δύσκολο να βγείς πάνω ψηλά δεν νομίζω να θέλεις να βάλεις αλυσίδες για να πας κυνήγι αν μείνεις κάτω χαμηλά στο τρόοδος κινούνται λίγες αλλα εγώ που είμαι φανατικός του τρόοδος δεν πάω αλλα έχεις πιθανότητες να παίξεις 2-3 πήγαινε εκεί κοντά στο λιβάδι του πασιαsolon loyka έγραψε:ΜΟΝΟΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙdidimos8 έγραψε:Το σαββατοκυριακο λουαρκαζω να παω τροοδοσ.παιζει τιποτε για τρυονεσ οξα εν εχει ουτε ποτζινες?ΑΤΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!!
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- APOLLON_1
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
EPANIEL POWER
Σαν resident doctor σας λέω ότι το εκρούσαμε λλίο ;;;
Τωρά σοβαρά τσακωνούμαστε για τζίκλες που δεν υπάρχουν ;
Αν η πουλλού σου είναι 2cm δεν σημαίνει ότι είσαι *ιλλάς
Ας σοβαρευτούμε και ρωτώ : πότε να πάρουμε τα παιδιά μας στο Τρόοδος να κάμουμε πασιαμά ;;; Ομαδική έξοδος για καφέ,σάντουιτς κτλ στο χιόνι .Όλοι ευπρόσδεκτοι
Σωτήρη σου έβαλα ραντεβού στις 6
Ας σοβαρευτούμε και ρωτώ : πότε να πάρουμε τα παιδιά μας στο Τρόοδος να κάμουμε πασιαμά ;;; Ομαδική έξοδος για καφέ,σάντουιτς κτλ στο χιόνι .Όλοι ευπρόσδεκτοι
- πανικος
κοπελια κυνηγω την τζικλα καθε χρονο απο την 2η εξορμηση του νοεμβριου ,φετος κτυπησαμε πουλια στις 15-16 νοεμβριου σε ωραιο περασμα .απο τοτε δεν ξανακτυπησαμε πανω απο2-5 ο καθενασ και τις τελευταιες 20 μερες απο 0-1,περσι που πολλοι λετε δεν ειχε προσωπικα κτυπησα απο νοεμβριο -φεβραρη 250-300 πουλια χωρις πολλη κοπο στους ιδιους τοπους που παω παντα,φετος οτι και να εγινε δεν εχει πουλια που αυτο γινεται καθε 6-7 χρονια αλλα πουλια θα περασουν ετσι ξαφνικα και θα χαθουν.δεν φταινε οι κυνηγοι ουτε τα δηλητηρια ουτε τα μαγνητικα πεδια η φυση ξερει τι κανει και τα πουλια για να μην περασουν εχουν το λογο τους 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Laurona
Η πιο ωραια προταση εδω και καιρο.louisll έγραψε:Σαν resident doctor σας λέω ότι το εκρούσαμε λλίο ;;;
ο δικος μας εν μιτσης ακομα ρε φιλε για τα χιονια, δαμε καμνουμεν μασκουες ουλλη μερα κα ιεξω εν τον εφκαλαμεν, φανταστου να τον παρω και χιονια.
Αλλα να πατε, κανονιστε το, ειναι πολυ ομορφη εμπειρια και ευκαιρια για οικογενειακη χαρα και ξεγνοιασια.
Ρε λουη πε μου εισαι που τα καλα γιατρος?
Ειδικοτητα?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Laurona
Ε πανικκο μου παμεν στα αγγρελουθκια που εν μελι, τζιεεφου εν εσιει εντζιεν να σπασουμε ρε φιλε, εννεν?πανικος έγραψε:κοπελια κυνηγω την τζικλα καθε χρονο απο την 2η εξορμηση του νοεμβριου ,φετος κτυπησαμε πουλια στις 15-16 νοεμβριου σε ωραιο περασμα .απο τοτε δεν ξανακτυπησαμε πανω απο2-5 ο καθενασ και τις τελευταιες 20 μερες απο 0-1,περσι που πολλοι λετε δεν ειχε προσωπικα κτυπησα απο νοεμβριο -φεβραρη 250-300 πουλια χωρις πολλη κοπο στους ιδιους τοπους που παω παντα,φετος οτι και να εγινε δεν εχει πουλια που αυτο γινεται καθε 6-7 χρονια αλλα πουλια θα περασουν ετσι ξαφνικα και θα χαθουν.δεν φταινε οι κυνηγοι ουτε τα δηλητηρια ουτε τα μαγνητικα πεδια η φυση ξερει τι κανει και τα πουλια για να μην περασουν εχουν το λογο τους
Τα αγρελια εν πιο καλα

