Όπλο για αγορά
- Breda Pegaso
Re: Όπλο για αγορά
Ποσα διαθετεις ρε φιλε? Κανενα καινουργιο δεν βρισκεις πας τα 1000-1200?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- LAGOS
- Full Member
Φίλε Breda σε χαιρετώ. Ο λόγος που ψάχνω για μεταχειρισμένο είναι πρώτο γιατί δεν θέλω να δώσω πολλά λευτά (δύσκολοι καιροί) και δεύτερο γιατί το όπλο προορίζεται αποκλειστικά για κυνήγι λαγού σε δύσβατα εδάφη και δεν θέλω να προσέχω μπάς και γδαρθεί κ.τ.λ.
Ψάχνω για ελαφρύ όπλο αν και μέχρι τώρα δεν ήθελα να τα δώ μπροστά μου
για τον λόγο οτι τον τελευταίο καιρό απέκτησα τενοντίτιδα στην δεξιά ωμοπλάτη. Τα όπλα που έχω τώρα το πιο ελαφρύ είναι 3350kg.
Ακόμα και αν διαθέσω 1000-1200 ευρώ προτιμώ να πιάσω ένα καλό μεταχειρισμένο παρά ένα 'κατώτερης' κατηγορίας καινούργιο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος αλλά αυτό είναι το σκεπτικό μου.
Ψάχνω για ελαφρύ όπλο αν και μέχρι τώρα δεν ήθελα να τα δώ μπροστά μου

Ακόμα και αν διαθέσω 1000-1200 ευρώ προτιμώ να πιάσω ένα καλό μεταχειρισμένο παρά ένα 'κατώτερης' κατηγορίας καινούργιο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος αλλά αυτό είναι το σκεπτικό μου.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- 682 GOLD E
- Full Member
παντως ο φριξος εχει με 1300 ευρω καινουργια miroku και browning και ισυχασες
- LAGOS
- Full Member
Τι μοντέλα έχει σε αυτή την τιμή? Υπάρχει κάτι σε light ή ultralight?682 GOLD E έγραψε:παντως ο φριξος εχει με 1300 ευρω καινουργια miroku και browning και ισυχασες
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- 682 GOLD E
- Full Member
εχεις pmLAGOS έγραψε:Τι μοντέλα έχει σε αυτή την τιμή? Υπάρχει κάτι σε light ή ultralight?682 GOLD E έγραψε:παντως ο φριξος εχει με 1300 ευρω καινουργια miroku και browning και ισυχασες
- christy2000
- Full Member
Φιλε εγω κυνηγο το λαγο με Bettintsoli delta black μολις 2600 η 2700γρ. δεν θυμαμε ακριβως.Τωρα υπαρχει ενα αλλο μοντελλο πιο οικονομικο το nexus που ειναι ακομα πιο ελαφρι και σε βαρος και σε τιμη.Ο αντιπροσωπος ισως σε βοηθειση εαν εχει καποιο μεταχειρισμενο.Το οπλο ειναι δοκιμασμενο!!!
Ακομα ενα ελαφρι οπλο που ισως σε βοηθειση η αντιπροσωπια ειναι ενα μοντελλο super light της luigie frange, αλλα η τιμη νομιζω ειναι πιο ψιλη.Δεν γνωριζω ομως πολλα για αυτο το οπλο.
Ακομα ενα ελαφρι οπλο που ισως σε βοηθειση η αντιπροσωπια ειναι ενα μοντελλο super light της luigie frange, αλλα η τιμη νομιζω ειναι πιο ψιλη.Δεν γνωριζω ομως πολλα για αυτο το οπλο.
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ,
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ. ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΝΑ WINCHESTER SELECT LIGHT GOLD (28 ΙΝΤΖΕΣ). ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΝ 10/2010 ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ €900 (ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ). ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΟ 99645434.
ΦΙΛΙΚΑ,
ΜΑΡΙΟΣ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ. ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΝΑ WINCHESTER SELECT LIGHT GOLD (28 ΙΝΤΖΕΣ). ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΝ 10/2010 ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ €900 (ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ). ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΟ 99645434.
ΦΙΛΙΚΑ,
ΜΑΡΙΟΣ