ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΠΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩArtemis G. έγραψε:δεν εχω λογια....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΠΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩArtemis G. έγραψε:δεν εχω λογια....
Αν παρεπιπτοντος καποιος αρμοδιος δώση αδεια εισαγωγής τετοιου οπλου στη Κυπρο τότε σίγουρα το μονο θηραμα που θα κινηγαμε σε 2-3 χρονια θα ειναι ο πηλινος δισκος...... Θέλω να τονισω πολυ φιλικα ιδιως στους νεους κυνηγους να μην ενθουσιαζονται με τετοια οπλα διοτι αν εμεις οι 50ρηδες εφτασαμε καποιες κυνηγετικες στιγμές εσεις οι νεαροί δεν θα εχετε την τυχη να απολαυσετε. Γιαυτό να εισαστε ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ , ουτε καν στο διαδικτιο να τα διαφημιζεται. Αποψη μου φιλοι. Καλη σας μερα οπως λεγει και ο φιλος ο Μακρης.KINIGOSS έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=UQy-1_P8mqE
+1000LEFKIOS έγραψε:Αν παρεπιπτοντος καποιος αρμοδιος δώση αδεια εισαγωγής τετοιου οπλου στη Κυπρο τότε σίγουρα το μονο θηραμα που θα κινηγαμε σε 2-3 χρονια θα ειναι ο πηλινος δισκος...... Θέλω να τονισω πολυ φιλικα ιδιως στους νεους κυνηγους να μην ενθουσιαζονται με τετοια οπλα διοτι αν εμεις οι 50ρηδες εφτασαμε καποιες κυνηγετικες στιγμές εσεις οι νεαροί δεν θα εχετε την τυχη να απολαυσετε. Γιαυτό να εισαστε ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ , ουτε καν στο διαδικτιο να τα διαφημιζεται. Αποψη μου φιλοι. Καλη σας μερα οπως λεγει και ο φιλος ο Μακρης.KINIGOSS έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=UQy-1_P8mqE
μπραβο φιλε Κυπρο!! αυτη ειναι μια σωστη απαντιση δυστιχως στον τοπο μας μονο μονοκαννο επρπε να επιτρεπε για τους απλους κυνηγους και για τους διαχειριστες ηγεσια σφεντονα.kypros έγραψε:Φυσικα για να λεμε και ολοκληρη την αληθεια....η τεχνολογια ανα το παγκοσμιο μπορει να εξελισει τα οπλα " υπερ του κυνηγου" αλλα σε ολες τις χωρες πλην εμας χρησιμοποιουν και την τεχνολογια για την αναπτυξη των θηραματων και των πληθυσμων ( ερευνα-διαχειριση- αναπαραγωγη- εμπλουτισμος). Ετσι καταφερνουν να εχουν περισσοτερα θηραματα για να δικαιολογουν και το τριτο φυσιγκιο. Εμεις την τεχνολογια την χρησιμοποιουμε μονο που την μια πλευρα...θελουμε σουπερ χαρτουτσιες, σουπερ οπλα, σουπερ αυτοκινητα, σουπερ σκυλους, σουπερ σκοπευτες, σουπερ ρουχισμο,σουπερ αρβιλα....αλλα η διαχειριση μας εν ακομα στην εποχη του χαλκου ....
Κυπρο,στην εποχη του χαλκου ειχαμε την καλυτερη διαχηρηση που ειχαμε ποτε...σκοτοναμε μονο οτι και οσο εχρειαζομασταν καθως επισης μια στο τοσοkypros έγραψε:αλλα η διαχειριση μας εν ακομα στην εποχη του χαλκου ....
Σκεφτου τη τσουρα να τσιλλα το λαο χαμε :lolΠανικος Setter έγραψε:Καταδιωξη Λαγού από . . . Κατσίκα
![]()
![]()