Μiroku MK60 Grade 3

Άβαταρ μέλους
Sergios

Re: Μiroku MK60 Grade 3

Δημοσίευση από Sergios »

Υπάρχει καμιά σελίδα να μάθω και φυσικά όλοι οι ενδιαφερόμενοι τις στάμπες που έχουν πάνω οι κάννες π.χ του Μιροκου μου?
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Oplognosia kai exei vivlio o kypridimos kai to katevazeis.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Breda Pegaso έγραψε:Oplognosia kai exei vivlio o kypridimos kai to katevazeis.
Φίλε breda. παρατήρησα και δεν βρήκα κάτι σχετικό αν μπορείς εβρε μου το να πατήσω πάνω να κατέβει αν μεν σε δυσκολεύω
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Sergios έγραψε:Υπάρχει καμιά σελίδα να μάθω και φυσικά όλοι οι ενδιαφερόμενοι τις στάμπες που έχουν πάνω οι κάννες π.χ του Μιροκου μου?

Παρών...
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Τέλειο!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

virtualgreek έγραψε:
Sergios έγραψε:Υπάρχει καμιά σελίδα να μάθω και φυσικά όλοι οι ενδιαφερόμενοι τις στάμπες που έχουν πάνω οι κάννες π.χ του Μιροκου μου?

Παρών...
Μόλις το είδα εφυρτικα φίλε Σάββα απολογουμε που δεν σε ρώτησα αν έχεις τίποτε αλλο υπόψη είναι ευπρόσδεκτο:)
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Sergios έγραψε:
virtualgreek έγραψε:

Παρών...
Μόλις το είδα εφυρτικα φίλε Σάββα απολογουμε που δεν σε ρώτησα αν έχεις τίποτε αλλο υπόψη είναι ευπρόσδεκτο:)
Μην απολογείσε, για όνομα του Θεού. Το πιο πιθανών εάν είναι κάτι που δεν γνωρίζω να ανοίξω και εγώ κάποιο βιβλίο με σφραγίδες. Ως γεγονός έχω το βιβλίο του Ν. Κυπρίδημου που αναφέρεται στον σύνδεσμο σε προηγούμενο μήνυμα και μου είναι πάρα πολύ χρήσιμο.

Χαίρομαι που ο Ν. Κυπρίδημος το έχει διαθέσει στο διαδίκτυο προς όφελος των φίλων των όπλων. Καλοσύνη του!

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

2 σφραγιδες φιλε Σαββα δεν βρηκα αν μπορεις να τις βρεις η μια ειναι το αγγλικο Ι και ειναι μεσα σε ρομβο και η αλλη ειναι το αγγλικο DM και το D εχει αστερακι απο πανω να δοκιμασω να τα βγαλω φωτογραφια και να τα στειλω

Παντως το οπλο εκατσε μου τρομερα καλα σε σημειο που να μεν πιστευω ουτε εμενα οταν παιζω ουτε στοχους θελω ουτε τιποτε χεχε...ουτε να ασχοληθω με αλλο οπλο μπαινω στον κοπο οσα και να ειδα στις εκθεσεις εν με εσυγκινησαν περιμενω πως και πως να ερτει η πρωτη κυριακη (27 τζιαι ποψε) :D

κατι αλλο που αντιληφθηκα ειπα και του Φριξου που εμιλησαμε προχτες οτι μες το οπλο μου δουλεφκει πολλα η ταππα και οντος συμφωνησε μαζι μου λογω του οτι οι καννες του Μιροκου ειναι Special Steel....να δοκιμασω στο ενδημηκο χαρτουτσιες με μαλλινη ταππα...Eley , Seller Bellot , Rottweill Paper , Golden Wing , Fiocchi , Winchester Green....Αναμενω σχολια σας... :)
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

DSC_0241-1.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”