ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Γιατρός

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Γιατρός »

nature έγραψε:Ρε παιδιά να επιμένουμε ότι φέτος έχει τζιήκλες επειδή κάποια μεμονωμένα άτομα έχουν κάρπωση 10-20 πουλιά το θεωρώ τραγελαφικό. Πάντα θα υπάρχουν οι ακραίες τιμές (διψήφια κάρπωση στη περίπτωσή μας), οι εξαιρέσεις στο κανόνα που έχουν κάρπωση για Χ άλλους λόγους (όλη μέρα στο βουνό, κάλυψη μεγάλων αποστάσεων στο βουνό, κυνήγι όλη μέρα και όχι μέχρι τις 10 που κάνει το 90% των κυνηγών στη τζιήκλα, τύχη κτλ) και όχι επειδή είναι καλοχρονιά στις τζιήκλες. Χωρίς κανένα κόμπλεξ ή αίσθημα κατωτερότητας, μπράβο τους αυτούς που το καταφέρνουν φέτος αυτό με έτσι τραγική μετανάστευση που έγινε αλλά μην μας το παρουσιάζεται σαν τον κανόνα (ότι δλδ έχει τζιήκλες).

Αν πέσουμε στη παγίδα να θεωρήσουμε κανόνα τις ακραίες τιμές (βλέπε το 5% δεξιά και αριστερά στην εικόνα) και να αφήσουμε εκτός το υπόλοιπο 95% και το μέσο όρο τότε είμαστε σίγουρα λάθος.

Σωστός !
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

Paris87 έγραψε:puuuulllllllllll!!!
μπράβο φιλε πόσες ήταν στο αριθμό φιλε μου?
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

το οτι εν εχει τζικλες συμφωνουμε ουλλοι μας... τουτο εν καθαρο...
το οτι τζινες οι λιες που εμπηκαν θελουν ΛΙΓΟ ψαξιμο και μπορει ΛΙΓΟ περπατημα για εν συμφωνουν ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Savvas έγραψε:Φιλε nature εισαι σιγουρος οτι η καρπωση στην Κυπρο ειδικα ακολουθα την κανονικη κατανομη? :) :)

Παντως ωραια η τοποθετηση σου και χαρηκα ιδιαιτερα που ανεβαζουμε επιπεδο.
Σάββα, θεωρώ πως ναι ακολουθά την κανονική κατανομή η κάρπωση και μάλιστα κατά γράμμα. Βέβαια, μιλάμε για ατομική κάρπωση και όχι ομαδική η οποία κάρπωση έγινε νόμιμα.... :D
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Δημοσίευση από Georgios »

nature έγραψε:Ρε παιδιά να επιμένουμε ότι φέτος έχει τζιήκλες επειδή κάποια μεμονωμένα άτομα έχουν κάρπωση 10-20 πουλιά το θεωρώ τραγελαφικό. Πάντα θα υπάρχουν οι ακραίες τιμές (διψήφια κάρπωση στη περίπτωσή μας), οι εξαιρέσεις στο κανόνα που έχουν κάρπωση για Χ άλλους λόγους (όλη μέρα στο βουνό, κάλυψη μεγάλων αποστάσεων στο βουνό, κυνήγι όλη μέρα και όχι μέχρι τις 10 που κάνει το 90% των κυνηγών στη τζιήκλα, τύχη κτλ) και όχι επειδή είναι καλοχρονιά στις τζιήκλες. Χωρίς κανένα κόμπλεξ ή αίσθημα κατωτερότητας, μπράβο τους αυτούς που το καταφέρνουν φέτος αυτό με έτσι τραγική μετανάστευση που έγινε αλλά μην μας το παρουσιάζεται σαν τον κανόνα (ότι δλδ έχει τζιήκλες).

Αν πέσουμε στη παγίδα να θεωρήσουμε κανόνα τις ακραίες τιμές (βλέπε το 5% δεξιά και αριστερά στην εικόνα) και να αφήσουμε εκτός το υπόλοιπο 95% και το μέσο όρο τότε είμαστε σίγουρα λάθος.
Φιλε nature πολλα σωστη η κατανομη που εβαλες.. Η κατανομη αυτη ονομαζεται κατανομή του Gauss που βασικα περιγράφει την πιθανότητα που περικλείεται στην κάρπωση της τζικλας φέτος... Στην κατανομή του Gauss ο διάμεσος των παρατηρήσεων συμπίπτει με τη μέση τιμή.. Όσο απομακρυνόμαστε από τη μέση τιμή οι πιθανότητες μειώνονται... Η μέση τιμη βασικά συμπίπτει με τον μέσο κυνηγό..

