Ισχυει η κουβεντα που λαλουν φιλε μ οτι τα ρωσικα οπλα εν τα πιο βαρετα οπλα που ουλα????BAIKAL 1980 έγραψε:...ναι φιλε μου!marios10 έγραψε:Ε κοπελια τα Baikal εν ρωσικα?????
Baikal side by side
- marios10
- Full Member
Re: Baikal side by side
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Re: Baikal side by side
marios10 έγραψε:Ισχυει η κουβεντα που λαλουν φιλε μ οτι τα ρωσικα οπλα εν τα πιο βαρετα οπλα που ουλα????BAIKAL 1980 έγραψε:...ναι φιλε μου!marios10 έγραψε:Ε κοπελια τα Baikal εν ρωσικα?????
...εξαρτατε για τι οπλο μιλας φιλε μου...30αρη 28αρη...sporting,κυνηγετικο...εγω εχω ενα 28αρη κυνηγετικο παλιο και ενα magnum sporting 30αρη 3600 κιλα....αλλα εν τον αλλαζω με τιποτε...φυσικα εξαρτατε και απο το τι κυνηγας...αν κυνηγας μονο λαγο για παραδειγμα δεν θα σου συνηστουσα το οπλο μου λογο βαρους...εγω κυνηγαω σχεδον αποκλειστικα φασσα