κατι αλλο που ειδα. εξαναειδατε γουρουνι να τρωει πεζουνι ζωντανο?
εσχι μια φαση εσχι ενα πεζουνι χαμε κουτσοφτερο τζαι διχνει ενα γουρουνι να πιενει τζαι να το ακκανει

ναι φιλε ευχαριστω εδιορθοσα τοkypros έγραψε:Ρε παιθκια οκ , εν δολοφονιες που καμνουν αλλα το πιο πιθανον ειναι οι ιδιοκτητες της φαρμας εκει και τα πουλια ειναι τα επιβλαβες περιστερια...
Ασχημο θεαμα και οχι παραδειγμα προς μιμιση αλλα μην ειστε υπερβολικοι και τυποποιημενοι στις αντιδρασεις σας.
Οταν ειναι pest control, ελεγχος επιβλαβων , καπος πρεπει να γινει η δουλεια.
Το χειροτερο πραμα ειναι να αντιδρουμε χωρις να μπορουμε να κρινουμε με ακριβεια που τραβουμε τη γραμμη του σωστου και λαθους.
Δηλαδη ποσει που σας θα ελεγαν οχι εαν τους επιανε ενας γνωστος του και ελεε του οτι εχει περιστερια στις φαρμες και πρει να τα εκκαθαρισουν γιατι καμνουν ζημια, και αντι δηλητιρια επιασαν αδεια να τα κυνηγησουν? ποσοι θα αντιδρουσαν οπως εκαμετε πιο πανω και θα ελεγαν οχι?? ετσι ειλικρινα, εγω νομιζω το 99% απο εμας θα επιγενε ευχαριστως, και εγω μεσα.
Αρα να ειστε ειλικρινεις και να κρινετε μονο αν ειστε σιγουροι εαν ηθικα μια πραξη περνα η οχι το πηχη της ηθικης.
Πολλα χειροτερο να παιξεις μια φασσα με το φλοπερ παρακαιρα και παρανομα παρα να παιξεις 300 πεζουνια στη φαρμα του φιλου σου που επρεπε να αφαιρεθουν απο την φαρμα με καποιο τροπο.
Λευτερη, δεν ειναι φασσες τουτα τα πουλια φιλε μου
Εδω εχεις δικαιο πανικκο και συμφωνω.Πανικος Setter έγραψε:PAIDIA TO THEMA EINAI OTI DEN YPARXH KANENAS LOGOS NA DIMOSIOPIOUME VIDEO ME AUTO TO PERIEXOMENO KAI EIDIKA XORIS KANENA SXOLIO GIA NA KSEROUME TO NOHMA . KINITO
φιλε Master απο μενα εχεις ενα μεγαλο Likemaster έγραψε:Κυπρούι μου εγώ επιμένω και πε με ρομαντικό. Δεν θα πάρω. Εγώ επειδή σε ξέρω, σου λέω ότι αν συμμετάσχεις σε τέτοιο μακελειό το πιο πιθανό είναι να χάσεις ότι ωραίο συναίσθημα και μαγεία σου προσφέρει το κυνήγι. Και μάλιστα πιθανό να χάσεις αυτά τα ωραία συναισθήματα για πολύ καιρό ή για πάντα. Δηλαδή ότι θέλουμε και μας συμφέρει να το πούμε pest control το ονομάζουμε pest control. Όπου και όταν μας δοθεί η ευκαιρία χτυπούμε αλύπητα στο ψαχνό. Εξάλλου, μιλώντας και αντικρούωντας πολλούς οικολόγους, είναι αυτό που επιμένουν και θέλουν να μας χρεώσουν, το αίσθημα του να θέλουμε πάντα να αποδεκατίζουμε ότι βρούμε μπροστά μας.
Επιμένω ότι αυτό δεν έχει σχέση με ΚΥΝΗΓΙ.
Η αποκτήνωση στο μεγαλείο της. Χαχανίζουν και κλαν.....νννννννν και αποδεκατίζουν ήμερα περιστέρια που κάνουν κακό στη φάρμα!!!!! Αν είναι για εξάσκηση και για χάζι, δόξα σι ο θεός έχει και σκοπευτήρια. Που είδατε το βίντεο από κυνήγι?????
Φιλικά