Kατα τον λοον ......Laurona έγραψε:Ρε φιλε μα πε μου επεψαν σε οξα ηρτες μονος σουnature έγραψε:Εν συνεχεία των γραφόμενων του Loui Setter.
Καλά ρε κοπέλια τόσες ανιψιάες και γνωστές έχετε γιατί δεν βρίσκετε μια του Σωτήρη να τον παντρέψουμε να ησυχάσουμε. Φτάνει να είναι από ορεινό χωριό ή να έχει εξοχικό σε ορεινή περιοχή. Επιπλέον, 4-5 σκάλες χωράφι ποτέ δεν χάλασαν κανένα. Συνεπώς φίλε Loui Setter που γνωρίζεις τη μισή Κύπρο, βάλε τη δουλεία μπροστά να ησυχάσουμε όλοι μας. Στο γάμο του, ευκαιρία να συζητήσουμε και για την δημιουργία του συλλόγου.
![]()
Υ.Σ: Πάντως, ο Laurona μένει σε ένα πανέμορφο χωριό και εξαιρετικό κυνηγετικό βιότοπο, συνεπώς ας βοηθήσει και να μην παίζει πελλό για το θέμα.
![]()
οσοι ερτουν ξερεις τι μου λαλουν?
Ρε εσυ καμιαν ελευθερην να ερτουμεν δαπανω?
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- Anthimos
- Moderator
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Laurona
Εισαι? Εγω γιατι ενομιζα εισαι παντρεμενος?
Εν που εισαι νουσιμος αλοπως
Τα στοιχεια σου σε μυνημα παρακαλω, να σε βαλω στην λιστα
Ρε αυριο νυκτα εχεις τιποτε?
Εννα καμουμε σουβλες πανω στο χωρκο στο Παρκο, ελα να γνωριστουμεν τζιε να δω αν σηκωνεις την ζιβανια
Εν που εισαι νουσιμος αλοπως

Τα στοιχεια σου σε μυνημα παρακαλω, να σε βαλω στην λιστα

Εννα καμουμε σουβλες πανω στο χωρκο στο Παρκο, ελα να γνωριστουμεν τζιε να δω αν σηκωνεις την ζιβανια

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Anthimos
- Moderator
Laurona έγραψε:Εισαι? Εγω γιατι ενομιζα εισαι παντρεμενος?
Εν που εισαι νουσιμος αλοπως![]()
Τα στοιχεια σου σε μυνημα παρακαλω, να σε βαλω στην λιστα![]()
Ατε ρε γμτ τζαι βλαφτει με η ζιβανία.....

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Laurona
Εν τζιε εσενα που το πα εν του NATURE,
Εσυ εγραψες το μετα, αλλα κοπιασε, και αν σε βλαφτει εχει ποτσινιν την μπυραν την μαυρη που με εβαλες τζιε εδοκιμασα την αλλην φορα
Τζινη ενσε φλαφτει αρα εν εχεις δικαιολογιες
Τον μαρινο μεν το φερεις εκτος και αν ερτει χορτατος.3 ριφκια ειναι ουλλα τζιε ουλλα
Εσυ εγραψες το μετα, αλλα κοπιασε, και αν σε βλαφτει εχει ποτσινιν την μπυραν την μαυρη που με εβαλες τζιε εδοκιμασα την αλλην φορα

Τον μαρινο μεν το φερεις εκτος και αν ερτει χορτατος.3 ριφκια ειναι ουλλα τζιε ουλλα

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
-
- Full Member
Οη φίλε μου, πρώτα θα πάμε σκοπευτήριο να πιστοποιήσω ότι είσαι κυνηγός 100% και μετά οι σούβλες και η ζιβανία
. Όσον αφορά τη ζιβανία, μάλλον εν να πρέπει να έβρεις άλλο για γαμπρό, εν να σε κάμω ρεζίλη εγώ.
Ευχαριστώ 'ομως φίλε εν να το κανονίσουμε.
Καλό απόγευμα από μένα συνάδελφοι και έχει άλλα προβλήματα πιο σοβαρά η ζωή από τις ψευτοαντιπαραθέσεις μας.

Ευχαριστώ 'ομως φίλε εν να το κανονίσουμε.
Καλό απόγευμα από μένα συνάδελφοι και έχει άλλα προβλήματα πιο σοβαρά η ζωή από τις ψευτοαντιπαραθέσεις μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nature την 17 Ιαν 2013, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Anthimos
- Moderator
Ρε μα ιντα πληθυσμο εχει το χωρκο τζαιν να τους παντρεψεις ουλλους τζειπανω?? Εν να βαλεις για μουχταρης αλοπως αρκεψες προγραμμαLaurona έγραψε:Εν τζιε εσενα που το πα εν του NATURE,
Εσυ εγραψες το μετα, αλλα κοπιασε, και αν σε βλαφτει εχει ποτσινιν την μπυραν την μαυρη που με εβαλες τζιε εδοκιμασα την αλλην φοραΤζινη ενσε φλαφτει αρα εν εχεις δικαιολογιες
![]()

- Savvas
- Full Member
Καλό απόγευμα και από μένα συνάδελφοι.nature έγραψε: ..................και έχει άλλα προβλήματα πιο σοβαρά η ζωή από τις ψευτοαντιπαραθέσεις μας.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- Laurona
Τελευταια κουβεντα τζιε φευκω τζιε εγω, αλλα κατσε να σου την πω, αν στεκεσε εννα παθεις τιποτε.Anthimos έγραψε:Ρε μα ιντα πληθυσμο εχει το χωρκο τζαιν να τους παντρεψεις ουλλους τζειπανω?? Εν να βαλεις για μουχταρης αλοπως αρκεψες προγραμμαLaurona έγραψε:Εν τζιε εσενα που το πα εν του NATURE,
Εσυ εγραψες το μετα, αλλα κοπιασε, και αν σε βλαφτει εχει ποτσινιν την μπυραν την μαυρη που με εβαλες τζιε εδοκιμασα την αλλην φοραΤζινη ενσε φλαφτει αρα εν εχεις δικαιολογιες
![]()

Εν εχουμε πολλες κοπελες αλλα εχουμε πολλες τσουρες, ιντα καμνουμε παρτυ με 3 ριφκια ετσι καιρο χαρκεσε

Εννα τους κανονισω ουλλους

Αστειευκω ρεε

Ατε εφια, εγελασαμεν, εφιαν ταμαραζια, πετε για τες τσικλες τωρα

Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- FRANCHI
- Full Member
περπατητό εχτές 3 εγώ 2 ο σύντροφος, περπατήσαμε 2 km ούτε που μακρυά δεν εσηκώνονταν δεν ήρταν ακόμα
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- ANTROS BREDA
kopelia egw to pira apofasi kai to eipa se oulous stin pareea!egw stama 1 wra to prwi an den exei perpatima kai kati tha evroume osi varkountai na perpatoun ipa tous na miniskoun esso!! e ma enna mas spasoun i tsikles?
(kinito)

(kinito)
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.