συμφωνω απολυτα φιλε,αλλα αντε αυτοι στο φορουμ διαβασουν τα οσα γραφεις και τα οσα λεμε τι γινετε με τους υπολοιπους που αριθμουν και μεχρι 50,000 κυνηγους....παλι στον ιδιο παραγωντα θα ειμαστε!! γιατι παλι ολοι θα τρεχουν να πιασουν ποστα και κλαφτα χαραλαμπε,ναμαστε τυχεροι να πεξουμε καμια δυο πριν γινει παλι ο πανζουρλισμος που γινεται ΠΑΝΤΑ!!LEFKIOS έγραψε:Φίλοι κυνηγοί σας χαιρετώ. Πλησιάζει το κυνήγι της φάσας (21-8-2011) και είδη κάποιοι άρχισαν τις αναγνωρίσεις. Σήμερα έκανα και εγώ την πρώτη μου και θα ήταν καλό να επαναλάβουμε ορισμένες κακές συνήθειες που κάνουμε στις αναγνωρίσεις, συνήθειες οι οποίες προκαλούν φόβο, ενόχληση και απομάκρυνση τον πουλιών. Πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι η φάσα είναι πολύ έξυπνη, παρατηρητική, καχύποπτη, επιφυλακτική και όταν αντιληφθεί την παρουσία μας στο χώρο της τότε απομακρύνετε σε απόσταση ασφαλείας, κάθετε σε ένα δένδρο και περιμένει , πολλές φορές και ώρες μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Όσοι αγνοούν αυτές τις ιδιότητες της φάσας είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία και αν τελικά πάνε κυνήγι τότε το μόνο πού θα επιτύχουν είναι να χαλάσουν το κυνήγι των συναδέλφων τους
• Όταν εντοπίσουμε τα πουλιά αφήνουμε το όχημα μας σε κάποια απόσταση(300-500 μ) και το κρύβουμε κάτω από ένα δένδρο η σε σημείο με την λιγότερη θέα από τα πουλιά , άλλωστε κυνηγοί είμαστε ας περπατήσουμε και λίγο. Φυσικά θα πρέπει να είμαστε ντυμένοι κανονικά και όχι με αθλητικά η πολλές φορές πε παντόφλες διότι αναγκαζόμαστε να πάρουμε το όχημα μας κοντά στα πουλιά λόγο φόβου από τις κουφάες.
• Αφού περπατήσουμε λίγο με κάθε επιφύλαξη, και χωρίς φωνές και κινήσεις, επιλέγουμε ένα σημείο με καλή απόκρυψη(150-200μ) και με τα κάλια μας παρακολουθούμε τις κινήσεις τους . Αφού ικανοποιηθούμε από αυτά που είδαμε με τον ίδιο διακριτικό τρόπο αποχωρούμε ήσυχα ήσυχα.
Πολλοί φίλοι ίσως σκεφτούν ότι πολλές φορές τα είπαμε αυτά αλλά δυστυχώς επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό και καταντούμε γραφικοί επαναλαμβάνοντας κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά μόνο να επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα ποιο πάνω για να πείσουμε εκείνους τους κυνηγούς που συμπεριφέρονται όπως ποιο πάνω , ότι δεν θα πετίχουν τίποτε αγνοώντας τις βασικές συμπεριφορές των πουλιών.
Αυτά προς το παρών περιμένω τα σχόλια σας και αν έχετε κάποιες άλλες απόψεις για την συμπεριφορά της φάσας καλό θα ήταν να της αναφέρεται.
Φασσα
- tracker686
- Full Member
Re: Φασσα
-
- Full Member
και το πιο τραγικο και ανεξηγητο φαινομενο ειναι οτι αν κατσεις και μιλησεις και με τις 50 χιλιαδες ενα προς ενα οι 49 θα σου πουν τα ιδια πραγματα..τωρα γιατι δεν γινεται και στη πραξη ειναι αλλο θεμα που αδυνατω να καταλαβω και να απαντησω..
