Φιλε ποσα το πηρες αν επιτρεπεται.?panikos747712 έγραψε:Παιδες τελικα πηρα το MP-27-EM-1C sporting γιατι η πληροφοριες που ειχα απο τ αλλο ηταν ελαχιστες(καποιος οπλουργος μου ειπε οτι ειχε ενα που χαλασε και δεν ειχε εξαρτηματα βεβαια εκανε στο τορνο μου ειπε αλλα καλυτερα παρε αυτο του αντιπροσωπου) αλλος μου πε πως τα φερνε ο κιτρομηλιδης αλλα δεν τα φερνει πλεον γιατι ειχαν προβληματα απορια δικη μου αφου τα οπλα για Αμερικη ειναι πιο προσεγμενα εν δυνατον να εχουν χτυπητα προβληματα? οπως και να χει ελπιζω να μου βγει καλη η επιλογη σε σχεση με την τιμη βεβαια
baikal mp-27-em-1c vs baikal mp-233ea
- canastas
- Full Member
baikal mp-27-em-1c vs baikal mp-233ea
THE BEST THERE IS
-
Re: baikal mp-27-em-1c vs baikal mp-233ea
Εχω εγω το οπλο που αγωρασες...ειχα ενα μικροπροβλημα...ειτε εριχνα το ενα φυσιγγι ειτε και τα δυο παλι μου πεταγε και τα δυο...αυτο μου ηρθε σε καλο μιας και με αναγκαζε να βαζω το χερι μου πανω απ τις καννες για να μην φευγει η γεματη και να περνω την αδεια χωρις να την πεταω κατω.
Ετυχε και ειδα ενα οπλουργο στο σκοπευτηριο μια φορα του ειπα το προβλημα,με μια λημα ετριψε λιγο ενα σιδερακι και σε μισο λεπτο εγινε κανονικο...μαλλον λογο τιμης δεν δινουν σημασια στις μικρολεπτομεριες
Ετυχε και ειδα ενα οπλουργο στο σκοπευτηριο μια φορα του ειπα το προβλημα,με μια λημα ετριψε λιγο ενα σιδερακι και σε μισο λεπτο εγινε κανονικο...μαλλον λογο τιμης δεν δινουν σημασια στις μικρολεπτομεριες
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
Φιλε εγω εδωσα ενα emilio rizzini kai 250 απο πανω + εγραφη νομιζω το εχει 550 ευρα
-
- Full Member
[quote="panikos747712"]Φιλε εγω εδωσα ενα emilio rizzini kai 250 απο πανω + εγραφη νομιζω το εχει 550 ευρα +εγραφη 60ευρο
-
- Full Member
Πηγα και εριξα λιγες βολες σημερα και εχει χαμηλη ανακρουση φαινεται οι οπες στην καννη κανουν δουλεια
φιλε εδω και 3 χρονια κυνηγαω με το οπλο που αγορασες...ενα θα σου πω...δεν προκειτε να το αλλαξω ποτε μου!!!!!
καλοριζικο φιλε και ξερε πως εκανες μια απο τις καλυτερες αγορες τις ζωης σου!!!!!!
η μονη συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι απλα να το καθαριζεις μετα απο καθε σου εξορμηση...εμενα μου εμεινε συνηθεια...
καλοριζικο φιλε και ξερε πως εκανες μια απο τις καλυτερες αγορες τις ζωης σου!!!!!!
η μονη συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι απλα να το καθαριζεις μετα απο καθε σου εξορμηση...εμενα μου εμεινε συνηθεια...
-
- Full Member
Ακουσα και ειδα και γω τετια μικροπροβληματα ετσι ειναι οπως τα λες λογο του φθηνου κοστους δεν δινουν και ιδιετερη βαρητητα στις λεπτομερειες ομως τα προβληματα που βγαζουν ειναι ασιμαντα σε σχεση με την αποδοση και ανθεκτικοτητα του οπλου. η φαση ειναι πως οποιον ρωτησα μου ειπε οτι ειναι πολυ ευχαριστημενοςmikros έγραψε:Εχω εγω το οπλο που αγωρασες...ειχα ενα μικροπροβλημα...ειτε εριχνα το ενα φυσιγγι ειτε και τα δυο παλι μου πεταγε και τα δυο...αυτο μου ηρθε σε καλο μιας και με αναγκαζε να βαζω το χερι μου πανω απ τις καννες για να μην φευγει η γεματη και να περνω την αδεια χωρις να την πεταω κατω.
-
- Full Member
BAIKAL 1980 έγραψε:φιλε εδω και 3 χρονια κυνηγαω με το οπλο που αγορασες...ενα θα σου πω...δεν προκειτε να το αλλαξω ποτε μου!!!!!
Σε ευχαριστω φιλε. Τη φυσιγγια παιζεις αν επιτρεπετε?
φιλε μου γραφω σου ολες οσες παιζω γιατι ποτε μου δεν ξεχωρισα καμμια!!με ολες ειμαι ευχαριστημενος...απλα δοκιμασε και ξεχωρισε μονος σου αυτες που νομιζεις...εγω φυσικα κυνηγαω φασσα συνεχεια και καποιες φορες καμμια τσικλα και τρυγονια το καλοκαιρι
ενδημικο
1)starlight 32gr-concord 31gr
2)rocket 29gr-europa mpez la perdix 32gr (για ζεστες μερες το χειμωνα)
3)victory aspri 35gr-victory prasini 36gr
τσικλα
1)victory skeet kitrini 32gr
2)starlight 32gr
3)sarka σολομωνιδη 33γρ
4)rocket 29gr
καλοκαιρι
1)starlight 32gr
2)rocket 29gr
3)olympia special 34gr
απο ξενες μονο την jk6 36gr επαιξα περσυ με πολλες επiτυχιες
για φετος πρωτη φορα ειπα να δοκιμασω ακριβες...αγορασα rio long range και remington express...θα σου γραψω εντυπωσεις αφου τις δοκιμασω...
ενδημικο
τσικλα
2)starlight 32gr
3)sarka σολομωνιδη 33γρ
4)rocket 29gr
καλοκαιρι
1)starlight 32gr
2)rocket 29gr
3)olympia special 34gr
για φετος πρωτη φορα ειπα να δοκιμασω ακριβες...αγορασα rio long range και remington express...θα σου γραψω εντυπωσεις αφου τις δοκιμασω...
-
BAIKAL 1980 έγραψε:φιλε μου γραφω σου ολες οσες παιζω γιατι ποτε μου δεν ξεχωρισα καμμια!!με ολες ειμαι ευχαριστημενος...απλα δοκιμασε και ξεχωρισε μονος σου αυτες που νομιζεις...εγω φυσικα κυνηγαω φασσα συνεχεια και καποιες φορες καμμια τσικλα και τρυγονια το καλοκαιρι
ενδημικο
τσικλα
2)starlight 32gr
3)sarka σολομωνιδη 33γρ
4)rocket 29gr
καλοκαιρι
1)starlight 32gr
2)rocket 29gr
3)olympia special 34gr
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια