Εχει κανένα αλλο που έκρουσε του τζυνηγιου (group therapy)
- Anthimos
- Moderator
Re: Εχει κανένα αλλο που έκρουσε του τζυνηγιου (group therap
τουτες πόσες ειναι

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- sotiris!129
εν ο μπαγασακος ρε μολις τον ειχα πιασειAnthimos έγραψε:
Ωπ !! Ποιος εν τουτος ο πουρεκκος?? Επιασεν σκυλι ρε σιηλλε??? Οξα εν ο Λακης σε παιδική ηλικία?

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
1-2-3-4-5-6-7 ατε κανει εν σιλιαες

- Pathfinder
Εμενα παλε αρκεψαν τα πελλονειρα που εχω καθε χρονο πρκν το τζινι.οτι τα χα παω τζινι και ξηανω το σιηπεττο η τες χαρτουτσιες, οτι πετασουντε μπροστα μου τα περτιτζια και αξαμονω τον πανω τους και ρραβω την σκανδαλη και εν τραφκιεται.γμτ εν περνουν οι μερες.προχτες ειμουν μσστο αυτοκινητο που λεμεσο προς παφο και αξαμονουμουν παστα πεζουνια και τους κορωνους, σε μια φαση ακουω μια πουρου πιιιιιιιιιι , γυριζω δεξια μου τζιε ο οδηγος τζιε ο συνοδηγος αξαμοναντους τζιε τζινι.λαλω σσειει τζιαλλους πελλους τουτος ο τοπος.εφιρτικαμε τζιε οι τρεις.το πιο ωραιο, σαββατο ειμουν νυχτερι και πηεα τον σιηπεττκ μαζι μου στο γραφειο για να τον καμω παραλλαγη να περνα τζιε η ωρα.ηρτε εξωτερικη εφοδο ο προισταμενος μεσ στο γραφειο την ωρα που τον αξαμονα παν στον συναδελγο που τζιηματουν παν στην καρεκλα.ετσιαττισε ο σατανας κ μπηκε την ιδια ωρα μεσα γμτ.εμεκνε ο αθρωπος κολονα.αλλαξε 3 χρωματα.αμαν τζιε εκαταλαβε τι εγινετουν καμνει μου ετσι " ρε παφιτη, εσυ εξεφυγες τελειως.βρισκεσαι αλλου" 13 τζιε ποπσε γυριζ τζιε λαλω του τζιε γω .τελικα εγλιππαραμεν την. Ο αλλος εφαν την πατσαρκα παστο ζινισιη για να ξυπνισει

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
-
- Full Member
ακριβωςnike powder έγραψε:12 κπψ

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- Anthimos
- Moderator
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- ANTROS BREDA
Ε κοπελιά έχει κανένα να κόψει την αδεία του Άνθιμου να γραφεί τουλάχιστον για 13 μέρες????

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- ANTROS BREDA
12 ΤΣΙΕ ΠΟΠΣΕ
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- beretta682
- Full Member
επιάν με οι σπασμοί κοπέλια.... θορώ τον beretta που μετρά μαζί μου τες μέρες....
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος