Μέτρημα όπλου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sergios

Μέτρημα όπλου

Δημοσίευση από Sergios »

Υπάρχει κανένας επαγγελματίας που μπορεί να μετρήσει εμένα και το όπλο μου και να μου πει κατα πόσο θέλει ρύθμιση το κοντακι? Επαγγελματία όμως δουλειά με το μιλιμετρο

Και αν υπάρχει κανένα πείραμα για να επαληθευσω κι εγώ ο ίδιος
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Re: Μέτρημα όπλου

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Sergios έγραψε:Υπάρχει κανένας επαγγελματίας που μπορεί να μετρήσει εμένα και το όπλο μου και να μου πει κατα πόσο θέλει ρύθμιση το κοντακι? Επαγγελματία όμως δουλειά με το μιλιμετρο

Που τούτο που γυρεύκει ο Σέργιος γυρέυκω και εγώ.
Έχουμε τίποτε για Λάρνακα;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Φίλε μου όπως σε είδα στις φωτογραφίες σου, χωρίς μέτρημα, θέλεις πολλή δουλειά για να είσαι έτοιμος μέχρι της 4 του Νοέμβρη να ανεβοκατεβαίνεις τα βουνά :D :D :D .
(Αντέχεις τα αστεία για αυτό στο λέω.)

Όσο αφορά το όπλο σου, για ρύθμισα του κοντακιού υπάρχουν οπλουργοί που θα σε βοηθήσουν αλλά από ποια πόλη είσαι. Δες το παρακάτω link καταρχάς αφού το τεστ σε πίνακα είναι κάτι που πρέπει να το κάνεις μόνος σου πριν πας σε οπλουργό (ανθρώπινος παράγοντας στο link). Επίσης, με ένα ψάξιμο στο google θα βρεις αρκετό υλικό για ανάγνωση.

http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... d=63651751
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

kyriakos304 έγραψε:
Sergios έγραψε:Υπάρχει κανένας επαγγελματίας που μπορεί να μετρήσει εμένα και το όπλο μου και να μου πει κατα πόσο θέλει ρύθμιση το κοντακι? Επαγγελματία όμως δουλειά με το μιλιμετρο

Που τούτο που γυρεύκει ο Σέργιος γυρέυκω και εγώ.
Έχουμε τίποτε για Λάρνακα;
θέλω έναν να μου πει ας πούμε θελει μισό ποντο κάτω το κοντακι σου και μερικα χιλιοστά κλίση περισσότερη η λιγότερη άσυλα η δουλειά του εγώ προσωπικά νομίζω ψηλοπαιζω λίγο

Μπορεί να μεν φτεει το κοντακι να φτεν οι χαρτουτσιες απλός να φιει η εννοια που πάνω μου
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

nature έγραψε:Φίλε μου όπως σε είδα στις φωτογραφίες σου, χωρίς μέτρημα, θέλεις πολλή δουλειά για να είσαι έτοιμος μέχρι της 4 του Νοέμβρη να ανεβοκατεβαίνεις τα βουνά :D :D :D .

Όσο αφορά το όπλο σου, για ρύθμισα του κοντακιού υπάρχουν οπλουργοί που θα σε βοηθήσουν αλλά από ποια πόλη είσαι. Δες το παρακάτω link καταρχάς αφού το τεστ σε πίνακα είναι κάτι που πρέπει να το κάνεις μόνος σου πριν πας σε οπλουργό (ανθρώπινος παράγοντας στο link). Επίσης, με ένα ψάξιμο στο google θα βρεις αρκετό υλικό για ανάγνωση.

πααααντα ετσι ειμουν καθαροαιμος Κυπραίος με τα pedigree μου θεμα χαχχαχα μεν μαραζώνεις κι εν πολλοι που επροσπαθησαν να με ακολουθούν πάνω στο βουνό κι ερκετουν το αυτοκίνητο κι επιανεν τους:D εγώ που αύριο ξεκινώ διατροφή και γυμναστήριο ος τον χειμώνα αμαν κριαδισει ναι μεν εννα πιεννω γυμναστήριο αλλά εν σας υπόσχομαι τι θα τροω :D
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Σέργιε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να δεις τι απόκλιση έχεις από το σημείο που σημαδεύεις. Σε μεγάλο πίνακα ρίξε από τα 10-15 μέτρα 5-6 φορές σε χαρτόνια με στόχο με το πιο κλειστό σου τσοκ. Δεδομένου ότι έχεις σταθερή επώμιση, με το πιο πάνω τρόπο θα πάρεις μια αρχική ιδέα για το πόσο απόκλιση έχεις και αν χρειάζεσαι οπλουργό για πιο εξειδικευμένη δουλειά.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

