cyprohunter έγραψε:Εγώ είμαι μεγάλος fun της beretta αλλά ωφείλω να ομολογήσω... Ό,τι δεν γουστάρω τις σειρές 686-687-perennia επειδή δεν είναι του γούστου μου και η 3η που ανέφερα είναι πολυ ιδιότροπη με τισ χαρτούτσιες -> Μακρυά Αλλά όσο αποφεύγω αυτες τις σειρές όταν ακούω 682-silver pigeon κ.α παθέννω όπως τον πελλό!
Τι διαφορές έχουν τα 686/687 που το 682 που τα κάνουν "ιδιότροπα" στα φυσίγγια ?
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
cyprohunter έγραψε:Εγώ είμαι μεγάλος fun της beretta αλλά ωφείλω να ομολογήσω... Ό,τι δεν γουστάρω τις σειρές 686-687-perennia επειδή δεν είναι του γούστου μου και η 3η που ανέφερα είναι πολυ ιδιότροπη με τισ χαρτούτσιες -> Μακρυά Αλλά όσο αποφεύγω αυτες τις σειρές όταν ακούω 682-silver pigeon κ.α παθέννω όπως τον πελλό!
Τι διαφορές έχουν τα 686/687 που το 682 που τα κάνουν "ιδιότροπα" στα φυσίγγια ?
Σ.
μαλλον πρεπει να ειναι τα ευρω η διαφορα τους.... μπορει και τα ξυλα.....
ας μας πει καποιος γνωστης του θεματος....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Σ.
μαλλον πρεπει να ειναι τα ευρω η διαφορα τους.... μπορει και τα ξυλα.....
ας μας πει καποιος γνωστης του θεματος....
Αρτέμη μου, εγώ ξέρω τις διαφορές τους.
Από τον cyprohunter θέλω να ακούσω τις διαφορές τους διότι είναι ιδιότροπα τα 686/687 ενώ το 682 δεν είναι..
κ.Σαββα ξερω το οτι γνωριζεις τες διαφορες τους.... αλλα εγω καπου εχασα το μπαλακι.... silver pigeon σειρες εν εχει και 686 και 687 ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Δηλαδη εμεις που κυνηγουμε με 687 πρεπει να ειμαστε πολλα σπουδαιοι στο σημαδι για να καρπωνουμαστε τοσο θηραμα , φιλε cyprohunter μεν παρασειρεσε που κουβεντες του καφενε. Παντα φιλικα!!
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Artemis G. έγραψε:κ.Σαββα ξερω το οτι γνωριζεις τες διαφορες τους.... αλλα εγω καπου εχασα το μπαλακι.... silver pigeon σειρες εν εχει και 686 και 687 ?
Οπως το είπες. Και το 686 και το 687 έχουν Silver Pigeon.
Οπως επίσης και μερικά πλαγιόκαννα.
Στην οικογένια έχουμε ένα πλαγιόκαννο Silver Pigeon του 1948.
Σ.
Οσον αφορα το θεμα με το λακτισμα που ειπαμε πιο πανω πιστευω οτι εχει ατομα που τους ενοχλει πολυ και νιωθουν πιο πολυ το λακτισμα και καποτε πεζει ρολο και το κοντακι.
Εγω ας πουμε δεν το πολυ νιωθω. Το οπλο μου ειναι 3.250 kg και αυλοι 18,5-18,4. Στον ενδημικο πεζω 35-38γρ χωρις προβλημα και στις τσιχλες 32-33γρ. Και εχω και ξυλινο πελμα!
Τωρα ομως δεν θα κατσω να πεζω στατικος στο σκοπευτηριο 35-38γρ! Εν να πονησω τη κκελε μου.
Επισης τα νεα οπλα με τη νεα τεχνολογια μπορει να εχουν αυλους 18,4 αλλα μακριους κωνους μειωνουν το λακτισμα σε μεγαλο ποσοστο.
Ειναι οπως μαθει ο καθε ενας ελαφρυ ή βαρετο κλπ.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
XMMMMM.....ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΤΩΡΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ.....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ(30) ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 686S,687III,687EL ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ULTRA KAI 687V......ΜΑΛΛΟΝ HTAN TΥXΑΙO
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Εμένα όμως κανενας εν με βοηθα λίγο να το πιάσω η όχι 3 πράγματα είναι αξιοπιστία handling και διακριτικότητα της τουφεκιάς αλλοι λαλούν ναι αλλοι οχι αρα η απόφαση αποκλειστικά δική μου?
Sergios έγραψε:Εμένα όμως κανενας εν με βοηθα λίγο να το πιάσω η όχι 3 πράγματα είναι αξιοπιστία handling και διακριτικότητα της τουφεκιάς αλλοι λαλούν ναι αλλοι οχι αρα η απόφαση αποκλειστικά δική μου?
ρε φιλουι μου εν beretta το γεριμο....αμαν εν διαφορετικο που το 686 Εssential πιαστο με κλειστα μαθκια....