online photo storage[/quote]
Πανικκο την αδεια εγκρινεν την ο Σωτηρης οξα γραφεις οτι κοψει ο νους σου! Ακου φραγκολινες!!!Πανικος Setter έγραψε:να αρκεψετε να φοαστε
Για ν ανεβασω λιον το πηχη ο Μαρινος επιασε το 5 περσι , φετος παμε για 8sotiris!129 έγραψε:ζεσυ Πανικουι μου απλοθεις το πολλα λιον...
Αθρωπος που εφκαλε τα σκυλια του διπλα που τα δικα μου
Αθρωπος που εκπαιδευσε τα σκυλια του σε φραγκολινες μαζι με τα δικα μου
και πολλα αλλα που βαρκουμε να γραψω...
γραφεις 2 φραγκολινες...ΜΟΝΟ??? εν να μας περιπαιζει ο Ανθημος μαζι με τον Μαρινο που αποτι ειδα στην Αδεια του φετος εβαλε στοχο τες 5 !!!
κανονισε την πορεια σου...5 ο Μαρινος? 6 εσυ + 10 σε video ατουφεκιστες που θα τους χαριζεις την ζωη για ευνοητους λογους ! ετσι για να διξουμε επιπεδο![]()
!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8?????????Anthimos έγραψε:Για ν ανεβασω λιον το πηχη ο Μαρινος επιασε το 5 περσι , φετος παμε για 8sotiris!129 έγραψε:ζεσυ Πανικουι μου απλοθεις το πολλα λιον...
Αθρωπος που εφκαλε τα σκυλια του διπλα που τα δικα μου
Αθρωπος που εκπαιδευσε τα σκυλια του σε φραγκολινες μαζι με τα δικα μου
και πολλα αλλα που βαρκουμε να γραψω...
γραφεις 2 φραγκολινες...ΜΟΝΟ??? εν να μας περιπαιζει ο Ανθημος μαζι με τον Μαρινο που αποτι ειδα στην Αδεια του φετος εβαλε στοχο τες 5 !!!
κανονισε την πορεια σου...5 ο Μαρινος? 6 εσυ + 10 σε video ατουφεκιστες που θα τους χαριζεις την ζωη για ευνοητους λογους ! ετσι για να διξουμε επιπεδο![]()
!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μεν μου ανχωνεσε Πανικο μου ενεν τιποτε δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος !Πανικος Setter έγραψε:φιλε μου εν ωραία τα αστεία τζάι το πείραγμα αλλα για θήραμα που δεν κτύπησα ποτε μου τζάι μια φτάνει μου , ξέρεις πως ........
Καλό μήνα Captain. Από τρυγώνια πως τα βλέπεις εκεί πάνω;Captain theodoros έγραψε:ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !!!