Πρωτη επαφη με το FAIR SLX 600 GOOSE μου σημερα και δεν εχω λογια...οι προσδοκιες μου εχουν ξεπεραστει κατα πολυ.Συγκρατημενα αισιοδοξος και για τη δοκιμη στο σκοπευτηριο την ερχομενη Τριτη Τεταρτη Πεμπτη κτλ
Panmoy έγραψε:Πρωτη επαφη με το FAIR SLX 600 GOOSE μου σημερα και δεν εχω λογια...οι προσδοκιες μου εχουν ξεπεραστει κατα πολυ.Συγκρατημενα αισιοδοξος και για τη δοκιμη στο σκοπευτηριο την ερχομενη Τριτη Τεταρτη Πεμπτη κτλ
Panmoy έγραψε:Πρωτη επαφη με το FAIR SLX 600 GOOSE μου σημερα και δεν εχω λογια...οι προσδοκιες μου εχουν ξεπεραστει κατα πολυ.Συγκρατημενα αισιοδοξος και για τη δοκιμη στο σκοπευτηριο την ερχομενη Τριτη Τεταρτη Πεμπτη κτλ
Kaloriziko man. Kales voles. apo mob.
Θενκιου ρε μαν...κανονισε να παμε να παιξουμε κανενα δισκο πριν τη μεγαλη μερα...
Kaloriziko man. Kales voles. apo mob.
Θενκιου ρε μαν...κανονισε να παμε να παιξουμε κανενα δισκο πριν τη μεγαλη μερα...
αλλα καλυτερα θα σου εξηγησει ο Δημητρης Ηρακλειδης για τις επιλογες...εμενα μου φανηκε πολυ εξυπηρετικος ο ανθρωπος με τον οποιο και πρωτη φορα συνεργαστηκα.[/quote]
+1000
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Μετά από μήνες αναμονή και πολλά τηλέφωνα στον Δημήτρη Ηρακλείδη (τζίνος πρέπει να εχάρηκε παραπάνω που μένα που μου το έδωσε να πνάσει ), ήρτεν επιτέλους το μωρό. Πρός ολοταχώς για δοκιμές