Laurona

Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: Laurona

Δημοσίευση από virtualgreek »

axerkwtis έγραψε:Αππωστε μου τον τωρα κ αλλο κ εν να μου καμνει τον Απατσι μετα χορευκοντας το χορο της βροχης..να αλλαξει κ ονομα να το καμει "Κουτσιω Καπαλι"..!!!
Ο Δημητρης φταιει π του εδειξε πως παιζει κ τωρα κατισχι μου..δασκαλε εκοψα μαθηματα πισω εν να με περιπαιζει πιο πολλα την αλλη φορα..
Το καλο φετος εν νατον παιξει κ να ησυχασει..του χρονου εν να παει το διοικητηριο να αλλαξει το ονομα π τα καλα.. Χρυσανθος επαιξατονεπιτελογλου
:lol: :lol: :lol:
"Chief Κουτσιώ Καπάλι" ....πάει του νομίζω!
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

pellos pou entha paei sta wellfoods, na piasei enan katepsigmenon, na ton paixei kai na valei pano stin ssipethkia mian stamba laurona kai na sou ton ferei mazi me enan kouppouin resi :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Η σταμπα εν να λαλει "μονο ετσι μπορουν οι Laurona"..
Αππωσετε τον κ εφκαλε γλωσσα..κατισχι μας τωρα
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

axerkwtis έγραψε:Η σταμπα εν να λαλει "μονο ετσι μπορουν οι Laurona"..
παντος επαραδεκτικες τον χθες :D σαστου την αλλη φορα που θα παμε να αντιστρεψεις τους ορους, να φκει που πανω το πλαστικο.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

ΑΝΤΙ να σιερεσε που ειδα τα λαθη μου και βελτιωθηκα ρε , κατηγορας με.

Τι να σε καμω ρε εσενα, αμα εχεις ετσι συντροφους, τι να τους καμεις του εχτρους.?? :lol:

Ποθκιαντραπε :lol:

Την αλλην φορα, που καρτερω πως και πως να ερτει, θα φερω παρω μαζι μου μιαν κασαρολλαν, με σιταριν και θα σε βαλω να ψησεις εσυ τορεσιν επι τοπου :lol:

Ετσι για να ξερεις, εδωκα των επομισεων και αψαν.

Σαστου να τες φαεις παλε, που το οπλο που νεκατωνει το ρεσιν :lol: :lol:

Αριστε ποτε εννα καμουμεν κανεναν αγωναν? να βαλω διαγωνισμον μαζι του, να του δειξω εγω αν θελει πεταμαν το οπλο μου τζιε αν δεν θελει :lol:

Εφαηθηκεν να με βαλει να πιασω αλλον, ετσι εποχες.Εν τον πουλω ρε λαλω σου, αμααννν :lol: :lol: :lol:

Αλλα αμα θελεις σαζουμε και το δικο σου και πιανει αξιαν.Κολλουμε το εναν αυτοκολητο Laurona :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ευτυχως που ειδα τον Δημητρη και αθυμηθηκα τα λογια του δασκαλου του Σαββα, και εξιστραωθηκα, μακαριν να εν καλα τα παιθκια, γιατι εαν εκαρτερουν που λλοου σου κυριε Αχερκωτη, παλε ηταν να τους καλλικωνω του χρονου :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

dimitris savva έγραψε:
παντος επαραδεκτικες τον χθες :D σαστου την αλλη φορα που θα παμε να αντιστρεψεις τους ορους, να φκει που πανω το πλαστικο.
μα τι να παραδεχτω δημητρη μου?αφησαμε τον εχαρηκε κ τωρα θελει να παει κ αγωνες να πιασει κ κυπελουι..πως σ φαινεστε..αντι να του μαθετε πως πρωτα καβαλιτζιεφκουμε κ μετα φακκουμε τα ποθκια μας να μαθει σωστα εκαμετε τον κ εφκαλε ενα πηχυ γλωσσα..
το πλαστικο εν χανει ποττε του..πλαστικ φορ εβερ!!!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

:lol:
axerkwtis έγραψε:
dimitris savva έγραψε:
μα τι να παραδεχτω δημητρη μου?αφησαμε τον εχαρηκε κ τωρα θελει να παει κ αγωνες να πιασει κ κυπελουι..πως σ φαινεστε..αντι να του μαθετε πως πρωτα καβαλιτζιεφκουμε κ μετα φακκουμε τα ποθκια μας να μαθει σωστα εκαμετε τον κ εφκαλε ενα πηχυ γλωσσα..
το πλαστικο εν χανει ποττε του..πλαστικ φορ εβερ!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πωλειτε Οπλο Laurona.
Τιμη με προσωπικο μυνημα.
Επεισης ανταλεσετε με αλλα οπλα, η κανεναν οικοπεδο, διαμερισμα, αυτοκινητο κλπ :D

Πουλιετε γιατι ο συντροφος μου στο τζινιν, αμα το θωρει πιανει τον η πελλαρα.Φκαινει το γαιμα πανω στην κκελλε του :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”