nature έγραψε:Σέργιε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να δεις τι απόκλιση έχεις από το σημείο που σημαδεύεις. Σε μεγάλο πίνακα ρίξε από τα 10-15 μέτρα 5-6 φορές σε χαρτόνια με στόχο με το πιο κλειστό σου τσοκ. Δεδομένου ότι έχεις σταθερή επώμιση, με το πιο πάνω τρόπο θα πάρεις μια αρχική ιδέα για το πόσο απόκλιση έχεις και αν χρειάζεσαι οπλουργό για πιο εξειδικευμένη δουλειά.
επεξα φίλε που τα 30 μέτρα με τον άσσο σε 1 Χ 1 στοχο με κύκλο στη μέση η σιεπεθκια μου ήταν κέντρο και λιο ψηλα οι πολλά αλλά επρεπε να κυνηγισω με το οπλο γιατι αλλο να κυνηγας κι αλλο να παίζεις χαρτόνια το όπλο μου εν πολλα καλό απλος μπορεί να θελει να χαμηλωσει τσας το κοντακι να γινει τελειο
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Μέτρημα όπλου

Δημοσίευση από Γιατρός »

Sergios έγραψε:
nature έγραψε:Σέργιε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να δεις τι απόκλιση έχεις από το σημείο που σημαδεύεις. Σε μεγάλο πίνακα ρίξε από τα 10-15 μέτρα 5-6 φορές σε χαρτόνια με στόχο με το πιο κλειστό σου τσοκ. Δεδομένου ότι έχεις σταθερή επώμιση, με το πιο πάνω τρόπο θα πάρεις μια αρχική ιδέα για το πόσο απόκλιση έχεις και αν χρειάζεσαι οπλουργό για πιο εξειδικευμένη δουλειά.
επεξα φίλε που τα 30 μέτρα με τον άσσο σε 1 Χ 1 στοχο με κύκλο στη μέση η σιεπεθκια μου ήταν κέντρο και λιο ψηλα οι πολλά αλλά επρεπε να κυνηγισω με το οπλο γιατι αλλο να κυνηγας κι αλλο να παίζεις χαρτόνια το όπλο μου εν πολλα καλό απλος μπορεί να θελει να χαμηλωσει τσας το κοντακι να γινει τελειο
Σέργιε πρόσφατα που μίλησα με τον George Digweed μου είπε ότι κάθε φορά που τρώει παραπάνω καμιά μπριζόλα αρνάκι χοιρούδι ολόκληρο κτλ θέλει ρύθμιση το κοντάκι του τσας επομένως μπορει να συμβαίνει το ίδιο με σένα.
Άμαν τις κατεβάζεις μεσούρανα και είσαι μάνα στις δοκιμές στα φυσίγγια εννάν αμελητέα η ρύθμιση σου.
Πάρε ένα laser pointer για το όπλο να δεις αλλά ο πίνακας όπως λέει ο δάσκαλος μου δεν λέει λάθος.
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 26 Αύγ 2013, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

nature έγραψε:Φίλε μου όπως σε είδα στις φωτογραφίες σου, χωρίς μέτρημα, θέλεις πολλή δουλειά για να είσαι έτοιμος μέχρι της 4 του Νοέμβρη να ανεβοκατεβαίνεις τα βουνά :D :D :D .

Σωστή η μέθοδος, αλλά θα σε παρατρύνω να κάνεις το τεστ με full choke και στα 12 μέτρα.
Για κάθε 1 ίντζα διαφορά που έχεις τότε θα τροποποιήσεις κατά 1 χιλιοστό το κοντάκι σου.

Και πριν κάνεις οποιοδήποτε τεστ, φρόντισε να σε δει κάποιος ότι επωμίζεις σωστά. Η εμπειρία μου μου λέει ότι 8 στους 10 που έχουν σοβαρά προβλήματα με τις βολές τους, επωμίζουν λανθασμένα και οι αποτυχίες είναι πολύ περισσότερες από τις επιτυχίες. Εάν η επώμιση είναι σωστή και σταθερά πάντα η ίδια τότε μπορείς να βγάλεις και τα σωστά συμπεράσματα.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Φίλε Σάββα ο τρόπος με το οποίο θα πιάσεις το όπλο να παίξεις ενα πουλί ολιγον βιαστικά μια κινηση ειναι το ιδιο πιάσιμο σωστά? Ετσι επραξα ειδα ενα στρουφο που πετούσε επωμισα πανω του και αντι να παιξω τον στρουφο επεξα τον στόχο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”