Κυνηγι μπεκάτσας με σκύλο τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο!
- kypros
Re: Κυνηγι μπεκάτσας με σκύλο τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο!
Νικ οντως αυτο πιστευω. Αλλα το γενναρη οι περδικες δεν εχουν ακομα φωλιες. Και με ελγχομενο κυνηγι μπεκατσας και απο ατομα που αντιλαμβανονται το οτι πρεπει να προστατευθει η περδικα δεν θα γνει ζημια.
Ζημια γινεται οταν τα πουλια ενοχλουνται το μαρτη τον απριλη το μαι που εχουν φωλιες και περδικακια.
Ζημια γινεται οταν τα πουλια ενοχλουνται το μαρτη τον απριλη το μαι που εχουν φωλιες και περδικακια.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
Όμως τώρα αρχίζουν να ζευζαρωνουν γιαυτο και αυτή τη περιοδο βρίσκουμε περδικια ζευζαριαkypros έγραψε:Νικ οντως αυτο πιστευω. Αλλα το γενναρη οι περδικες δεν εχουν ακομα φωλιες. Και με ελγχομενο κυνηγι μπεκατσας και απο ατομα που αντιλαμβανονται το οτι πρεπει να προστατευθει η περδικα δεν θα γνει ζημια.
Επίσης όπως ανέφερες θα γίνει από άτομα ευσυνείδητα, η θύρα μπορεί να ελέγξει αν ο Γιάννης η ο κωστης που έχουν σκύλο φερμας δεν θα κτυπούν περδικια??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tooulos96 την 24 Ιαν 2013, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
Μακαρι να ηταν ολοι οι κυνηγοι σαν τους φιλους απο το forum και εαν επαιρναν που τη θεση μου το ναι μετα χαρας αλλα εφοσον για να παρεις αδεια κυνηγιου δεν υπαρχει το το test απμαλατοσυνης τοτε ΟΧΙ.
Δεστε τι γινεται τωρα αυτο το διαστημα στην Ελλαδα οπου σταματησε το κυνηγι του λαγου και κυνηγουν αγριοχοιρους και μπεκατσες αλλα το τι γινεται αλλαν νταλλον. Οσοι εχετε fb μπειτε στο λαγοκυνηγοι ελλαδος να δειτε συζητηση προσφατη και θα καταλαβεται.
Αλλα για να μην ειμαι " Ο ΕΙΠΑ ΟΙ ΕΝ ΟΙ" σηγουρα η φορμουλα υπαρχει για να επιτευχθει θεληση να υπαρχει αλλα σε αυτο το τομεα χρειαζεται και ο κλαδος της κυνηγετικης παιδειας που μονο αυτος θα μας σωσει οπως αρκεψαν και δειχνουν τα πραματα.
Δεστε τι γινεται τωρα αυτο το διαστημα στην Ελλαδα οπου σταματησε το κυνηγι του λαγου και κυνηγουν αγριοχοιρους και μπεκατσες αλλα το τι γινεται αλλαν νταλλον. Οσοι εχετε fb μπειτε στο λαγοκυνηγοι ελλαδος να δειτε συζητηση προσφατη και θα καταλαβεται.
Αλλα για να μην ειμαι " Ο ΕΙΠΑ ΟΙ ΕΝ ΟΙ" σηγουρα η φορμουλα υπαρχει για να επιτευχθει θεληση να υπαρχει αλλα σε αυτο το τομεα χρειαζεται και ο κλαδος της κυνηγετικης παιδειας που μονο αυτος θα μας σωσει οπως αρκεψαν και δειχνουν τα πραματα.
- 'petros'
Για το λαγο ομως ομως???
Δεν απευθυνομαι σε εσενα κυπρο προσωπικα αλλα γενικα σε ολους τους συγκυνηγους
Δεν απευθυνομαι σε εσενα κυπρο προσωπικα αλλα γενικα σε ολους τους συγκυνηγους
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
tooulos96 έγραψε:Όμως τώρα αρχίζουν να ζευζαρωνουν γιαυτο και αυτή τη περιοδο βρίσκουμε περδικια ζευζαριαkypros έγραψε:Νικ οντως αυτο πιστευω. Αλλα το γενναρη οι περδικες δεν εχουν ακομα φωλιες. Και με ελγχομενο κυνηγι μπεκατσας και απο ατομα που αντιλαμβανονται το οτι πρεπει να προστατευθει η περδικα δεν θα γνει ζημια.
Άρα στην Κρήτη που επιτρέπεται η μπεκατσα τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο εδώ και 20 χρόνια περίπου, δεν πρέπει να υπάρχουν πέρδικες!!!!!!
Ούτε λαγοί!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andreas78 την 24 Ιαν 2013, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κυπρο, μην υποβαθμισης την συζητηση για χαρη μου. Μην ριξεις το επιπεδο σου στο δικο μου! Εσυ εισαι υπερανο. Απαξιας τον λαγο και δεν σε ενδιαφερει αν πληγει και αλλο το ειδος του απο τους ασυνηδητους, αλλα εισαι υπερανο! Εγω/Εμεις κυνηγω/ουμαι 8-9 εξορμησεις το χρονο και εσυ 40 και βαλε, αλλα πληρωνουμε(συνεισφερουμε) το ιδιο ποσο στο ταμειο θηρας, αλλα εσυ υπερανο!!! Σε τελικη γιατι εγω και οι συναδελφοι να στερουμε του Κυπρου που ειναι υπερανο να καμει το κκεφι του;;;;;;kypros έγραψε:Istriane αν και συνεχιζεις να προκαλεις φιλε μου δεν προκειται να υποβαθμισω την συζητηση για χαρη σου.
