Μiroku MK60 Grade 3
- marinos.a
- Site Admin
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Re: Μiroku MK60 Grade 3
Φιλε Σεργιε εχω ΜΚ60 grade 5 με 5- 3 τσοκ 28αρι , ΕΠΝΑΣΑ . Ε ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ .

- Sergios
ε οκ εμενα εν τριανταρι 4/2 πάω σχεδόν κάθε μέρα τωρα μάλιστα τούτο εν όπλο όπου του νεφκω παει ούτε να κλοτσισει ούτε τίποτε με ψηλοπαιζω με αριστερά με δεξιά πρώτη φορά έχω τριανταρι όπλο δυσκολεύομαι λίγο στα πολλά κοντινά αλλα σε κανονικές βολές από 20 - 50 μέτρα βολεύει με αφάνταστα....εν και όμορφο το κλεισμένο...WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ρε φιλε για το δικο σου μωρο εν ξερω να σου πω ....... αλλα εχω 2 μιροκου και κυνηγω με μιροκου τα τελευταια 6 χρονια!! ειμαι πολλα ευχαριστημενος και εν θα τα πουλησω ποττε!! ειναι κανονια!!Sergios έγραψε:Εν θα μου πει κανένας κανένα λόγο γλυκύ για το μωρό???

Sergios έγραψε:ε οκ εμενα εν τριανταρι 4/2 πάω σχεδόν κάθε μέρα τωρα μάλιστα τούτο εν όπλο όπου του νεφκω παει ούτε να κλοτσισει ούτε τίποτε με ψηλοπαιζω με αριστερά με δεξιά πρώτη φορά έχω τριανταρι όπλο δυσκολεύομαι λίγο στα πολλά κοντινά αλλα σε κανονικές βολές από 20 - 50 μέτρα βολεύει με αφάνταστα....εν και όμορφο το κλεισμένο...WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ρε φιλε για το δικο σου μωρο εν ξερω να σου πω ....... αλλα εχω 2 μιροκου και κυνηγω με μιροκου τα τελευταια 6 χρονια!! ειμαι πολλα ευχαριστημενος και εν θα τα πουλησω ποττε!! ειναι κανονια!!Sergios έγραψε:Εν θα μου πει κανένας κανένα λόγο γλυκύ για το μωρό???
...Φιλε Σεργιε μην σε φοβιζει καθολου το μηκος...απο οτι ειδα και απο φωτος σου εισαι γερο καλουπι...και γω απεκτησα ενα baikal magnum sporting 30'' πριν 2χρονια...και μεχρι και στη τσικλα ειμαι ευχαριστημενος το πρωι στις σιηστες...και δεν τον αλλαζω ουτε με τα αλλα 2 28αρια που εχω...μιλαμε για οπλο σχεδον 3700 και στη φασσα που ειναι και το κυνηγι μου παιζω 3-2 τσοκ...θελει λιγη συνηθεια στα κοντινα αλλα μια χαρα θα σου στρωσουν...
- Sergios
Ναι φίλε baikal εν θέμα συνήθειας σοννω τον μεν φοασε τρώω το:) φαΐ μου όλο
Sergios έγραψε:Ναι φίλε baikal εν θέμα συνήθειας σοννω τον μεν φοασε τρώω το:) φαΐ μου όλο
..χαχαχα...εκαταλαβα το που τις φωτος...παω σε κοντρα αν θελεις!

- Sergios
ε ατε κανονιστε ταβερνα να πάμε και να έχει κάμποση ζιβανια φαΐ εν με κόφτει αλλά το κατατροχο μου θέλω το για να πιενει το φαι κάτωBAIKAL 1980 έγραψε:Sergios έγραψε:Ναι φίλε baikal εν θέμα συνήθειας σοννω τον μεν φοασε τρώω το:) φαΐ μου όλο
..χαχαχα...εκαταλαβα το που τις φωτος...παω σε κοντρα αν θελεις!![]()
![]()
Sergios έγραψε:ε ατε κανονιστε ταβερνα να πάμε και να έχει κάμποση ζιβανια φαΐ εν με κόφτει αλλά το κατατροχο μου θέλω το για να πιενει το φαι κάτωBAIKAL 1980 έγραψε:Sergios έγραψε:Ναι φίλε baikal εν θέμα συνήθειας σοννω τον μεν φοασε τρώω το:) φαΐ μου όλο
..χαχαχα...εκαταλαβα το που τις φωτος...παω σε κοντρα αν θελεις!![]()
![]()
...οκ...να κανονισουμε συναντηση στο σουβλιτζιδικο του woodpigeonhunter στο Γερι...για οσους μπορουν...μες την αλλη εβδομαδα...ζιβανια χαλαλι σου φιλε μου...γυρνε μου μονο diet εμενα!!!

- andreasana210326
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ TO MIROKU MK70 SPORTER NA MAΣ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΟ?
-
- Full Member
andreasana210326 έγραψε:ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ TO MIROKU MK70 SPORTER NA MAΣ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΟ?
ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΙΖΕ ΤΟΥ