εγω πριν μερικα χρονια εκανα με μανια αναγνωρισεις και εδω και εκει και στον αλλο τοπο και και και απο πολυ πιο πριν...καταλαβα ομως οτι ειναι κατι που στην κυπρο δεν δουλευει..γιατι οσο διακριτικος και αν ειναι εισαι και ενα χιλιομετρο μακρια να τις παρατηρας με κυαλια οπως ειπε και ενας φιλος την τελευτεα εβδομαδα οι αντιπιρικες και οι χωματοδρομοι γινοτε παρελλασεις απο αυτοκινητα και το πιο αστειο ειναι να βλεπεις τα αυτοκινητα παστεες μουττες των βουνων να γυαλιζουν....
η μαγεια της φασσας εκτος απο το παιξιμο της ειναι να την βρεις να την παρακολουθησεις και να φανεις πιο εξυπνος της και πιο προσεκτικος της και να της "γελασεις"και να την παιξεις την σωστη μερα..επειδη εεχει και εξυπνους που τισ αφανιζουν και πιο πριν...
ετσι επειδη αυτο το γοητευτικο παιχνιδι μεταξυ κυνηγου και φασσας δεν μπορει να εξελιχτει εγω αλλαξα μυαλα και τα τελευταια 3 περιπου χρονια την τελευται εβδομαδα περιπου εχω τους 3-4 τοπους μου που πηγαινω και βλεπω πιος απο αυτους φαινεται να ειναι πιο δυνατος την συγγεκριμενη φαση και αναλογος παω..παιζω τα 2-3 πουλια μου ησυχα ολη μερα και το ευχαριστιεμαι παρα πολυ που με λιγη τυχη και πιο πολλη προσοχη θα μπορουσα να καμω και παραπανο ομως ακομα και ετσι το απολαμβανω..
ουτε να βουρω παφο πχ μιας και ειμαι απο λευκωσια ουτε να πηγαινω στα πιο δημοφιλη μερη να τσακωνομαι με τον καθενα και στο τελος οπως λεει και ο φιλος ο σωτηρης εκει που νομιζω οτι εννα παιξω ντουζινες να ερχομαι παπαγαλος κρουσμενος που τον ηλιο και αγανακτισμενος γιατι ετσακωθηκα που τον καθενα...
υγ..για μενα η πιο ωραια φαση τηε συγγεκριμενης μερας ειναι κατα τις 1030 11 που αρχιζει και σφιγγει η πειρα και βλεπεις τα αυτοκινητα να φευγουν το ενα πισω απο το αλλο...εκει αρχιζει το σασπενς για μενα γιατι εκει ειναι που μεγαλωνουν οι πιθανοτητες να καμεις κατι καλο..
εγω πριν μερικα χρονια εκανα με μανια αναγνωρισεις και εδω και εκει και στον αλλο τοπο και και και απο πολυ πιο πριν...καταλαβα ομως οτι ειναι κατι που στην κυπρο δεν δουλευει..γιατι οσο διακριτικος και αν ειναι εισαι και ενα χιλιομετρο μακρια να τις παρατηρας με κυαλια οπως ειπε και ενας φιλος την τελευτεα εβδομαδα οι αντιπιρικες και οι χωματοδρομοι γινοτε παρελλασεις απο αυτοκινητα και το πιο αστειο ειναι να βλεπεις τα αυτοκινητα παστεες μουττες των βουνων να γυαλιζουν....
η μαγεια της φασσας εκτος απο το παιξιμο της ειναι να την βρεις να την παρακολουθησεις και να φανεις πιο εξυπνος της και πιο προσεκτικος της και να της "γελασεις"και να την παιξεις την σωστη μερα..επειδη εεχει και εξυπνους που τισ αφανιζουν και πιο πριν...
ετσι επειδη αυτο το γοητευτικο παιχνιδι μεταξυ κυνηγου και φασσας δεν μπορει να εξελιχτει εγω αλλαξα μυαλα και τα τελευταια 3 περιπου χρονια την τελευται εβδομαδα περιπου εχω τους 3-4 τοπους μου που πηγαινω και βλεπω πιος απο αυτους φαινεται να ειναι πιο δυνατος την συγγεκριμενη φαση και αναλογος παω..παιζω τα 2-3 πουλια μου ησυχα ολη μερα και το ευχαριστιεμαι παρα πολυ που με λιγη τυχη και πιο πολλη προσοχη θα μπορουσα να καμω και παραπανο ομως ακομα και ετσι το απολαμβανω..
