Βιντεος απο Κυνηγι

Απάντηση
axerkwtis

Re: Βιντεος απο Κυνηγι

Δημοσίευση από axerkwtis »

τωρα νομιζω εν οκ!!!
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Μπράβο axerkwtis μου. Καταπληκτικό.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

axerkwtis έγραψε:
τωρα νομιζω εν οκ!!!
μπράβο μιχάλη μου πολλά ωραίο :)
EPANIEL POWER
axerkwtis

Νασαι καλα Σαββα και Πετρο!μα ειδες ηντα μπαλαριενες εγιναν στην αργη κινηση..?το action το πολυ ομως εν χωρις το τραγουδι να ακουεις τες λαξιες της Γριβας Ελ Γκρεκο και τον μαστρο να φωναζει "πιαστον μανα μου"

υ.γ Πετρο συγχαρητηρια και στην ομαδα σου ρε φιλε! :D :D :D ΟΛΑ ΜΠΛΕ!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

ΜΠΡΑΒΟ!Δωστους πιεση και μεν φοβασε τιποτε , εν παθαινουν τιποτε με την διωξη πρεπει να ειναι παντα σε εγγρηγορση ο λαγος . εν μες την φυση του, Μονο μες τις απαγορευμενες μανεφκουν.
axerkwtis

Δημητρη ευλοας τα γενια σου?αφου εν εσυ που τες εστρωσες πας τον φκιακα και τουτες και το μαστρο τους..τα μπραβο εν σε αλλους..εμαθες τον Χρυσανθο να τους παιζει και τουτες να τον φκαλουν..εν αγαλμα που σου πρεπει..!!! :D :D :D
εν ειδα λαο μαννο παντως περκει δωκει πανω μας κανενας μαννος αλλα...δυσκολο εμαθαν γραμματα εν του harvard οι γεριμοι..
dimitris savva

περκι να σου εφεφκε κομπο-κομπο που την χαρα σου :lol:
axerkwtis

εν συνηθισμενα πραματα αφου τουτα εν αλλασουμε σωβρακο πλεων εμαθαμε.. :lol: :lol: :lol: εχει και 2 ωραιες φερμες πανω σε αρσενικες φραγγολινες αλλα εν το πιανει η καμερα..το ωραιο πως εσηκωσε πρωτα η Μπελλα και βλεπω την φραγγολινα να με σταυρωνει και η Γριβα εν παλουτζι ακομα..μετα π λιο ακομα μια αρσενικη περνα μπροστα μου..τζιαμε εφυε μου τσας.. :lol: :lol: :lol:
dimitris savva

αμαν τον πετυχες με την καμερα..... αλλα ο Χρυσανθος οπως τον βλεπω εν παιζεται, εν θα εχεις τσανς να παιξεις λαο μαζι του μονο αν σου καμει χαρη και αφησει σε να παιξεις :lol: η Γριβα ομως εν ονομα και πραμα πτου της :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”