ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Sergios έγραψε:
Πανικος Setter έγραψε:
Sergios έγραψε: Οι ρε εννα τσιμπισω λιο με το ποτό μου :D τώρα να χειμωνιασει να δεις κομα

Σεργιε νομίζω πρέπει να γνωριστούμε , εννα κάμουμε το καλό :lol: :lol: :lol:
Πανικκο μου Σεπτέμβρη που εννα φκαλουν ζιβανια να δεις τι εχει να γινει..! Ειδικα αμαν μπει ο Δεκέμβρης και πεταχτώ στον Αγρό να φορτώσω τσαμαρελες χοιρομερκα ποσυρτες λουντζες τζαι λουκάνικα εννα θέλετε να μινισκετε μαζί μου?? :D
Αντιλαμβάνεστε τι ποστ με φώτος θα κάνει ο Σέργιος κάτι Τσικνοπέμπτες, σήκωσες κλπ!

Σέργιε φύλαξε λία λουκάνικα με σσιήνο, όπως έρκεσαι που τον Αγρό κάτω, μπορούμε να βρεθούμε κάπου κοντά στο Τσίρειο και είμαστε κάμποσοι Λεμεσιανοί από το φόρουμ μεζετζήες!! Quest star O Dr. για τυχόν ατυχήματα!

Υ.Γ Έξω χτυπά 40αρκα, ο χειμώνας είναι πίσω και εμείς λούντζες, ζυβανίες και σιοιρομέρκα! ΟΛΕΕΕΕΕ!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

επεθυμήσαμε το σιειμώνα ρε γμτ.

Σεργιε συγκοφκω σε για μάνα πας το μεζε, στην επόμενη συναντηση να κανονίσουμε να κάτσουμε σε διαφορετικά τραπέζια :lol:
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

marinos.a έγραψε:επεθυμήσαμε το σιειμώνα ρε γμτ.

Σεργιε συγκοφκω σε για μάνα πας το μεζε, στην επόμενη συναντηση να κανονίσουμε να κάτσουμε σε διαφορετικά τραπέζια :lol:
το καλό μου εν τροω πολλά απλα επιλεκτικά:D
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Sergios έγραψε:

Παντος ρε κοπελλια σε φωτογραφιες σας που ειδα σε αλλα θεματα εισαστεν τζε οι θκιο σας πουτζινους που εν θελω να καθουντε πας το τραπεζι μου για φαει :lol:
Σεργιε βουττα το πιρουνι τζε λιο μες το νερο να μεν το κρουσης με τη φορα που επειρες πας το φαι :lol: :lol: :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

christy2000 έγραψε:
Sergios έγραψε:

Παντος ρε κοπελλια σε φωτογραφιες σας που ειδα σε αλλα θεματα εισαστεν τζε οι θκιο σας πουτζινους που εν θελω να καθουντε πας το τραπεζι μου για φαει :lol:
Σεργιε βουττα το πιρουνι τζε λιο μες το νερο να μεν το κρουσης με τη φορα που επειρες πας το φαι :lol: :lol: :lol:
κανεί σας ρε εκαμετε μας χώμα:D εσείς εν τρώτε?
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ !!!

Εικόνα
free uploader
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Το σταφύλι ανήκει στην ποικιλία "μαλάγα" και είναι απίστευτα μυροδάτο!! Τα σύκα σμυρνέικα! Η μπύρα no comments!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

DSC_0219-1.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από Γιατρός »

SilverPigeonS έγραψε:Το σταφύλι ανήκει στην ποικιλία "μαλάγα" και είναι απίστευτα μυροδάτο!! Τα σύκα σμυρνέικα! Η μπύρα no comments!
Αμάναμου :)
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

The best beer there is!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”