εισαι λαθος και εξηγουμαι.οποιος εχει το χρονο,το χρημα και τη καλη διαθεση ας κανει μια προσπαθεια για διαχειριση,...αλλα ο λαθροθηρας θα συνεχισει το εργο του,δεν ειναι δικη μου δουλεια ουτε δικη σου ουτε κανενος πλην της θηρας και της αστυνομιας η παταξη της λαθροθηριας και μην μου πειτε οτι μπορουμε αμα βλεπουμε κυνηγους να παρανομουν να ενημερωνουμε τη θηρα,η ανταποκριση δεν θα ειναι η επιθυμητη,τα σοβαροτερα κρουσματα γινονται νυκτα,να αρχισουμε να βγαινουμε περιπολιες???christy2000 έγραψε:Πρεπει πρωτα ο καθε ενας απο εμας να κανει οτι περνα απο το χερι του και μετα να απαιτουμε απο τους αλλους να κανουν για εμας! Εαν προσφερω εγω,τοτε θα εχω απαιτησει να προσφαιρουν και η αλλοι. Ας αλλαξουμε πρωτα τον εαυτο μας και μετα τον κοσμο! Ας γινουμε εμεις η αλλαγοι που ζητουμε!
Καποιοι πολυ μεγαλοι ειπαν αυτα τα λογια πριν πολλα χρονια και ολοι η ουσιαειναι μεσα σε αυτα!
οχι,βεβαια.χρηματα υπαρχουν αλλα προφανως γινονται καταχρησεις οπως σε καθε τομεα γιαυτο φτασαμε ως εδω
τροφη για σκεψη .......
4 εκατομμυρια ευρω για μισθους 95 υπαλληλων.εφυα παω να καμω αιτηση για θηροφυλακας