ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΛΑΓΟΣ-ΠΕΡΔΙΚΑ 2013-14

Απάντηση
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: ΕΚΠΑΙΔΕΦΤΙΚΑ ΛΑΓΟΣ-ΠΕΡΔΙΚΑ 2013-14

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

APOLLON_1 έγραψε:ακόμη 1 απίστευτο εκπαιδευτικό έδωσε ρεσιτάλ ο ΑΠΟΛΛΩΝ 2 λαγούς σήμερα 1 μικρό και 1 μεγάλο + καμια 15αρια "φερμαριστα" περδίκια το χάρηκα πολύ ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο κυνήγι :D :D :D
μπραβο φιλε!! παντα τετοια!!! :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Σημερα Λευκωσια ειχαμε βροχες,αυριο με το καλο ξεκινουμε με την Christy!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

αύριο πάλι θα πάω για ένα εκπαιδευτικό άρχισε και μυρίζει ρε παιδιά :D
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΛΑΓΟΣ-ΠΕΡΔΙΚΑ 2013-14

αν θέλει κάποιος να πάμε παρέα αύριο εδώ κοντά στη λευκωσία να μου στήλη π.μ.
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ποιος θέλει να έρθει μαζί μου αύριο με σκύλο φέρμας να πάμε παρέα στις "φραγγολινες"?
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Εστειλα σου ΠΜ
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

πάλι ένα ωραίο εκπαιδευτικό έχασες φιλε σακί τελικά δεν πήγα για "φραγγολινες" αλλα βρήκα και 2 "φραγγολινες" εκεί που πήγα "φερμαριστες" πρώτα 1 "αρσενικια" και ύστερα που λίγο και θηλύκια όσο για τον λαγό ρε παιδιά τι να σας πω είχε να δω λαγό να φεύγει από κοντά μου πολυ καιρο και μέσα σε 3 εκπαιδευτικά βρήκα 4 σε περιοχή που έχει χρονια να δω λαγό. όσο για το περδίκι οι φίλοι που θα κυνηγήσουν τα ημερα έχει πολλά 1 ώρα θα γίνει σφαγή
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

APOLLON_1 έγραψε:πάλι ένα ωραίο εκπαιδευτικό έχασες φιλε σακί τελικά δεν πήγα για "φραγγολινες" αλλα βρήκα και 2 "φραγγολινες" εκεί που πήγα "φερμαριστες" πρώτα 1 "αρσενικια" και ύστερα που λίγο και θηλύκια όσο για τον λαγό ρε παιδιά τι να σας πω είχε να δω λαγό να φεύγει από κοντά μου πολυ καιρο και μέσα σε 3 εκπαιδευτικά βρήκα 4 σε περιοχή που έχει χρονια να δω λαγό. όσο για το περδίκι οι φίλοι που θα κυνηγήσουν τα ημερα έχει πολλά 1 ώρα θα γίνει σφαγή

Ωραίος φίλε μου! Και εμείς πέρυσι βρήκαμε 2-3 λαγούς στα εκπαιδευτικά αλλά μέχρι το κυνήγι είχαν εξαφανιστεί. Φίλε σε ποια επαρχία πηγές; Πώς βλέπεις τους πληθυσμούς των περδικιών σε σχέση με πέρυσι; Επαρχία Λεμεσού στα ημιορεινά τα πράγματα φαίνονται πολύ ενθαρρυντικά !!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Αλοπως ρε Πετρο εισαι π τζινους π αμαν ππεσουν μες την θαλασσα εν να γεμωσει ο κωλος τους ψαρκα..!βουρουν σε οξα βουρας τους;πε μας το μυστικο σου..

Σημερα σε εκπαιδευτικο εβγαλε 3 ο συνκυνηγος μου 2η μεγαλη μου κ 2 η πιο μικρη.το δικο μας μυστικο ομως εν την λεω!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ρε αν έχει ένα που εν άτυχος είμαι εγώ ρε φέτος "περκι" αλλάξει η τύχη μου έχει τόσα χρονια εν διά κανένας πάνω μου "περτικους" φιλε μου "εχοτους" ντυμένους έτσι εν με κοφτη τσέρο ότι εν γεμάτος ο τόπος αλλα δυστυχώς δεν kofkounte όσα για αυτά τα εκπαιδευτικά εδώ κοντά στη λευκωσία είναι γεμάτος ο τόπος "περτικους" τις κλούβας κύριος που νομίζω ότι μέσα σε 1 ώρα δεν θα έχει τίποτα αλλα pale ένας που ένα θέλει να παίξει "ρεχτους" να με πιάσει τηλ να του πω που να πάει να σταθεί :lol: :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”