Εγω παντος η αληθεια ενεκαταλαβα....τι θελει να πει ο ποιητης ? Καποιος να μου εξηγησει και μενα....beaglemania έγραψε:Ακομα 2 βδομαδες εμεινα και μερικοι εν να κλεισετε τα στοματα σας οποιος εχει νου εν να καταλαβει γιατι..
Κατοχη κυνηγετικου οπλου
- Artemis G.
- Full Member
Re: Κατοχη κυνηγετικου οπλου
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
istriano ® έγραψε:Παιδια για να εχει τοση μανια με τις ψατζιες τουτος και να καμνει ετσι απειλες παραμονες του κυνηγιου, υποψιαζομαι ειναι ενας που τους μαλ..ες που ψακονουν τους τοπους. Καμετε καταγγελια, δωστε το IP του στην αστυνομια

- Γιατρός
- Full Member
- Artemis G.
- Full Member
και εγω αυτη την απορια εχω...Γιατρός έγραψε:Μήπως μιλά για κάρπωση και όχι ψατζές;

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Ο'ι' γιατρε. Το υποκειμενο αναβλιζει δυσοσμια!!!Γιατρός έγραψε:Μήπως μιλά για κάρπωση και όχι ψατζές;
- Browning Ultra plus
- Full Member
Με μασιεσε μαλακιες ρε πανικο 30+ ΜΟΝΟ ο γιατρος που εδιδαχτικε που ενα ΘΡΥΛΟ

Εν τζιε πιστευκω ναμε εγω ο θρυλος που υπονοειςBrowning Ultra plus έγραψε:Με μασιεσε μαλακιες ρε πανικο 30+ ΜΟΝΟ ο γιατρος που εδιδαχτικε που ενα ΘΡΥΛΟ![]()

- Browning Ultra plus
- Full Member
Ρε ιστριανο μου ξερω οτι εισαι το ζευκαρι του γιατρου ρε φιλε. Αλλα δυστηχως πρεπει να σε απγοιτευσω ρε φιλε. εισαι πολυ μικρος μπροστα του
ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

- Γιατρός
- Full Member
Κατοχη κυνηγετικου οπλου
Εχο κε 19 στο ψιγιο να ερτις να τους δις αν δεν πιστεφκις ρε φιλε
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Ειπα τζιε εγωBrowning Ultra plus έγραψε:Ρε ιστριανο μου ξερω οτι εισαι το ζευκαρι του γιατρου ρε φιλε. Αλλα δυστηχως πρεπει να σε απγοιτευσω ρε φιλε. εισαι πολυ μικρος μπροστα του![]()
![]()
ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ![]()