ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

kypros έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:εγω ειπα φετος να μην καμω τιποτα απο αυτα , εξεκινησα δηλαδη επιασα ενα πακετο Lambro Διασπορας (ταχα) και ειπα οχι κανει εν θα πιασω αλλες να σαντανοθω !
εκατσα εφκαλα τες χαρτουτσιες που μου εμειναν που περσυ + ζινες που μου εμειναν που την φασσα , εβαλα τες ζιαμε ενεκατωσα τες και εβαλα που 14 σε καθε νζεπι του γυλεκου και κανει, οτι πεσει στο χερι μου θα μπενει μεσα !
Καλα ρε σωτο με.28 χαρτουτσιες μες τη τζεπη που παεις; να πιενεις τζε να ερκεσε στο αυτοκινητο ουλλη την ωρα;!!
ηντα 28 εν ζε πολλες που εβαλα ρε μακαρι να τες παιξω ουλη μερα ... ετω ειδα και κατι φασσες ζιαμε που εν να παω και ειπα να βαλω αλλο καμια 10ρκα χαρτουτσιες παραπανω αμπα ζε πεσω μεσα στην πηγη 8-)
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

kypros έγραψε:
Panmoy έγραψε:Βάλω τες, φκαλω τες, μετρώ τες, ανακατώνω τες, σάζω τες μες την τσέντα...έχω ακόμα 7-8 πακέτα τζαι κάθε λλίο κάμνω τζαι άλλο συνδιασμό. Νομίζω ότι το setup μου ψηλά χαμηλά θα είναι τούτο όμως τελικά...
first day hunting 1.JPG
Φιλε παντελη πολυ γραμμαριο πας το τραπεζι!! Τι οπλο επιασες τελικα?

Και καθολου εμπιστοσυνη στα κυπριακα ε!!

Φετος ειπα να παιξω μονο κυπριακα και μονο μιας εταιριας γιαβνα.δω αν θα με καλυψει. Αππ την πρωτη της φασσας το τηρησα και ειμαι μια.χαρα. και μαλιστα κυριως 31 και 32 γρ και αυτα θα παρω και στο ενδημικο.

Γενικα απεχθανομαι το λακτισμα και τις πυριτιδες αργης καυσης.
Κυπρο μου σε χαιρετω, τελικα πηρα το FAIR SLX 600 Goose με το οποιο εχω ηδη την καταλληλη ψυχολογια για αναμετρηση με το θηραμα. Για τες χαρτουτσιες τι να πω...μετα το πυρετο της δοκιμασιας των τελευταιων ημερων με το συγκεκριμμενο οπλο (τα χαρτονια που βλεπεις ειναι απλα απο μια δοκιμη σημερα το απογευμα και εγιναν πολλες τις τελευταιες μερες) και βαση της δικης μου πλεον εμπειριας κατεληξα στα δικα μου συμπερασματα.. ;) Η επιτυχια ειναι μονοδρομος..LUCK IS ON THE WAY λενε και οι Ιαπωνες ψαραδες... :D
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

virtualgreek έγραψε:Ρε παιδιά,

με τόσα φυσίγγια στην ζώνη ή στο αυτοκίνητο σας το μόνο που πετυχαίνετε είναι να σαμποτάρετε τον εαυτό σας.

Το μυαλό σας θα είναι πάντα στο φυσίγγιο, εάν είναι η ώρα του, εάν είναι αρκετά γρήγορο, συγκεντρωτικό, αν είναι αρκετά ή πολλά τα γραμμάρια του, η ταχύτητα του, το λάκτισμα του και πάει λέγοντας. Δεν έχει τελειωμό. Θα συγχυστείτε με την πρώτη αποτυχία και θα αρχίσετε να βάζετε και να βγάζετε τα φυσίγγια στο όπλο και η αυτοπεποίθηση σας χαθεί. Φανταστείτε τι θα γίνει εάν έχετε 2 συνεχόμενες αποτυχίες από το πρωί. Θα τρέχετε στο αυτοκίνητο να αλλάξετε φυσίγγια, τσοκ κλπ.

Το μυαλό σας πρέπει να είναι στο κυνήγι, στο σκύλο σας, στην σωστή και άνετη σκόπευση και στην ασφάλεια σας τόσο εσάς όσο και των γύρω σας. Διαλέξτε 2-3 φυσίγγια το πολύ και χαρείτε το χόμπι σας. Μην το παρατραβάτε. Δεν πρόκειτε να αλλάξουν τόσο πολύ οι καιρικές συνθήκες από την μία στιγμή στην άλλη και ούτε θα γυρίσει ανάποδα ο αέρας και δεν θα κόβουν τα φυσίγγια σας σε σημείο που να μην πέφτει το θήραμα.