ουτε να βουρω παφο πχ μιας και ειμαι απο λευκωσια ουτε να πηγαινω στα πιο δημοφιλη μερη να τσακωνομαι με τον καθενα και στο τελος οπως λεει και ο φιλος ο σωτηρης εκει που νομιζω οτι εννα παιξω ντουζινες να ερχομαι παπαγαλος κρουσμενος που τον ηλιο και αγανακτισμενος γιατι ετσακωθηκα που τον καθενα...
υγ..για μενα η πιο ωραια φαση τηε συγγεκριμενης μερας ειναι κατα τις 1030 11 που αρχιζει και σφιγγει η πειρα και βλεπεις τα αυτοκινητα να φευγουν το ενα πισω απο το αλλο...εκει αρχιζει το σασπενς για μενα γιατι εκει ειναι που μεγαλωνουν οι πιθανοτητες να καμεις κατι καλο..
-
- Full Member
Καλημέρα σας συνάδελφοι,
Είναι πράγματι γεγονός αποδεδειγμένο ότι το πουλί αυτό που ονομάζεται φάσσα είναι πανέξυπνο. Σε σημείο που πολλοί συνκυνηγοί δεν μπορούν να αντιληφθούν. Κατά την περίοδο του Αυγουστιάτικου κυνηγίου επειδή υπάρχουν και τα απονύρευτα φασσοπούλια, μπορεί να τύχει να δούμε και να κτυπήσουμε και κάποια πιο "εύκολα" πουλιά, ειδικά τις πρωινές ώρες.
Οσον αφορά τις αναγνωρίσεις, επειδή τυγχάνει από μικρός να ασχολούμαι πολύ με αυτές, είναι το καλύτερο μέρος αυτού του κυνηγίου. Έιναι μια μαγεία μοναδική και ταυτόχρονα μεγάλη ευκαιρία να δείς και να απολάυσεις μεγάλους αριθμούς της βασίλισσας και να μελετήσεις τις συνήθειες και τα λημέρια της,
Χαιρετώ.
Είναι πράγματι γεγονός αποδεδειγμένο ότι το πουλί αυτό που ονομάζεται φάσσα είναι πανέξυπνο. Σε σημείο που πολλοί συνκυνηγοί δεν μπορούν να αντιληφθούν. Κατά την περίοδο του Αυγουστιάτικου κυνηγίου επειδή υπάρχουν και τα απονύρευτα φασσοπούλια, μπορεί να τύχει να δούμε και να κτυπήσουμε και κάποια πιο "εύκολα" πουλιά, ειδικά τις πρωινές ώρες.
Οσον αφορά τις αναγνωρίσεις, επειδή τυγχάνει από μικρός να ασχολούμαι πολύ με αυτές, είναι το καλύτερο μέρος αυτού του κυνηγίου. Έιναι μια μαγεία μοναδική και ταυτόχρονα μεγάλη ευκαιρία να δείς και να απολάυσεις μεγάλους αριθμούς της βασίλισσας και να μελετήσεις τις συνήθειες και τα λημέρια της,
Χαιρετώ.
