ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

LAGOS έγραψε:
dimitris savva έγραψε:ενα αριστερα ενα δεξια και οπως θελει ας ειναι ο καιρος.
Φωτογραφία0588.jpg
Φίλε Δημήτρη είσαι αρχηγός!
Αν έπρεπε να διαλέξεις μεταξύ Lievre και Lepre ποιάν θα διάλεγες; Ποία σου εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη για δεύτερη;
ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ....ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΛΑΓΟ....ΤΗΝ LEPRE.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΠΙΚΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΟ ΠΑΤΟ ΤΗΣ NSI.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η LIEVRE
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Φίλε Σόλωνα καλημέρα και να ξέρεις οτι εκτιμώ αφάνταστα την πείρα που έχετε όσον αφορά το κυνήγι και τα φυσίγγια και σας ευχαριστούμε για την βοήθεια σας.
Στο δια ταύτα.
Αν και είμαι λίγο άσχετος με δοκιμές κ.τ.λ εντούτοις πιστεύω οτι σε μία δοκιμή στα 50 μέτρα μεταξύ Lievre και Lepre σίγουρα η Lepre με τον αποσπώμενο πάτο θα υπερτερεί σε συγκέντρωση και ίσως και σε διάτρηση. Εντούτοις, η δική μου ανησυχία είναι το τι συμβαίνει στα 25-30 μέτρα. Με βάση την δική μου λογική η Lepre θα έχει μικρότερο άνοιγμα τουφεκιάς απο την Lievre κάτι που σημαίνει οτι δεν συγχωρεί κανένα σκοπευτικό σφάλμα. Συμφωνείτε?
Οπόταν αν η Lievre έχει μια ικανοποιητική συγκέντρωση στα 50 μέτρα να καταβάλει το θήραμα και ένα μεγαλύτερο κύκλο διασποράς στα 25 μέτρα τότε για μένα είναι η ιδανικότερη. Φυσικά θα μου πείτε ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Απλά προσπαθούμε να βρούμε το φυσίγγιο που είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις μας ανάλογα με τον τρόπο κυνηγίου του καθενός.
Παρακαλώ σημειώστε οτι τα 50 μέτρα που ανέφερα ήταν για χάρη της συζήτησης και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιδιώκουμε βολές σε τέτοιες αποστάσεις.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Με αυτα τα φυσιγγια για σας του λαγου στην 2η ντουφεκια πρεπει να εχετε καλη σκοπευση. Δεν συγχωρουν ειδικα σε κοντινες αποστασεις. Μπορει το Lepre να ειναι πιο συγκεντρωτικο αλλα και το Lievre ειδικα αν ριξετε 2η ντουφεκια στα 20 μετρα και με τσιοκ 3 και πιο στενο, λογικα θα εχει κλειστη ντουφεκια.

Πιστευκω σε πυκνα μερη δεν χρειαζονται. Βαζεις μια ταππα η πιστονι πιο ανοικτο με 4-5 νο και εισαι καλυμμενος παλι κανουν τη δουλεια.

Τωρα σε πιο ανοικτα μερη και σε μακρινες αποστασεις των 40-45 μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα πιο πανω.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
isimerinos
Full Member

Δημοσίευση από isimerinos »

για remington express 4 νουμερο για τον λαγο για δευτερη τι γνωμη εχετε
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

LAGOS έγραψε:Φίλε Σόλωνα καλημέρα και να ξέρεις οτι εκτιμώ αφάνταστα την πείρα που έχετε όσον αφορά το κυνήγι και τα φυσίγγια και σας ευχαριστούμε για την βοήθεια σας.
Στο δια ταύτα.
Αν και είμαι λίγο άσχετος με δοκιμές κ.τ.λ εντούτοις πιστεύω οτι σε μία δοκιμή στα 50 μέτρα μεταξύ Lievre και Lepre σίγουρα η Lepre με τον αποσπώμενο πάτο θα υπερτερεί σε συγκέντρωση και ίσως και σε διάτρηση. Εντούτοις, η δική μου ανησυχία είναι το τι συμβαίνει στα 25-30 μέτρα. Με βάση την δική μου λογική η Lepre θα έχει μικρότερο άνοιγμα τουφεκιάς απο την Lievre κάτι που σημαίνει οτι δεν συγχωρεί κανένα σκοπευτικό σφάλμα. Συμφωνείτε?
Οπόταν αν η Lievre έχει μια ικανοποιητική συγκέντρωση στα 50 μέτρα να καταβάλει το θήραμα και ένα μεγαλύτερο κύκλο διασποράς στα 25 μέτρα τότε για μένα είναι η ιδανικότερη. Φυσικά θα μου πείτε ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Απλά προσπαθούμε να βρούμε το φυσίγγιο που είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις μας ανάλογα με τον τρόπο κυνηγίου του καθενός.
Παρακαλώ σημειώστε οτι τα 50 μέτρα που ανέφερα ήταν για χάρη της συζήτησης και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιδιώκουμε βολές σε τέτοιες αποστάσεις.
;) ;)
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

LAGOS έγραψε:
Φωτογραφία0588.jpg
Αν έπρεπε να διαλέξεις μεταξύ Lievre και Lepre ποιάν θα διάλεγες; Ποία σου εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη για δεύτερη;
οπως βλεπεις εμεινε μονο ενα πακετο Lepre. θα ειναι και το τελευταιο, οχι οτι δεν ήμουν ευχαριστημενος αλλα με το Lievre καλύτερα αποτελεσματα και σε κοντινα και μακρινές ντουφεκιές και σημειωσε οτι κυνηγω με κυλινδρο 4 ή με το πλαϊοκαννο 5-3 . ειναι λιγο πιο στενα τα τσιοκ τους γερμανους . ειναι θεμα γουστου και τοπου που κυνηγα ο καθε ενας οταν νιωθεις σιγουρια με τα φυσσιγκια εχεις 100% επιτυχια .
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

dimitris savva έγραψε:
LAGOS έγραψε:
Φωτογραφία0588.jpg
οπως βλεπεις εμεινε μονο ενα πακετο Lepre. θα ειναι και το τελευταιο, οχι οτι δεν ήμουν ευχαριστημενος αλλα με το Lievre καλύτερα αποτελεσματα και σε κοντινα και μακρινές ντουφεκιές και σημειωσε οτι κυνηγω με κυλινδρο 4 ή με το πλαϊοκαννο 5-3 . ειναι λιγο πιο στενα τα τσιοκ τους γερμανους . ειναι θεμα γουστου και τοπου που κυνηγα ο καθε ενας οταν νιωθεις σιγουρια με τα φυσσιγκια εχεις 100% επιτυχια .
Δημήτρη μου αν αγοράζεις ποσότητες χαρτούτσιες όπως τις ποσότητες κρέατος για τα μωρά σου εκάμαν την τα μαγαζιά :roll: :lol:
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
LAGOS έγραψε:
Φωτογραφία0588.jpg
ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ....ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΛΑΓΟ....ΤΗΝ LEPRE.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΠΙΚΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΟ ΠΑΤΟ ΤΗΣ NSI.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η LIEVRE

ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ LIEVRE ΜΙΛΑΣ
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Φωτογραφία0588.jpg
φιλε δημητρη τουντεσ χαρτουτσιεσ εν με τον ισσιο που να τεσ πεξεισ?
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Αυτή!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”