Φυσιγγια μες το καταμεσημερο 11 - 2 εχουμε καμια αποψη? Ειμαι μεταξυ ολυμπια κουικ 30γρ η βικτορι ευροπα γρ που μπορει να κανουν στην ανυποφορη ζεστη του μεσημεριου
Συναδελφοι εχω τα παρακατω φυσιγγια που εχω σκοπο να χρησιμοποιησω στο κυνηγι της φασσας και θελω την αποψη σας κατα πρωτον αν μπορω να τα χρησιμοποιησω και κατω απο ποιες συνθηκες
Οπλο browning cynergy 18.8 αυλος τσιοκ 4-3 ή 3-2 δεν αποφασισα ακομα
Sergios έγραψε:Φυσιγγια μες το καταμεσημερο 11 - 2 εχουμε καμια αποψη? Ειμαι μεταξυ ολυμπια κουικ 30γρ η βικτορι ευροπα γρ που μπορει να κανουν στην ανυποφορη ζεστη του μεσημεριου
Και οι δυο καλες. Μπορεις να δοκιμασεις.και την challenger game 28 prasini. The more the heat the better!
axerkwtis έγραψε:Συναδελφοι εχω τα παρακατω φυσιγγια που εχω σκοπο να χρησιμοποιησω στο κυνηγι της φασσας και θελω την αποψη σας κατα πρωτον αν μπορω να τα χρησιμοποιησω και κατω απο ποιες συνθηκες
Οπλο browning cynergy 18.8 αυλος τσιοκ 4-3 ή 3-2 δεν αποφασισα ακομα
Ισχτιε ποιλε..λια τζιαι καλα φιλε..εσυ εξαναπηες βουνο με το σιντι των μιλλωμενων στην διαπασων;;;τουτα ο γιατρος δεν τα προσφερει..αρα..σου λειπουν πολλα ακομα..)))
Παντως εισαι σε καλο δρομο με την συγκεκριμενη επιλογη οπλου κ γω ακομα εν ειμαι τελια σιουρος στα φυσιγγια του παντως γενικα ποτε δεν μ ειπε οχι..κ οι βολες κ το σκοτωμα του αψογο..φτανει να μαθεις τον τροπο τ..εν ξερω αν κ το δικο σ μοντελο εχει την ιδια ιδιορυθμια..την ψηλη ριγα..με την βοηθεια πολλων ειδικα του Σ.Μακρη ηταν καταλυτικη μετα ξεκινησε η βελτιωση..
Καλες βολες παντως κ προσεχε π τον γιατρο..αν δεν κουτσια πουλια μπορει να γυρισει αλλου το...οπλο
axerkwtis έγραψε:Ισχτιε ποιλε..λια τζιαι καλα φιλε..εσυ εξαναπηες βουνο με το σιντι των μιλλωμενων στην διαπασων;;;τουτα ο γιατρος δεν τα προσφερει..αρα..σου λειπουν πολλα ακομα..)))
Παντως εισαι σε καλο δρομο με την συγκεκριμενη επιλογη οπλου κ γω ακομα εν ειμαι τελια σιουρος στα φυσιγγια του παντως γενικα ποτε δεν μ ειπε οχι..κ οι βολες κ το σκοτωμα του αψογο..φτανει να μαθεις τον τροπο τ..εν ξερω αν κ το δικο σ μοντελο εχει την ιδια ιδιορυθμια..την ψηλη ριγα..με την βοηθεια πολλων ειδικα του Σ.Μακρη ηταν καταλυτικη μετα ξεκινησε η βελτιωση..
Καλες βολες παντως κ προσεχε π τον γιατρο..αν δεν κουτσια πουλια μπορει να γυρισει αλλου το...οπλο
Φιλε ειναι και εμενα με ψηλη ριγα. Το πηρα εσκεμμενα για να μεν πολλο σιηφκο οταν σημαδκιαζω για ευνοητους λογους