-
- Full Member
Φίλοι(tracker686,pistolas,dangerus) με τις ποιο πολλές απόψεις σας συμφωνώ. Συμμερίζομαι την απογοήτευση σας , δεν συμφωνώ όμως να τα παρατήσουμε διότι αυτή δεν είναι λύση. Πρέπει να επιμένουμε έστω και αν είμαστε λίγοι. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι κυνηγοί συμπεριφέροντε έτσι διότι δεν γνωρίζουν για τις συνήθειες , συμπεριφορές κλπ της φάσας , κανείς δεν τους ενημέρωσε. Ούτε το ταμείο θήρας που διεξάγει τα μαθήματα για την απόκτηση της άδειας κυνηγίου( τους ενδιαφέρει απλώς να περάσουν για το 65ερώ της άδειας). Επίσης ευθύνη έχουν και οι σύλλογοι μας ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που περισσότερο μας ενδιαφέρουν οι διάφορες εκδηλώσεις (σκοπευτικοί αγώνες , χορός κλπ) που μας φέρνει οικονομικό όφελος παρά η καθεαυτό μόρφωση του κυνηγού. Πάντως επιμένω ότι αξίζει να προσπαθήσουμε έστω και εμείς οι λίγοι να ενημερώνουμε, να συμβουλεύομε τους νεώτερους τουλάχιστο κυνηγούς και να είστε βέβαιοι ότι θα μεγαλώσουμε την παρέα των σωστών κυνηγών. Ένα γεγονός που έγινε την 1η εξόρμηση του 2009 που επιβεβαιώνει ότι αξίζει να προσπαθήσουμε. …. 1η Κυριακή της φάσας κάπου στην Πάφο επήγαμε στις 9+30 το βράδυ στο σημείο που επιλέξαμε ότι θα κυνηγούσαμε. Στη περιοχή υπήρχε μόνο ένα όχημα σε ένα ύψωμα στο καλύτερο πόστο της περιοχής και το οποίο απείχε από εμάς περίπου 700 -800μ. Αφού κατεβάσαμε τα πράγματα μας είπαμε να φάμε και μετά να ξεκουραστούμε. Πριν καλά καλά να αρχίσουμε να τρώμε, το όχημα που ήταν στο ύψωμα ,μας πλησίασε και χωρίς να μας πει ένα καλησπέρα μας είπε με ένα μάγκικο ύφος… ρε κοπέλια τα πόστα τούτα εμπιασμένα. Κόκαλο εγώ και ο παρέας μου. Πού είναι φίλε μου οι κυνηγοί, πού είναι τα όπλα τους ρωτήσαμε με απορία. Και απαντά ο μάγκας…. Εμείς τσιπάνω κρατούμε τα πόστα τους μέχρι να σκολάσουν πού τη δουλειά τους. Πάντως αν δεν φύγετε δεν θα τσινήσετε, εσιη δκιό πελλούς μες τούτους πού θα έρθουν τσε ενακάτσουν ομπρός σας. Αφού συζητήσαμε με τον τύπο ότι δεν στέκει αυτό που λέγει, αυτός φεύγοντας μας είπε…. εγώ πάντως σας προειδοποίησα. Στη συνέχεια συζητήσαμε το τι θα κάνουμε. Αποφασίσαμε να κινηθούμε δεξιότερα 150μ , δεν είχαμε διάθεση να ρισκάρουμε τη πρώτη μας εξόρμηση. Να μην τα πολυλογούμε χάραξε με το καλό και είδαμε με ευχαρίστηση ότι τα πουλιά περνούσαν από την δική μας πλευρά. Πιάσαμε μέχρι της 1000 από 5-6 φάσες. Μετά αποφασίσαμε να ξεκουραστούμε λίγο για να έχουμε όρεξη για το απογευματινό που θα είναι και ποιο ησυχία. Ενώ πηγαίναμε προς το αυτοκίνητο πυροβόλησα μια φάσα που πέρασε σε απόσταση από εμάς. Φαίνεται ότι κτυπήθηκε ,όχι ακαριαία και αφού προχώρησε ακόμη λίγο έπεσε ξερή προς το μέρος της άλλης παρέας. Αφού έψαξα και την βρήκα και ετοιμαζόμουν να πάω προς το αυτοκίνητο άκουσα ένα πυροβολισμό από το ύψωμα και μια φάσα ήρθε και έπεσε σε μια απόσταση 20μ από κοντά μου. Έπεσε με τέτοιο τρόπο που δεν ήταν εύκολο να βρεθεί. Ήρθε τρέχοντας ένας νεαρός κυνηγός και με ρώτησε αν είδα τη φάσα. Του είπα όχι, διότι κατάλαβα ότι ήταν ο τύπος που το προηγούμενο βράδυ μας είπε για τα πιασμένα πόστα της παρέας του. Αφού έψαξε και δεν την βρήκε πέρασε από κοντά μου για να πάει στο πόστο του και τον ρώτησα αν κατάλαβε ποιος ήμουν. Τότε συνειδητοποίησε ποιος ήμουν και βλέποντας τις φάσες που κρατούσα είπε ..