ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- Savvas
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Φίλε nature συμφωνό με αυτά που λες, αστιευόμενος σχολίασα, έχοντας στο νου διάφορα όπως λαφαζανιές και παράνομη κάρπωση.
Φίλε Paris87 αν νομίζεις ότι ο ασφαλτώδρομος είναι πιο εύκολος από το χωματόδρομο τότε μην ξαναβάλεις φωτογραφίες. Πάντως εμένα με χαροποιά ιδιαίτερα να βλέπω τέτοιες επιτυχίες συναδέλφων και στο κάτω-κάτω της γραφής είναι και ένα μέσο παρακίνησης να μην τα παρατήσουμε.
Φίλε Paris87 αν νομίζεις ότι ο ασφαλτώδρομος είναι πιο εύκολος από το χωματόδρομο τότε μην ξαναβάλεις φωτογραφίες. Πάντως εμένα με χαροποιά ιδιαίτερα να βλέπω τέτοιες επιτυχίες συναδέλφων και στο κάτω-κάτω της γραφής είναι και ένα μέσο παρακίνησης να μην τα παρατήσουμε.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
θα πωλουνται στην περιοχη ακαμα απο το σαντουτσιδικο Σωτηρης την Κυριακη : 27/Ιαν/2013
sandwich στην τιμη τον 5 ευρο
καφεδες - αναψυχτικα - χυμοι 3 ευρο
energy drinks 4 ευρο
νερα 2 ευρο
κουπες/λαχμαζιου 4 ευρο
πασατεμπος για ποσκολιο οσπου να μπου 5 ευρο
καθως επισης και καλαμακια χοντρα για να τους πιειτε το αιμα 1 ευρο το 1
χαρτουτσιες 28gr 9no πρως 10 ευρο το πακετο αναλογος κινησης η τιμη θα διπλασιαστει
energy drinks 4 ευρο
νερα 2 ευρο
κουπες/λαχμαζιου 4 ευρο
χαρτουτσιες 28gr 9no πρως 10 ευρο το πακετο αναλογος κινησης η τιμη θα διπλασιαστει

- Artemis G.
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:θα πωλουνται στην περιοχη ακαμα απο το σαντουτσιδικο Σωτηρης την Κυριακη : 27/Ιαν/2013
energy drinks 4 ευρο
νερα 2 ευρο
κουπες/λαχμαζιου 4 ευρο

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
οσοι ενδιαφερονται για σουπα τραχανα/αφκολεμονη πρως 5 ευρο το πιατο (μονο με παραγκελιες πρην το Σαββατο)sotiris!129 έγραψε:θα πωλουνται στην περιοχη ακαμα απο το σαντουτσιδικο Σωτηρης την Κυριακη : 27/Ιαν/2013
energy drinks 4 ευρο
νερα 2 ευρο
κουπες/λαχμαζιου 4 ευρο
Ενα ρεξεις τζιε του Μικελλιδη οπως παεις!!!louisll έγραψε:Τετάρτη και Κυριακή το νησί θα βαρέσει προς τον Ακάμα![]()
Οοοεεεεεοοο
Έτοιμο το αντίσκηνο Laurona και Solon Louca ετοιμαστείτε. Πήρα και μπριζόλες οοοεεεοοο
Istriano ετοίμαστα σκυλιά οεοοο
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
miky55 έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙ ΛΟΓΟΥ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΑΜΕΝ ΠΑΛΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΝΕΣ;![]()
![]()
ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ... ΠΙΣΤΟΠΟΙΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!!!!!
ΦΡΕΘΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΔΟΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΚΑΡΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΚΛΑΡΙΔΩΝ ...ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
istriano έγραψε:Ενα ρεξεις τζιε του Μικελλιδη οπως παεις!!!louisll έγραψε:Τετάρτη και Κυριακή το νησί θα βαρέσει προς τον Ακάμα![]()
Οοοεεεεεοοο
Έτοιμο το αντίσκηνο Laurona και Solon Louca ετοιμαστείτε. Πήρα και μπριζόλες οοοεεεοοο

Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Σωτο μια τραχανα εμενα. τζιε μια αφκολεμονη του Λουη. Βαλμας τζιε που 6 τζιηκλες του καθενου. Βραστες εννοειται.sotiris!129 έγραψε:οσοι ενδιαφερονται για σουπα τραχανα/αφκολεμονη πρως 5 ευρο το πιατο (μονο με παραγκελιες πρην το Σαββατο)sotiris!129 έγραψε:θα πωλουνται στην περιοχη ακαμα απο το σαντουτσιδικο Σωτηρης την Κυριακη : 27/Ιαν/2013
energy drinks 4 ευρο
νερα 2 ευρο
κουπες/λαχμαζιου 4 ευρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος istriano ® την 21 Ιαν 2013, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SilverPigeonS
Ο Σόλωνας θα είναι στις φάσσες!! Έρχομαι εγώ να βοηθήσω στην βρώση των μπριζολών!louisll έγραψε:Τετάρτη και Κυριακή το νησί θα βαρέσει προς τον Ακάμα![]()
Οοοεεεεεοοο
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Istriano οκ για τες ζικλες αλλα λογο μεγαλης ζητησης δεν γινεται delivery στα ποστα! ειναι μονο take away