Nobel Sport

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sergios

Nobel Sport

Δημοσίευση από Sergios »

Ποιά είναι η γνώμη σας για το φυσίγγιο Nobel Speed 34gr όσοι το δοκίμασαν φυσικά για τώρα στη ζέστη υπολογίζω να εχει γρήγορη πυρίτιδα που δουλεύει στο θερμό καιρό
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: Nobel Sport

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ειναι το σταθερο μου φυσιγγι τα τελευταια 3 χρονια στη φασσα. Πολυ καλο και συγκεντρωτικο. Αν το βαλεις σε στενο τσιοκ πρεπει να εισαι καλα πανω τους στα κοντινα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Breda Pegaso έγραψε:Ειναι το σταθερο μου φυσιγγι τα τελευταια 3 χρονια στη φασσα. Πολυ καλο και συγκεντρωτικο. Αν το βαλεις σε στενο τσιοκ πρεπει να εισαι καλα πανω τους στα κοντινα.
Ρε φίλε θέλει ξηρό καιρό η υγρασία , εσύ που πρόσεξες να έχει καλύτερα αποτελέσματα ?
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Athos 1978 έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Ειναι το σταθερο μου φυσιγγι τα τελευταια 3 χρονια στη φασσα. Πολυ καλο και συγκεντρωτικο. Αν το βαλεις σε στενο τσιοκ πρεπει να εισαι καλα πανω τους στα κοντινα.
Ρε φίλε θέλει ξηρό καιρό η υγρασία , εσύ που πρόσεξες να έχει καλύτερα αποτελέσματα ?
εν μεσα στις υπο δοκιμή περκει έχει λιες αύριο και δοκιμάσουμεν την
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Παντα βαλλω την μετα τις 8 και δεν την ξαναφκαλω ως το τελος. Εγω επειδη εχω της εμπιστοσυνη πεζω την γενικα το καλοκαιρι εχει δεν εχει υγρασια και μια χαρα ειναι. Μονο το πρωι δεν τη βαλλω μεσα γιατι πεζω τεκνα που ταχα καμνει παραπανω :-/
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Sergios έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:
εν μεσα στις υπο δοκιμή περκει έχει λιες αύριο και δοκιμάσουμεν την
Ρε φιλε ε δοκιμασες την ?
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Sergios έγραψε:Ποιά είναι η γνώμη σας για το φυσίγγιο Nobel Speed 34gr όσοι το δοκίμασαν φυσικά για τώρα στη ζέστη υπολογίζω να εχει γρήγορη πυρίτιδα που δουλεύει στο θερμό καιρό
Ενα απο τα καλυτερα και πιο σταθερα φυσιγγια για την ζεστη!! Πάντα μαζι μου στο κυνηγι φασσας!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Cacciatore
Full Member

Δημοσίευση από Cacciatore »

Χρησιμοποιώ ένα φυσίγγιο της Nobel sport το οποίο βγαίνει μόνο 6άρι τάππα με μπαρούτι 206 S..γνωρίζει κάποιος άλλο φυσίγγιο της ίδιας ή άλλης ετερείας με το ίδιο μπαρούτι σε 7άρι τάππα ή πιστονάκι?
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Cacciatore έγραψε:Χρησιμοποιώ ένα φυσίγγιο της Nobel sport το οποίο βγαίνει μόνο 6άρι τάππα με μπαρούτι 206 S..γνωρίζει κάποιος άλλο φυσίγγιο της ίδιας ή άλλης ετερείας με το ίδιο μπαρούτι σε 7άρι τάππα ή πιστονάκι?
καποια μοντελα τις εταιρειας extra ειναι με αυτο το μπαρουτι, ισως το express 33,5 αλλα δεν ξερω ακριβως. καποιος που ξερει καλυτερα τις extra θα σου πει
οσο για τις nobel sport εχει την 206 στα 33γρ κουτι των 25
Άβαταρ μέλους
Cacciatore
Full Member

Δημοσίευση από Cacciatore »

682 GOLD E έγραψε:
Cacciatore έγραψε:Χρησιμοποιώ ένα φυσίγγιο της Nobel sport το οποίο βγαίνει μόνο 6άρι τάππα με μπαρούτι 206 S..γνωρίζει κάποιος άλλο φυσίγγιο της ίδιας ή άλλης ετερείας με το ίδιο μπαρούτι σε 7άρι τάππα ή πιστονάκι?
καποια μοντελα τις εταιρειας extra ειναι με αυτο το μπαρουτι, ισως το express 33,5 αλλα δεν ξερω ακριβως. καποιος που ξερει καλυτερα τις extra θα σου πει
οσο για τις nobel sport εχει την 206 στα 33γρ κουτι των 25
οκ φίλε ευχαριστώ, θυμάσαι πως ονομάζεται στα 33γρ της nobel sport? Αν ξέρεις είναι τάππα? Αν ξέρει κάποιος το 206 από το 206 S έχει διαφορά?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”