εκδιώξαμε σας που τα καλά πόστα και τελικά εμείς ενεπεξαμε και εσείς φορτωθήκατε. Του είπα ότι πρέπει το κυνήγι να είναι ένα σπορ και πρέπει να το ζεις και να το απολαμβάνεις μαζί με τους κυνηγούς που είναι γύρο σου και όχι να έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί τους. Στην συνέχεια του είπα που έπεσε η φάσα του και επήγε να την πάρει. Την επόμενη χρονιά πάλι την πρώτη Κυριακή ενώ ήμουν στο πόστο μου κάπου στην ιδία περιοχή και περίμενα να ξημερώσει πέρασε από κοντά μου ένας κυνηγός με καλημέρισε και με ρώτησε αν έχει άλλο κυνηγό στο λόφο μπροστά μου. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν ο τύπος της περσινής χρονιάς και του φώναξα να πιούμε καφέ. Του είπα ότι έκανε πολύ πρόοδο από πέρσι και αυτός χαμογέλασε και μου είπε ότι από εκείνη την μέρα άλλαξε και συνήθειες και παρέα στο κυνήγι. Από αυτή την ιστορία που σας ανάφερα πιστεύω ότι αξίζει να συνεχίσουμε να προσπαθουμε να πείσουμε τους νέους τουλάχιστο , για το πώς πρέπει να κυνηγούν , να συμπεριφέροντε και γενικά να εφαρμόζουν τους γραφτούς και άγραφους νομούς του κυνηγίου.
- cynergy
- Full Member
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ LEFKIO!ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΙΔΥΣΗLEFKIOS έγραψε:Φίλοι(tracker686,pistolas,dangerus) με τις ποιο πολλές απόψεις σας συμφωνώ. Συμμερίζομαι την απογοήτευση σας , δεν συμφωνώ όμως να τα παρατήσουμε διότι αυτή δεν είναι λύση. Πρέπει να επιμένουμε έστω και αν είμαστε λίγοι. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι κυνηγοί συμπεριφέροντε έτσι διότι δεν γνωρίζουν για τις συνήθειες , συμπεριφορές κλπ της φάσας , κανείς δεν τους ενημέρωσε. Ούτε το ταμείο θήρας που διεξάγει τα μαθήματα για την απόκτηση της άδειας κυνηγίου( τους ενδιαφέρει απλώς να περάσουν για το 65ερώ της άδειας). Επίσης ευθύνη έχουν και οι σύλλογοι μας ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που περισσότερο μας ενδιαφέρουν οι διάφορες εκδηλώσεις (σκοπευτικοί αγώνες , χορός κλπ) που μας φέρνει οικονομικό όφελος παρά η καθεαυτό μόρφωση του κυνηγού. Πάντως επιμένω ότι αξίζει να προσπαθήσουμε έστω και εμείς οι λίγοι να ενημερώνουμε, να συμβουλεύομε τους νεώτερους τουλάχιστο κυνηγούς και να είστε βέβαιοι ότι θα μεγαλώσουμε την παρέα των σωστών κυνηγών. Ένα γεγονός που έγινε την 1η εξόρμηση του 2009 που επιβεβαιώνει ότι αξίζει να προσπαθήσουμε. …. 1η Κυριακή της φάσας κάπου στην Πάφο επήγαμε στις 9+30 το βράδυ στο σημείο που επιλέξαμε ότι θα κυνηγούσαμε. Στη περιοχή υπήρχε μόνο ένα όχημα σε ένα ύψωμα στο καλύτερο πόστο της περιοχής και το οποίο απείχε από εμάς περίπου 700 -800μ. Αφού κατεβάσαμε τα πράγματα μας είπαμε να φάμε και μετά να ξεκουραστούμε. Πριν καλά καλά να αρχίσουμε να τρώμε, το όχημα που ήταν στο ύψωμα ,μας πλησίασε και χωρίς να μας πει ένα καλησπέρα μας είπε με ένα μάγκικο ύφος… ρε κοπέλια τα πόστα τούτα εμπιασμένα. Κόκαλο εγώ και ο παρέας μου. Πού είναι φίλε μου οι