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- πανικος
ακομα τιποτε ποδα ρε φιλε τελος του μηνα και αυτα.εχω τις τραχηλες στην καταψυξη και περιμενω τα να βλαστησουν να καμω (τραχηλα α λα αγρελλιLaurona έγραψε:Ε πανικκο μου παμεν στα αγγρελουθκια που εν μελι, τζιεεφου εν εσιει εντζιεν να σπασουμε ρε φιλε, εννεν?πανικος έγραψε:κοπελια κυνηγω την τζικλα καθε χρονο απο την 2η εξορμηση του νοεμβριου ,φετος κτυπησαμε πουλια στις 15-16 νοεμβριου σε ωραιο περασμα .απο τοτε δεν ξανακτυπησαμε πανω απο2-5 ο καθενασ και τις τελευταιες 20 μερες απο 0-1,περσι που πολλοι λετε δεν ειχε προσωπικα κτυπησα απο νοεμβριο -φεβραρη 250-300 πουλια χωρις πολλη κοπο στους ιδιους τοπους που παω παντα,φετος οτι και να εγινε δεν εχει πουλια που αυτο γινεται καθε 6-7 χρονια αλλα πουλια θα περασουν ετσι ξαφνικα και θα χαθουν.δεν φταινε οι κυνηγοι ουτε τα δηλητηρια ουτε τα μαγνητικα πεδια η φυση ξερει τι κανει και τα πουλια για να μην περασουν εχουν το λογο τους
Τα αγρελια εν πιο καλα

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Athos 1978
- Full Member
Ρε λουη πε μου εισαι που τα καλα γιατρος?
Ειδικοτητα?[/quote]
Κτηνίατρος

Ειδικοτητα?[/quote]
Κτηνίατρος

Open mind for a different view.
- Laurona
Εν παιζεσεπανικος έγραψε:ακομα τιποτε ποδα ρε φιλε τελος του μηνα και αυτα.εχω τις τραχηλες στην καταψυξη και περιμενω τα να βλαστησουν να καμω (τραχηλα α λα αγρελλιLaurona έγραψε:Ε πανικκο μου παμεν στα αγγρελουθκια που εν μελι, τζιεεφου εν εσιει εντζιεν να σπασουμε ρε φιλε, εννεν?πανικος έγραψε:κοπελια κυνηγω την τζικλα καθε χρονο απο την 2η εξορμηση του νοεμβριου ,φετος κτυπησαμε πουλια στις 15-16 νοεμβριου σε ωραιο περασμα .απο τοτε δεν ξανακτυπησαμε πανω απο2-5 ο καθενασ και τις τελευταιες 20 μερες απο 0-1,περσι που πολλοι λετε δεν ειχε προσωπικα κτυπησα απο νοεμβριο -φεβραρη 250-300 πουλια χωρις πολλη κοπο στους ιδιους τοπους που παω παντα,φετος οτι και να εγινε δεν εχει πουλια που αυτο γινεται καθε 6-7 χρονια αλλα πουλια θα περασουν ετσι ξαφνικα και θα χαθουν.δεν φταινε οι κυνηγοι ουτε τα δηλητηρια ουτε τα μαγνητικα πεδια η φυση ξερει τι κανει και τα πουλια για να μην περασουν εχουν το λογο τους
Τα αγρελια εν πιο καλα)

Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- Laurona
ΚτηνίατροςAthos 1978 έγραψε:Ρε λουη πε μου εισαι που τα καλα γιατρος?
Ειδικοτητα?

Εν πραμαν ρε Αθω , εδωκα πανω, ηθελα να μαι σιουρος ομως

Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
Στην πρωκτολογία δεν πέρασα ένα μάθημα και είναι σε εκκρεμότητα
Με εκόψαν στην πρακτική
1o Πτυχίο παιδιά ψυχολογία με ειδικότητα στους ψυχαναγκασμούς που έχει πάρα πολλή δουλειά
Ευελπιστώ και σε ειδικότητα στους σκύλλους με γνωστά καλά αίματα (Ο+ κτλ)

1o Πτυχίο παιδιά ψυχολογία με ειδικότητα στους ψυχαναγκασμούς που έχει πάρα πολλή δουλειά

Ευελπιστώ και σε ειδικότητα στους σκύλλους με γνωστά καλά αίματα (Ο+ κτλ)