Μiroku MK60 Grade 3

Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Μiroku MK60 Grade 3

Δημοσίευση από marinos.a »

Πολλα ωραίο, με γεια φίλε μου και καλό βόλι.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Φιλε Σεργιε εχω ΜΚ60 grade 5 με 5- 3 τσοκ 28αρι , ΕΠΝΑΣΑ . Ε ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ . :) :)
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
Sergios έγραψε:Εν θα μου πει κανένας κανένα λόγο γλυκύ για το μωρό??? :roll:
ρε φιλε για το δικο σου μωρο εν ξερω να σου πω ....... αλλα εχω 2 μιροκου και κυνηγω με μιροκου τα τελευταια 6 χρονια!! ειμαι πολλα ευχαριστημενος και εν θα τα πουλησω ποττε!! ειναι κανονια!!
ε οκ εμενα εν τριανταρι 4/2 πάω σχεδόν κάθε μέρα τωρα μάλιστα τούτο εν όπλο όπου του νεφκω παει ούτε να κλοτσισει ούτε τίποτε με ψηλοπαιζω με αριστερά με δεξιά πρώτη φορά έχω τριανταρι όπλο δυσκολεύομαι λίγο στα πολλά κοντινά αλλα σε κανονικές βολές από 20 - 50 μέτρα βολεύει με αφάνταστα....εν και όμορφο το κλεισμένο...:)
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

Sergios έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
Sergios έγραψε:Εν θα μου πει κανένας κανένα λόγο γλυκύ για το μωρό??? :roll:
ρε φιλε για το δικο σου μωρο εν ξερω να σου πω ....... αλλα εχω 2 μιροκου και κυνηγω με μιροκου τα τελευταια 6 χρονια!! ειμαι πολλα ευχαριστημενος και εν θα τα πουλησω ποττε!! ειναι κανονια!!
ε οκ εμενα εν τριανταρι 4/2 πάω σχεδόν κάθε μέρα τωρα μάλιστα τούτο εν όπλο όπου του νεφκω παει ούτε να κλοτσισει ούτε τίποτε με ψηλοπαιζω με αριστερά με δεξιά πρώτη φορά έχω τριανταρι όπλο δυσκολεύομαι λίγο στα πολλά κοντινά αλλα σε κανονικές βολές από 20 - 50 μέτρα βολεύει με αφάνταστα....εν και όμορφο το κλεισμένο...:)

...Φιλε Σεργιε μην σε φοβιζει καθολου το μηκος...απο οτι ειδα και απο φωτος σου εισαι γερο καλουπι...και γω απεκτησα ενα baikal magnum sporting 30'' πριν 2χρονια...και μεχρι και στη τσικλα ειμαι ευχαριστημενος το πρωι στις σιηστες...και δεν τον αλλαζω ουτε με τα αλλα 2 28αρια που εχω...μιλαμε για οπλο σχεδον 3700 και στη φασσα που ειναι και το κυνηγι μου παιζω 3-2 τσοκ...θελει λιγη συνηθεια στα κοντινα αλλα μια χαρα θα σου στρωσουν...
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Ναι φίλε baikal εν θέμα συνήθειας σοννω τον μεν φοασε τρώω το:) φαΐ μου όλο
BAIKAL 1980

Sergios έγραψε:Ναι φίλε baikal εν θέμα συνήθειας σοννω τον μεν φοασε τρώω το:) φαΐ μου όλο

..χαχαχα...εκαταλαβα το που τις φωτος...παω σε κοντρα αν θελεις! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

BAIKAL 1980 έγραψε:
Sergios έγραψε:Ναι φίλε baikal εν θέμα συνήθειας σοννω τον μεν φοασε τρώω το:) φαΐ μου όλο

..χαχαχα...εκαταλαβα το που τις φωτος...παω σε κοντρα αν θελεις! :lol: :lol: :lol:
ε ατε κανονιστε ταβερνα να πάμε και να έχει κάμποση ζιβανια φαΐ εν με κόφτει αλλά το κατατροχο μου θέλω το για να πιενει το φαι κάτω
BAIKAL 1980

Sergios έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:

ε ατε κανονιστε ταβερνα να πάμε και να έχει κάμποση ζιβανια φαΐ εν με κόφτει αλλά το κατατροχο μου θέλω το για να πιενει το φαι κάτω

...οκ...να κανονισουμε συναντηση στο σουβλιτζιδικο του woodpigeonhunter στο Γερι...για οσους μπορουν...μες την αλλη εβδομαδα...ζιβανια χαλαλι σου φιλε μου...γυρνε μου μονο diet εμενα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ TO MIROKU MK70 SPORTER NA MAΣ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΟ?
panikkos9
Full Member

Δημοσίευση από panikkos9 »

andreasana210326 έγραψε:ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ TO MIROKU MK70 SPORTER NA MAΣ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΟ?

ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΙΖΕ ΤΟΥ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”