κυνηγοί, πού είναι τα όπλα τους ρωτήσαμε με απορία. Και απαντά ο μάγκας…. Εμείς τσιπάνω κρατούμε τα πόστα τους μέχρι να σκολάσουν πού τη δουλειά τους. Πάντως αν δεν φύγετε δεν θα τσινήσετε, εσιη δκιό πελλούς μες τούτους πού θα έρθουν τσε ενακάτσουν ομπρός σας. Αφού συζητήσαμε με τον τύπο ότι δεν στέκει αυτό που λέγει, αυτός φεύγοντας μας είπε…. εγώ πάντως σας προειδοποίησα. Στη συνέχεια συζητήσαμε το τι θα κάνουμε. Αποφασίσαμε να κινηθούμε δεξιότερα 150μ , δεν είχαμε διάθεση να ρισκάρουμε τη πρώτη μας εξόρμηση. Να μην τα πολυλογούμε χάραξε με το καλό και είδαμε με ευχαρίστηση ότι τα πουλιά περνούσαν από την δική μας πλευρά. Πιάσαμε μέχρι της 1000 από 5-6 φάσες. Μετά αποφασίσαμε να ξεκουραστούμε λίγο για να έχουμε όρεξη για το απογευματινό που θα είναι και ποιο ησυχία. Ενώ πηγαίναμε προς το αυτοκίνητο πυροβόλησα μια φάσα που πέρασε σε απόσταση από εμάς. Φαίνεται ότι κτυπήθηκε ,όχι ακαριαία και αφού προχώρησε ακόμη λίγο έπεσε ξερή προς το μέρος της άλλης παρέας. Αφού έψαξα και την βρήκα και ετοιμαζόμουν να πάω προς το αυτοκίνητο άκουσα ένα πυροβολισμό από το ύψωμα και μια φάσα ήρθε και έπεσε σε μια απόσταση 20μ από κοντά μου. Έπεσε με τέτοιο τρόπο που δεν ήταν εύκολο να βρεθεί. Ήρθε τρέχοντας ένας νεαρός κυνηγός και με ρώτησε αν είδα τη φάσα. Του είπα όχι, διότι κατάλαβα ότι ήταν ο τύπος που το προηγούμενο βράδυ μας είπε για τα πιασμένα πόστα της παρέας του. Αφού έψαξε και δεν την βρήκε πέρασε από κοντά μου για να πάει στο πόστο του και τον ρώτησα αν κατάλαβε ποιος ήμουν. Τότε συνειδητοποίησε ποιος ήμουν και βλέποντας τις φάσες που κρατούσα είπε ..εκδιώξαμε σας που τα καλά πόστα και τελικά εμείς ενεπεξαμε και εσείς φορτωθήκατε. Του είπα ότι πρέπει το κυνήγι να είναι ένα σπορ και πρέπει να το ζεις και να το απολαμβάνεις μαζί με τους κυνηγούς που είναι γύρο σου και όχι να έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί τους. Στην συνέχεια του είπα που έπεσε η φάσα του και επήγε να την πάρει. Την επόμενη χρονιά πάλι την πρώτη Κυριακή ενώ ήμουν στο πόστο μου κάπου στην ιδία περιοχή και περίμενα να ξημερώσει πέρασε από κοντά μου ένας κυνηγός με καλημέρισε και με ρώτησε αν έχει άλλο κυνηγό στο λόφο μπροστά μου. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν ο τύπος της περσινής χρονιάς και του φώναξα να πιούμε καφέ. Του είπα ότι έκανε πολύ πρόοδο από πέρσι και αυτός χαμογέλασε και μου είπε ότι από εκείνη την μέρα άλλαξε και συνήθειες και παρέα στο κυνήγι. Από αυτή την ιστορία που σας ανάφερα πιστεύω ότι αξίζει να συνεχίσουμε να προσπαθουμε να πείσουμε τους νέους τουλάχιστο , για το πώς πρέπει να κυνηγούν , να συμπεριφέροντε και γενικά να εφαρμόζουν τους γραφτούς και άγραφους νομούς του κυνηγίου.
dont shoot fast...shoot good
- APOLLON_1
ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ. ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΦΑΣΣΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΙΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΕΤΙΝΑ ΑΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΕΣ ΓΕΝΝΕΣ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. 

EPANIEL POWER