Εγώ εν κάμνω δίαιτα πάντως μπαίνω κάθε μέρα στο φόρουμ μεν φοασαιSilverPigeonS έγραψε:Με το σχίνο και το κρασί τις ξανά έκανα. Τώρα όμως σχίνο γιοκ. Ακούτε μου ωραία Σέργιε. Άτε με το καλό χειμώνα θα το διαπιστώσουμε! Μην χάνεσαι α! Συνταγή για τραχήλες έκανα μια που βρήκα εδώ στο φόρουμ είναι άπεχτη! Θα την ψάξω να σου την στείλω!Sergios έγραψε:εεε αμαν είσαι κυνηγός φίλε μου συνεπάγεται οτι εννα είσαι μεζετζης! Τωρα που είπες τζικλες να σου πω συνταγή πριν να τες βάλεις στο τηγάνι να τις αλιψεις μέλι να τις τιγανισεις και στο τέλος να τις σβήσεις με σχιννο ξερό και λεμόνι αφινεις τες στουππομενες κανένα 10 λεπτο να τραβησουν και μετα διας τους τζι αφτουν ουφφου θέλω τρασχηλες τιανητες τωραSilverPigeonS έγραψε:Αρέσκει μου που η παρέα μας είναι μεζεκοπαρέα και πολλά δυνατή μάλιστα!! Όι ε να σπάσουμε καλό! ! Σήμερα έφα τζικλούες!! Ήταν μέλι! !
Αν έχει κανένα που κάνει δίαιτα εφάμεν την!
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
- Sergios
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
- SilverPigeonS
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 4&start=20
Έβρηκα! Η συνταγή του Πανίκου! Μέλι ρε φίλε! Μπράβο Πανίκο !!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Sergios
Ετρεξαν τα σαλια μου:( πάντως τζαι τιανητες αντιναχτες με τ αυγά εν ωραίες πάλεSilverPigeonS έγραψε:http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 4&start=20
- SilverPigeonS
Άτε παρετώ!!Sergios έγραψε:Ετρεξαν τα σαλια μου:( πάντως τζαι τιανητες αντιναχτες με τ αυγά εν ωραίες πάλεSilverPigeonS έγραψε:http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 4&start=20
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Sergios
Καλά εννα κάμεις μεσάνυχτα τζαι συνογλυφουμαστε
- Sergios
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ρε Σεργιε μα ενα φαεις τουτο το πραμα ουλλο !!!!!
Ενα στειλεις αρον αρον πμ του Dr Proctor υστερα χαρκουμε

Ενα στειλεις αρον αρον πμ του Dr Proctor υστερα χαρκουμε

- Sergios
Οι ρε εννα τσιμπισω λιο με το ποτό μουistriano ® έγραψε:Ρε Σεργιε μα ενα φαεις τουτο το πραμα ουλλο !!!!!![]()
Ενα στειλεις αρον αρον πμ του Dr Proctor υστερα χαρκουμε![]()

- Sergios
Πανικκο μου Σεπτέμβρη που εννα φκαλουν ζιβανια να δεις τι εχει να γινει..! Ειδικα αμαν μπει ο Δεκέμβρης και πεταχτώ στον Αγρό να φορτώσω τσαμαρελες χοιρομερκα ποσυρτες λουντζες τζαι λουκάνικα εννα θέλετε να μινισκετε μαζί μου??Πανικος Setter έγραψε:Sergios έγραψε: Οι ρε εννα τσιμπισω λιο με το ποτό μουτώρα να χειμωνιασει να δεις κομα
Σεργιε νομίζω πρέπει να γνωριστούμε , εννα κάμουμε το καλό![]()
![]()

- πανικος
φιλε εγω που εγραψα την συνταγη τζε τωρα που την ειδα ετρεξαν τα σαλια μουSilverPigeonS έγραψε:Άτε παρετώ!!Sergios έγραψε:Ετρεξαν τα σαλια μου:( πάντως τζαι τιανητες αντιναχτες με τ αυγά εν ωραίες πάλεSilverPigeonS έγραψε:http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 4&start=20

μακαρι να εχει φετος και υπαρχουν πολλοι τροποι να ψηθουν.
καλη παρεα θελουν τουτοι οι μεζεδες οπως και τα καττιμερκα τζε ο σουτζουκος του σεργιου
τζιβανα και κρασι και υγεια

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....