Δεν εχω ΤΙΠΟΤΕ εναντιων των σωστων λαγοκυνηγων. Και ειναι λεβεντες και πολλους αδελφικους φιλους εχω που κυνηγουν λαγο.
Ο λογος που αναφερουμε τους λαγοκυνηγους εδω ειναι απλα για να πουμε οτι ολα τα ειδη κυνηγιου εχουν ισαξιο δικαιωμα και δεν πρεπει καποιο να θυσιαστει στο βωμο καποιου αλλου.
Οσο για την φερμαριστη περδικα δεν επρεπε να ειναι καν ερωτηση για οποιον την εκαμε
- kypros
Γιαυτο πρεπει αυτο το κυνηγι παιδια να γινεται ελεγχομενα απο τους συλλογους σκυλλων δεικτων. Οχι για να πηγαινουν μονο καθαροαιμα αλλα για να δινονται αδειες και να ελεγχεται το κυνηγι απο τους ιδιους αυτους ανθρωπους. Αυτο πιστευωtooulos96 έγραψε:Όμως τώρα αρχίζουν να ζευζαρωνουν γιαυτο και αυτή τη περιοδο βρίσκουμε περδικια ζευζαριαkypros έγραψε:Νικ οντως αυτο πιστευω. Αλλα το γενναρη οι περδικες δεν εχουν ακομα φωλιες. Και με ελγχομενο κυνηγι μπεκατσας και απο ατομα που αντιλαμβανονται το οτι πρεπει να προστατευθει η περδικα δεν θα γνει ζημια.
Επίσης όπως ανέφερες θα γίνει από άτομα ευσυνείδητα, η θύρα μπορεί να ελέγξει αν ο Γιάννης η ο κωστης που έχουν σκύλο φερμας δεν θα κτυπούν περδικια??
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
Ρε φίλε εννοείς ότι αυτοί εν πιο αμπαλατοι μας????AU-79 έγραψε:Μακαρι να ηταν ολοι οι κυνηγοι σαν τους φιλους απο το forum και εαν επαιρναν που τη θεση μου το ναι μετα χαρας αλλα εφοσον για να παρεις αδεια κυνηγιου δεν υπαρχει το το test απμαλατοσυνης τοτε ΟΧΙ.
Δεν ξέρω που να βρω τη σελίδα που λεεις
- nik
- Full Member
kypros έγραψε:Νικ οντως αυτο πιστευω. Αλλα το γενναρη οι περδικες δεν εχουν ακομα φωλιες. Και με ελγχομενο κυνηγι μπεκατσας και απο ατομα που αντιλαμβανονται το οτι πρεπει να προστατευθει η περδικα δεν θα γνει ζημια.
Εγώ συμφωνώ να επιτραπεί και είμαι μαζί σου.
Αλλά φίλε μ δεν πρέπει ο καθένας να βλέπει τα πράγματα από την δική του σκοπιά.
Για κάποιους τα εκπαιδευτικά είναι τρόπος ζωής , είναι και αυτά μέρος του κυνηγίου του πάθους τους . Και εσύ υποστηρίζεις να απαγορευτούν γιατί κάνουν ζημιά στην πέρδικα. Ε δεν πάει έτσι φίλε μ. Και για αυτά υπάρχουν πολλοί τρόποι να συνεχιστούν και να μην προκαλούν πλήγμα στο θήραμα. Τρόποι υπάρχουν…
Δεν γίνεται να λέμε όμως εμένα μου συμφέρει αυτό να το δώσουν …δεν με συμφέρει αυτό να το απαγορεύσουν κλπ.Στο κάτω κάτω όλοι κυνηγοί ήμαστε που αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Και αυτοί που είναι σωστοί κυνηγοί φίλε μ ( και άνθρωποι ) σέβονται το θήραμα ανεξαρτήτως είδους και ανεξάρτητα τί κυνηγούν αυτοί.
-
- Full Member
istriano έγραψε:Κυπρο, μην υποβαθμισης την συζητηση για χαρη μου. Μην ριξεις το επιπεδο σου στο δικο μου! Εσυ εισαι υπερανο. Απαξιας τον λαγο και δεν σε ενδιαφερει αν πληγει και αλλο το ειδος του απο τους ασυνηδητους, αλλα εισαι υπερανο! Εγω/Εμεις κυνηγω/ουμαι 8-9 εξορμησεις το χρονο και εσυ 40 και βαλε, αλλα πληρωνουμε(συνεισφερουμε) το ιδιο ποσο στο ταμειο θηρας, αλλα εσυ υπερανο!!! Σε τελικη γιατι εγω και οι συναδελφοι να στερουμε του Κυπρου που ειναι υπερανο να καμει το κκεφι του;;;;;;kypros έγραψε:Istriane αν και συνεχιζεις να προκαλεις φιλε μου δεν προκειται να υποβαθμισω την συζητηση για χαρη σου.
Δεν εχω ΤΙΠΟΤΕ εναντιων των σωστων λαγοκυνηγων. Και ειναι λεβεντες και πολλους αδελφικους φιλους εχω που κυνηγουν λαγο.
Ο λογος που αναφερουμε τους λαγοκυνηγους εδω ειναι απλα για να πουμε οτι ολα τα ειδη κυνηγιου εχουν ισαξιο δικαιωμα και δεν πρεπει καποιο να θυσιαστει στο βωμο καποιου αλλου.
Οσο για την φερμαριστη περδικα δεν επρεπε να ειναι καν ερωτηση για οποιον την εκαμε

Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!