αγαπητε συναδελφοι
ψαχνω για κοντακι για το οπλο μου mu 106 vostok bell choke 27* το οποιο εσπασε απο τιν χειρολαβι και δεν μπορει να επιδιορθοθει . αν καποιος ξερει που μπορω να βρω η αν εχει καποιο που φτιαχνει τετοια ειδικα κοντακια ( μοντε καρλο )οποιος ξερει κατι παρακαλω ας βοηθησει
ευχαριστω
koντακκι για mc 106
-
- Full Member
koντακκι για mc 106
Οπλο αδειο σκοτωνει.....ΠΑΝΤΑ........Oπλο γεματο σκοτωνει .......... καποτε...!!!
-
- Full Member
Re: koντακκι για mc 106
ΜΟΥΖΟΥΡΗΣ, ΛΕΜΕΣΟ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑrussian bell choke έγραψε:αγαπητε συναδελφοι
ψαχνω για κοντακι για το οπλο μου mu 106 vostok bell choke 27* το οποιο εσπασε απο τιν χειρολαβι και δεν μπορει να επιδιορθοθει . αν καποιος ξερει που μπορω να βρω η αν εχει καποιο που φτιαχνει τετοια ειδικα κοντακια ( μοντε καρλο )οποιος ξερει κατι παρακαλω ας βοηθησει
ευχαριστω
-
- Full Member
ΣΥΓΝΩΜΗ, ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑspidis έγραψε:ΜΟΥΖΟΥΡΗΣ, ΛΕΜΕΣΟ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑrussian bell choke έγραψε:αγαπητε συναδελφοι
ευχαριστω
-
- Full Member
ευχαριστω φιλε θα το ψαξω...... 

Οπλο αδειο σκοτωνει.....ΠΑΝΤΑ........Oπλο γεματο σκοτωνει .......... καποτε...!!!
-
- Full Member
γιωργοσ σιεκκερης λαρνακα