dangerous έγραψε:οτι θελει νομιζει ο καθενας φιλε σωτηρη
μπορει να νομιζεις οτι ειμαι εκτος ειτε εντος και επι τα αυτα το πηλικο ειναι ενα
τσιντα μικρα που βλεπεις τσιαμε τοσο γλυκουλια μανα μου τα ρεε αχουυυ τα,,,,,,,,,,,,,, υστερα που κατι μηνες ενα γινουν τσινο που αμαν πετακτει που μπροστα σου εννα το παιξεις και εννα πεις επαιξα τον πουστο αλουπο...γιαυτο τους ρομαντισμους να τουσ αφηκουμε στην παντα και να δουμε το προβλημα...το οποιο εν τσιαμε και μαστιζει
το οτι εν φυσιολογικο προιον της φυσης τουτο που ειδα σημερα ξερωτο εμενα δεν εν τουτο που με απασχολει ομως..
για ποιους ρομαντισμους λες , ουτε οτι ειναι γλυκουλια ειπα ουτε μανα μου τα ζε χαρω τα!
η απαντηση μου ηταν καθαρα και για τους 2 που απαντησαν κατω απο το video για αγελες και για να σταλει το video παρακατω για να γινει κατι κτλ κτλ , οι αθρωποι προφανος νομισαν πως ηταν αγελη απο αλεπουδες, ενω ειναι οτι ποιο φυσιολογικο τα μωρα με την μανα!
αν στο video ηταν μια περδικα με τα περδικοπουλα της δεν θα σημαινε πως γεμησε η Κυπρος απο περτιζια
απλα εγκυκλοπαιδεικα οι αλεπουδες αυτες θα εκδιωχθουν απο την μανα για να βρουν δικο τους τοπο για κυνηγι και θα πανε σε αλλες περιοχες ... καποια απο αυτα θα πεθανουν απο αυτοκινητα , αλλα απο δηλητιρια και αλλα απο κυνηγους ετσι αυτες οι αλεπουδες ουτε εγω αλλα ουτε εσυ ξερουμε τι θα απογινουν σε λιγους μηνες!
οσο αφορα το ερωτημα σου στο video αν στην περιοχη θα εχει λαγο ... λογικα ΝΑΙ θα εχει λαγΟΥΣ ψαξε το και θα δεις και μονος σου ... λααρης αθρωπος ξερεις πως να τους εβρεις !
anwsss για να μην παρεξηγηθω δεν λεω πως δεν εχουμε προβλημα με τες αλεπουδες αυτο που λεω ειναι οτι δεν ειναι στοιχειο για να ξυπνισει καποιους !