Σημείωση: Η άποψη μου είναι ενδεικτική και όχι αποδειχτική.. Για να την αποδείξουμε πρέπει στο τέλος της χρονιάς ο κάθε κυνηγός εδώ μέσα να αναφέρει την κάρπωση του για περαιτέρω πράξεις και έρευνα.. αυτά
Paris87
Full Member

Δημοσίευση από Paris87 »

Artemis G. έγραψε:μπραβο ρε παιδια.... τζιε μακαρι να πεζετε παντα τοσες... οπως επεζαν πριν 20 χρονια....
αλλα που την αλλη επεξετε 5-10-20 μπραβο... ενε αναγκη να βαλλετε τες φωτογραφιες για να μας πεισετε οτι εμπηκαν ή εχει τζικλες....
τωρα εν λαλειτε τιποτε.... αν ηταν ο σωτηρης ηταν να των φατε ομως, και ηταν να αρκεψετε οτι εν σεβετε και μπλα μπλα μπλα....
εν εχω τιποτε με τους 2 συναδελφους που εκαμαν ποστ τες φωτο... ουτε εχω τιποτε με κανενα που πεζει τζικλες....
απλα λαλω τζινο που βλεπω , τζινο που πιστευκω....
και αν εχω αδικο απλα πειτε μου το...
φιλε μου ουτε για να χουμιστω εβαλα την φωτογραφια ουτε για να σας πω εν γεματος ο τοπος τζικλες. Ποτε μου εν ειπα τιποτε για κανενα γιαυτο εξυπναδες τζιαμε που συκοννει.

αφου εν θελετε κουμπαρε να βαλουμε φωτο εν θα ξαναβαλουμε. Ετελιοσεν η κουβεντα δαμε μεν την συνεχισεις γιατι το θεμα εν τζικλες 2013.
Paris87
Full Member

Δημοσίευση από Paris87 »

APOLLON_1 έγραψε:
Ειμασταν 3 ατομα εκρεμασαμεν οι 2 που 30-35 εχασαμε τζε που καμιαν 15 τζε ο αλλος εκρεμασεν καμιαν 50 + καμιαν 15 χασιμιες.
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Δημοσίευση από Georgios »

Paris87 έγραψε:
Artemis G. έγραψε:μπραβο ρε παιδια.... τζιε μακαρι να πεζετε παντα τοσες... οπως επεζαν πριν 20 χρονια....
αλλα που την αλλη επεξετε 5-10-20 μπραβο... ενε αναγκη να βαλλετε τες φωτογραφιες για να μας πεισετε οτι εμπηκαν ή εχει τζικλες....
τωρα εν λαλειτε τιποτε.... αν ηταν ο σωτηρης ηταν να των φατε ομως, και ηταν να αρκεψετε οτι εν σεβετε και μπλα μπλα μπλα....
εν εχω τιποτε με τους 2 συναδελφους που εκαμαν ποστ τες φωτο... ουτε εχω τιποτε με κανενα που πεζει τζικλες....
απλα λαλω τζινο που βλεπω , τζινο που πιστευκω....
και αν εχω αδικο απλα πειτε μου το...
φιλε μου ουτε για να χουμιστω εβαλα την φωτογραφια ουτε για να σας πω εν γεματος ο τοπος τζικλες. Ποτε μου εν ειπα τιποτε για κανενα γιαυτο εξυπναδες τζιαμε που συκοννει.

αφου εν θελετε κουμπαρε να βαλουμε φωτο εν θα ξαναβαλουμε. Ετελιοσεν η κουβεντα δαμε μεν την συνεχισεις γιατι το θεμα εν τζικλες 2013.
Ε Παρη μακαρι να βαλεις καθε εβδομαδα ετσι φωτογραφιες μεν λαλεις ετσι.. εν τζιε καμνουμεν σου επιθεση... εν μαθηματικους υπολογισμους που καμνουμε... εγω προτεινω που το φορουμ ερευνα καρπωσης μαλιστα για αποδειξη της μαθηματικης αυτης κατανομης.. Οπως και να εχει συγχαρητηρια μακαρι να ερτουν τζι αλλες
Άβαταρ μέλους
Yiannis-007
Full Member

Δημοσίευση από Yiannis-007 »

Paris87 έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:
Ειμασταν 3 ατομα εκρεμασαμεν οι 2 που 30-35 εχασαμε τζε που καμιαν 15 τζε ο αλλος εκρεμασεν καμιαν 50 + καμιαν 15 χασιμιες.
Πια περιοχη του Ακαμα φιλε Παρι?
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Τετάρτη και Κυριακή το νησί θα βαρέσει προς τον Ακάμα :mrgreen:

Οοοεεεεεοοο
Έτοιμο το αντίσκηνο Laurona και Solon Louca ετοιμαστείτε. Πήρα και μπριζόλες οοοεεεοοο
Istriano ετοίμαστα σκυλιά οεοοο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”