Nobel Sport
- Sergios
Nobel Sport
Ποιά είναι η γνώμη σας για το φυσίγγιο Nobel Speed 34gr όσοι το δοκίμασαν φυσικά για τώρα στη ζέστη υπολογίζω να εχει γρήγορη πυρίτιδα που δουλεύει στο θερμό καιρό
- Breda Pegaso
Re: Nobel Sport
Ειναι το σταθερο μου φυσιγγι τα τελευταια 3 χρονια στη φασσα. Πολυ καλο και συγκεντρωτικο. Αν το βαλεις σε στενο τσιοκ πρεπει να εισαι καλα πανω τους στα κοντινα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Athos 1978
- Full Member
Ρε φίλε θέλει ξηρό καιρό η υγρασία , εσύ που πρόσεξες να έχει καλύτερα αποτελέσματα ?Breda Pegaso έγραψε:Ειναι το σταθερο μου φυσιγγι τα τελευταια 3 χρονια στη φασσα. Πολυ καλο και συγκεντρωτικο. Αν το βαλεις σε στενο τσιοκ πρεπει να εισαι καλα πανω τους στα κοντινα.
Open mind for a different view.
- Sergios
εν μεσα στις υπο δοκιμή περκει έχει λιες αύριο και δοκιμάσουμεν τηνAthos 1978 έγραψε:Ρε φίλε θέλει ξηρό καιρό η υγρασία , εσύ που πρόσεξες να έχει καλύτερα αποτελέσματα ?Breda Pegaso έγραψε:Ειναι το σταθερο μου φυσιγγι τα τελευταια 3 χρονια στη φασσα. Πολυ καλο και συγκεντρωτικο. Αν το βαλεις σε στενο τσιοκ πρεπει να εισαι καλα πανω τους στα κοντινα.
- Breda Pegaso
Παντα βαλλω την μετα τις 8 και δεν την ξαναφκαλω ως το τελος. Εγω επειδη εχω της εμπιστοσυνη πεζω την γενικα το καλοκαιρι εχει δεν εχει υγρασια και μια χαρα ειναι. Μονο το πρωι δεν τη βαλλω μεσα γιατι πεζω τεκνα που ταχα καμνει παραπανω :-/
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Athos 1978
- Full Member
Ρε φιλε ε δοκιμασες την ?Sergios έγραψε:εν μεσα στις υπο δοκιμή περκει έχει λιες αύριο και δοκιμάσουμεν τηνAthos 1978 έγραψε:Ρε φίλε θέλει ξηρό καιρό η υγρασία , εσύ που πρόσεξες να έχει καλύτερα αποτελέσματα ?Breda Pegaso έγραψε:Ειναι το σταθερο μου φυσιγγι τα τελευταια 3 χρονια στη φασσα. Πολυ καλο και συγκεντρωτικο. Αν το βαλεις σε στενο τσιοκ πρεπει να εισαι καλα πανω τους στα κοντινα.
Open mind for a different view.
- Anthimos
- Moderator
Ενα απο τα καλυτερα και πιο σταθερα φυσιγγια για την ζεστη!! Πάντα μαζι μου στο κυνηγι φασσας!Sergios έγραψε:Ποιά είναι η γνώμη σας για το φυσίγγιο Nobel Speed 34gr όσοι το δοκίμασαν φυσικά για τώρα στη ζέστη υπολογίζω να εχει γρήγορη πυρίτιδα που δουλεύει στο θερμό καιρό
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Cacciatore
- Full Member
Χρησιμοποιώ ένα φυσίγγιο της Nobel sport το οποίο βγαίνει μόνο 6άρι τάππα με μπαρούτι 206 S..γνωρίζει κάποιος άλλο φυσίγγιο της ίδιας ή άλλης ετερείας με το ίδιο μπαρούτι σε 7άρι τάππα ή πιστονάκι?
- 682 GOLD E
- Full Member
καποια μοντελα τις εταιρειας extra ειναι με αυτο το μπαρουτι, ισως το express 33,5 αλλα δεν ξερω ακριβως. καποιος που ξερει καλυτερα τις extra θα σου πειCacciatore έγραψε:Χρησιμοποιώ ένα φυσίγγιο της Nobel sport το οποίο βγαίνει μόνο 6άρι τάππα με μπαρούτι 206 S..γνωρίζει κάποιος άλλο φυσίγγιο της ίδιας ή άλλης ετερείας με το ίδιο μπαρούτι σε 7άρι τάππα ή πιστονάκι?
οσο για τις nobel sport εχει την 206 στα 33γρ κουτι των 25
- Cacciatore
- Full Member
οκ φίλε ευχαριστώ, θυμάσαι πως ονομάζεται στα 33γρ της nobel sport? Αν ξέρεις είναι τάππα? Αν ξέρει κάποιος το 206 από το 206 S έχει διαφορά?682 GOLD E έγραψε:καποια μοντελα τις εταιρειας extra ειναι με αυτο το μπαρουτι, ισως το express 33,5 αλλα δεν ξερω ακριβως. καποιος που ξερει καλυτερα τις extra θα σου πειCacciatore έγραψε:Χρησιμοποιώ ένα φυσίγγιο της Nobel sport το οποίο βγαίνει μόνο 6άρι τάππα με μπαρούτι 206 S..γνωρίζει κάποιος άλλο φυσίγγιο της ίδιας ή άλλης ετερείας με το ίδιο μπαρούτι σε 7άρι τάππα ή πιστονάκι?
οσο για τις nobel sport εχει την 206 στα 33γρ κουτι των 25