22 σε διάστημα 2 ωρών την τετάρτη που πέρασε (δεν θα αναφέρω περιοχή)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”