Ζητείται Καρότσα
- kyriakos304
Ζητείται Καρότσα
Ζητείτε καρότσα για μεταφορά σκύλων.
Βάρτε φωτογραφίες και τιμές.
Εν τω μεταξύ έχει κανένα μαγαζί που πουλά στην Λάρνακα;
Βάρτε φωτογραφίες και τιμές.
Εν τω μεταξύ έχει κανένα μαγαζί που πουλά στην Λάρνακα;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Re: Ζητείτε καρότσα
Kαροτσα προς πωληση.Ειναι ελληνικης κατασκευης (εισαγωμενη). Εχει μικρη αποθηκευτικη θηκη μπροστα με ανεξαρτητη πορτα, και εσωτερικο παγουρι νερου (ασφαλισμενο) με εξωτερικη βρυση για να μην εχουν προσβαση οι διαφοροι καλοθελητες
Η πορτα πισω ανοιγει στο πλα'ι' και εχει διπλο τελλι (ψιλο απο μεσα) για τον ιδιο ακριβως λογο!!!!!!!!! Η οροφη ειναι φα'ι'περκλας (θερμομονωτικο) η οποια ανοιγει στο πλα'ι' επισης σε περιπτωση που θελεις να φορτωσης ξυλα η' αλλα υλικα. Τιμη 450€
Το καταστημα μου ειναι Λαρνακα
Η πορτα πισω ανοιγει στο πλα'ι' και εχει διπλο τελλι (ψιλο απο μεσα) για τον ιδιο ακριβως λογο!!!!!!!!! Η οροφη ειναι φα'ι'περκλας (θερμομονωτικο) η οποια ανοιγει στο πλα'ι' επισης σε περιπτωση που θελεις να φορτωσης ξυλα η' αλλα υλικα. Τιμη 450€
Το καταστημα μου ειναι Λαρνακα

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος istriano ® την 03 Μάιος 2013, 16:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- kyriakos304
istriano έγραψε:Kαροτσα προς πωληση.Ειναι ελληνικης κατασκευης (εισαγωμενη). Εχει μικρη αποθηκευτικη θηκη μπροστα με ανεξαρτητη πορτα, και εσωτερικο παγουρι νερου (ασφαλισμενο) με εξωτερικη βρυση για να μην εχουν προσβαση οι διαφοροι καλοθελητες
Η πορτα πισω ανοιγει στο πλα'ι' και εχει διπλο τελλι (ψιλο απο μεσα) για τον ιδιο ακριβως λογο!!!!!!!!! Η οροφη ειναι φα'ι'περκλας (θερμομονωτικο) η οποια ανοιγει στο πλα'ι' επισης σε περιπτωση που θελεις να φορτωσης ξυλα η' αλλα υλικα. Τιμη 450 ευρο.
ΣΥΝΗΜΜΈΝΑ
IMAG0046_1_1[1].jpg (2.1 KiB) 573 προβολές
IMAG0049_1_1[1].jpg (1.44 KiB) 573 προβολές
IMAG0051_1_1[1].jpg (1.92 KiB) 573 προβολές
Φιλε οι εικονες σου δεν φαινονται
IMAG0050_1_1[1].jpg (1.9 KiB) 573 προβολές
- MsgJack
- Full Member
Εν γραμμενη η καροτσα σου?
Hunt, Search, Track, Avast, Retrieve?
Get a D. Drahthaar...
Get a D. Drahthaar...
Οχι φιλε δυστηχως. Επια πριν κανενα χρονο να την γραψω τζιε εσπασα μου την στην αρχη αδειων τζιε επια την τζιε εφυα!!
- kyriakos304
Φίλε ευχαριστώ.istriano έγραψε:Οχι φιλε δυστηχως. Επια πριν κανενα χρονο να την γραψω τζιε εσπασα μου την στην αρχη αδειων τζιε επια την τζιε εφυα!!
Δεν διαθέτω όμως έτσι λεφτα....
-
- Full Member
ΠΟΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΦΙΛΕ?
- kyriakos304
Δείξε μου και πε μου να σου πω αν τα διαθέτωBLUE DE GASCOGNE έγραψε:ΠΟΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΦΙΛΕ?
-
- Full Member
ΟΚ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΦΟΤΟ ΑΥΡΙΟ
- kyriakos304
BLUE DE GASCOGNE έγραψε:ΟΚ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΦΟΤΟ ΑΥΡΙΟ
Έχουμε κανένα φίλο μηχανολόγο μέσα στο forum για μια βοήθεια που τον θέλω; Βασικά μια απορία. Στείλτε μου μήνυμα