Σ.
Πόσο δίκιο βρίσκω στον πατέρα μου που χρησιμοποιεί μόνο ένα φυσίγγιο και με το ζόρι να δεχτεί να χρησιμοποιήσει δεύτερο μετά από δική μου παρότρυνση.

Ευελπιστώ κάποτε να υιοθετήσω την συνήθειά του!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

sotiris!129 έγραψε:
kypros έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:εγω ειπα φετος να μην καμω τιποτα απο αυτα , εξεκινησα δηλαδη επιασα ενα πακετο Lambro Διασπορας (ταχα) και ειπα οχι κανει εν θα πιασω αλλες να σαντανοθω !
εκατσα εφκαλα τες χαρτουτσιες που μου εμειναν που περσυ + ζινες που μου εμειναν που την φασσα , εβαλα τες ζιαμε ενεκατωσα τες και εβαλα που 14 σε καθε νζεπι του γυλεκου και κανει, οτι πεσει στο χερι μου θα μπενει μεσα !
Καλα ρε σωτο με.28 χαρτουτσιες μες τη τζεπη που παεις; να πιενεις τζε να ερκεσε στο αυτοκινητο ουλλη την ωρα;!!
ηντα 28 εν ζε πολλες που εβαλα ρε μακαρι να τες παιξω ουλη μερα ... ετω ειδα και κατι φασσες ζιαμε που εν να παω και ειπα να βαλω αλλο καμια 10ρκα χαρτουτσιες παραπανω αμπα ζε πεσω μεσα στην πηγη 8-)
Α ναι σορρυ, εξεχασα οτι εσυ δεν ριχνεις στους ρεχτους περτικους, στους κουρασμενους,σε αυτους που πετουν αργα, στους λιγο ηλικιωμενους, στους οχι και τοσο καλα ψυχολογικως, σε αυτους που πεινουν και διψουν, στους ασχημους, στους αγυμναστους , σε αυτους που δεν μυριστηκε ο λακης και σε αυτους που δεν κανουν αρκετο θορυβο στο ξεσηκωμα!!! Ε οκ εν να σε κανησουν 28 χαρτουτσιες! :D
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Και καποιες ιδιογομωσεις...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Re: Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Breda Pegaso έγραψε:Και καποιες ιδιογομωσεις...
Του φίλου του Σάββα και του Breada εννα τους βαλω λαικ και εννα κάμω και σχιεαρ να το δουν όλοι. Ειδικά για τους νεαρούς της παρέας...
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

kypros έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
kypros έγραψε:
Α ναι σορρυ, εξεχασα οτι εσυ δεν ριχνεις στους ρεχτους περτικους, στους κουρασμενους,σε αυτους που πετουν αργα, στους λιγο ηλικιωμενους, στους οχι και τοσο καλα ψυχολογικως, σε αυτους που πεινουν και διψουν, στους ασχημους, στους αγυμναστους , σε αυτους που δεν μυριστηκε ο λακης και σε αυτους που δεν κανουν αρκετο θορυβο στο ξεσηκωμα!!! Ε οκ εν να σε κανησουν 28 χαρτουτσιες! :D
εκαμες το τσοντα ρε εσυ
εμπορουσες απλα να πεις ενα σκετο " Αλλα ναι ρε εσυ εν χρειαζεσαι παραπανω που 28 χαρτουτσιες για να πιασεις το οριο ! "
ηντα αν χρειαστω παραπανω που ενα πακετο για να πιασω 4-5 περτικους ζε καμια φραγκολινα καλητερα να το γυρισω στες ζικλες ζε κανει :lol: !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Έχουν λάθος οι τζίκλες??? Ειδικά με το μαυρόλαο εν μέλι οι γέριμες....να μέν πω για τρασχήλες τηγανητές σβηστές με το λεμόνι....παω να άψω τα κάρβουνα.... :lol: :lol: :lol: :lol: φώτος προσεχώς στον καφενέ των κυνηγών.... :D :D :D
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

ενα αριστερα ενα δεξια και οπως θελει ας ειναι ο καιρος.
Φωτογραφία0588.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

dimitris savva έγραψε:ενα αριστερα ενα δεξια και οπως θελει ας ειναι ο καιρος.
Φωτογραφία0588.jpg
Φίλε Δημήτρη είσαι αρχηγός!
Αν έπρεπε να διαλέξεις μεταξύ Lievre και Lepre ποιάν θα διάλεγες; Ποία σου εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη για δεύτερη;
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”