Της apple ρε νεοκλη μου!! Εν το πρωτο τους φυσιγγιο!Neoklis έγραψε:Η κκολουμπια πιας εταιριας ειναι??

Της apple ρε νεοκλη μου!! Εν το πρωτο τους φυσιγγιο!Neoklis έγραψε:Η κκολουμπια πιας εταιριας ειναι??
Παντός τόπου και καιρού σε όπλα με διαφορετικά χαρακτηριστικά.APOLLON_1 έγραψε:εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ μονο τις europa κύριος τις κόκκινες ειλικρινά ποτε δεν είχα παράπονο μπαμ και κάτω με αίμα με "κουτσοφτερι" με τίποτα και νομίζω ειδικά για το καιρό τις κύπρου είναι που τες καλύτερες και όσους φίλους τις εσύστησα δεν είχαν ούτε αυτοί παράπονο. κάποιος που τις χρησιμοποιά άλλος από εδώ να μας πει?
Δεν απαγορεύεται η χρήση τους;pavlos έγραψε:Γνωριζετε σελιδα με ομοιωματα φασσας??
απαγορευεται !SilverPigeonS έγραψε:Δεν απαγορεύεται η χρήση τους;pavlos έγραψε:Γνωριζετε σελιδα με ομοιωματα φασσας??
ε Κυπρο μου ως το Aυγουστο ειχαμε και εμεις χερι στες KKoλουμπια και δεν ειχαμε προβλημα στο σκοτωμαkypros έγραψε:Ρε σωτηρη το ποστ ειναι για φυσιγγια που απεδωσαν περσυ στη φασσα. Εσυ ποθεν στα ποθεν εχεις αποψη???