Ατύχημα
Ατύχημα
χθες βραδυ καθως καθαριζα το οπλο μου σφηνωσε μεσα η βερκα...καθως εν εβγαινε διαφορετικα τι χτυπουσα στο πατωμα μεχρι να βγει απο την αλλη πλευρα της καννης...μαλλον εβαλα πολλη πιεση και αυτη βγηκε αποτομα με αποτελεσμα να χτυπησει το ετζεκτορ στο μοχλο της βερκας και να πεταχτουν στο αερα ενας πυρος μια σουστα και το ετζεκτορ!αν εχει κανενα οπλουργο στο φορουμ ας μου πει αν μπορει φυσικα τι ζημια εκαμα...θα το παρω σημερα σε καποιον οπλουργο μαλλον αλλα τουλαχιστο να ξερω περιπου τη ζημια εκαμα να μεν μας κλεψουν....το οπλο ειναι BAIKAL MP27EM1C MAGNUM SPORTING
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL 1980 την 16 Σεπ 2013, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- giorgos80
Re: ατυχημα
λογικα εν επαθε τπτ ρε.απλα εξηλωσες το ητζεκτορ λιγο βιαια.βαλε τη σουστα πανω στο πιρο και βαρτα μεσα στη τρυπα,βαλε το ητζεκτορ στον οδηγο του και σπρωξε με δυναμη μεχρι η εξοχη να φτασει στο τερμα και να ασφαλισειBAIKAL 1980 έγραψε:χθες βραδυ καθως καθαριζα το οπλο μου σφηνωσε μεσα η βερκα...καθως εν εβγαινε διαφορετικα τι χτυπουσα στο πατωμα μεχρι να βγει απο την αλλη πλευρα της καννης...μαλλον εβαλα πολλη πιεση και αυτη βγηκε αποτομα με αποτελεσμα να χτυπησει το ετζεκτορ στο μοχλο της βερκας και να πεταχτουν στο αερα ενας πυρος μια σουστα και το ετζεκτορ!αν εχει κανενα οπλουργο στο φορουμ ας μου πει αν μπορει φυσικα τη ζημια εκαμα...θα το παρω σημερα σε καποιον οπλουργο μαλλον αλλα τουλαχιστο να ξερω περιπου τη ζημια εκαμα να μεν μας κλεψουν....το οπλο ειναι BAIKAL MP27EM1C MAGNUM SPORTING
that's it

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgos80 την 16 Σεπ 2013, 09:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
...νασαι καλα φιλε μου...αν τζαι εν μου εχω τζαι πολλη εμπιστοσυνη...τουλαχιστο να μεν το εδυαλησα...!giorgos80 έγραψε:λογικα εν επαθε τπτ ρε.απλα εξηλωσες το ητζεκτορ λιγο βιαια.βαλε τη σουστα πανω στο πιρο και βαρτα μεσα στη τρυπα,βαλε το ητζεκτορ στον ογηγο του και σπρωξε με δυναμη μεχρι η εξοχη να φτασει στο τερμα και να ασφαλισειBAIKAL 1980 έγραψε:χθες βραδυ καθως καθαριζα το οπλο μου σφηνωσε μεσα η βερκα...καθως εν εβγαινε διαφορετικα τι χτυπουσα στο πατωμα μεχρι να βγει απο την αλλη πλευρα της καννης...μαλλον εβαλα πολλη πιεση και αυτη βγηκε αποτομα με αποτελεσμα να χτυπησει το ετζεκτορ στο μοχλο της βερκας και να πεταχτουν στο αερα ενας πυρος μια σουστα και το ετζεκτορ!αν εχει κανενα οπλουργο στο φορουμ ας μου πει αν μπορει φυσικα τη ζημια εκαμα...θα το παρω σημερα σε καποιον οπλουργο μαλλον αλλα τουλαχιστο να ξερω περιπου τη ζημια εκαμα να μεν μας κλεψουν....το οπλο ειναι BAIKAL MP27EM1C MAGNUM SPORTING
that's it
- giorgos80
εχω το ιδιο μοντελλο κυνηγετικο.καμνουν σου προβλημα τα ητζεκτορς γενικα???
εμενα μαγκωνει το κατω ητζεκτορ μερικες φορες οταν χρησιμοποιω σκοπευτικα φυσιγγια με 12mm μεταλλο στο καλυκα
εμενα μαγκωνει το κατω ητζεκτορ μερικες φορες οταν χρησιμοποιω σκοπευτικα φυσιγγια με 12mm μεταλλο στο καλυκα
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
giorgos80 έγραψε:εχω το ιδιο μοντελλο κυνηγετικο.καμνουν σου προβλημα τα ητζεκτορς γενικα???
...ο ι φιλε μου...το οπλο ποτε εν μου εκαμε προβλημα εκτος κατι βιδες στο παρακοντακο που εχαλαρωσαν και απλα εσφιξα τες...κανενα απολυτως προβλημα εν ειχα με το οπλο και αν και ειναι απο τα πιο φθηνα οπλα στην αγορα εγω εμαθα μαζι του και εν μπορω να το αλλαξω αν και μπηκα στο πειρασμο πολλες φορες να αγορασω κατι αλλο...
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
λογικα εν επαθε τπτ ρε.απλα εξηλωσες το ητζεκτορ λιγο βιαια.βαλε τη σουστα πανω στο πιρο και βαρτα μεσα στη τρυπα,βαλε το ητζεκτορ στον οδηγο του και σπρωξε με δυναμη μεχρι η εξοχη να φτασει στο τερμα και να ασφαλισει
that's it
[/quote]
Όπως σου τα είπε ο φίλος Γιώργος και δεν θα έχεις πρόβλημα !
that's it

Όπως σου τα είπε ο φίλος Γιώργος και δεν θα έχεις πρόβλημα !
Όπως σου τα είπε ο φίλος Γιώργος και δεν θα έχεις πρόβλημα ![/quote]mouzouris έγραψε:λογικα εν επαθε τπτ ρε.απλα εξηλωσες το ητζεκτορ λιγο βιαια.βαλε τη σουστα πανω στο πιρο και βαρτα μεσα στη τρυπα,βαλε το ητζεκτορ στον οδηγο του και σπρωξε με δυναμη μεχρι η εξοχη να φτασει στο τερμα και να ασφαλισει
that's it
...σας ευχαριστω και τους 2 παρα πολυ...εν κατεχω το θεμα οπλουργια(απλα πατω τη σκανδαλη και φευγουν τα σκαγια