ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Και κάτι άλλο, αν θέλεις βάλε 50 τζικλες. Να είσαι σίουρος εν θα μας κακοφανει. Μετά από τοσα χρόνια κυνήγι εγω τουλάχιστο σιερουμε με τις επιτυχίες των άλλων.
Μεν μας λαλείς όμως ότι εν πόξω που έσσω μας τζαι εμείς οι άσχετοι εν τις θωρούμε.
Καμιά φορά εν τζαι ο τρόπος που λαλείς κάτι.
Μεν μας λαλείς όμως ότι εν πόξω που έσσω μας τζαι εμείς οι άσχετοι εν τις θωρούμε.
Καμιά φορά εν τζαι ο τρόπος που λαλείς κάτι.
- kypros
Τελικα οποτε γραψω ενα ποστ ακολουθουν 235 ! Ε αριστε θελω κκομισιον!
Σωτο μου επεξα και εγω λια πουλια φιλε μου τις πρωτες εξορμησεις τισ τζηκλας. Επεξα και 20 με το συνκυνηγο μου σταμα πριν δυο εξορμησεις , επεξα και αλλες τοσες περπατιμα.
Και συμφωνω οτι οι λιγες που υπαρχουν δεν κινουνται, και ειναι μπιμενες, λιμπισμενες σε συγκεκριμενα σημεια τα οποια και ξερω με λεπτομερια στα μερη που κυνηγω.
Αυτω που λεω ρε φιλε ομως ειναι οτι εν κουραστικο να φακο τα τοπουθκια γυρω να παιξω 5-10 τζηκλες δεδομενου του ποσες εχει φετος.
Να εχει πουλια, ξιχανω οτι παρπατο και πρεπει να βαλω ριμαιντερ να στραφω στο αυτοκινητο. Αλλα οπως ενει τα πραματα ρε φιλε....δεν ειναι αρκετες...για μενα δεν αξιζει. Δεν λεω οτι εν θα πιενω. Απλα καπου ξενερωνεις ρε κουμπαρε με ετσι χαλια
Σωτο μου επεξα και εγω λια πουλια φιλε μου τις πρωτες εξορμησεις τισ τζηκλας. Επεξα και 20 με το συνκυνηγο μου σταμα πριν δυο εξορμησεις , επεξα και αλλες τοσες περπατιμα.
Και συμφωνω οτι οι λιγες που υπαρχουν δεν κινουνται, και ειναι μπιμενες, λιμπισμενες σε συγκεκριμενα σημεια τα οποια και ξερω με λεπτομερια στα μερη που κυνηγω.
Αυτω που λεω ρε φιλε ομως ειναι οτι εν κουραστικο να φακο τα τοπουθκια γυρω να παιξω 5-10 τζηκλες δεδομενου του ποσες εχει φετος.
Να εχει πουλια, ξιχανω οτι παρπατο και πρεπει να βαλω ριμαιντερ να στραφω στο αυτοκινητο. Αλλα οπως ενει τα πραματα ρε φιλε....δεν ειναι αρκετες...για μενα δεν αξιζει. Δεν λεω οτι εν θα πιενω. Απλα καπου ξενερωνεις ρε κουμπαρε με ετσι χαλια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kypros την 14 Ιαν 2013, 23:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
καμετε υπομονη ακομα λιγεσ μερεσ και θα φανουν λιγα πουλια .ο καιροσ ειναι οψιμοσ φετοσ .
-
- Full Member
Anthimos έγραψε:Hunting Maniac έγραψε:Νομίζω το αν έπαιξε κάποιος συνάδελφος 5 - 10 πουλιά κάπου για τους πλείστους από εμάς είναι αδιάφορο. Το θέμα είναι ότι οι τζίκλες χρόνο με τον χρόνο έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από την Κύπρο, οπότε όλοι εμείς που απολαμβάναμε το συγκεκριμένο κυνήγι και τις συγκινήσεις που μας πρόσφερε, έχουμε μείνει με τις αναμνήσεις. Απλά σκεφτείτε τα εξής: πριν 20 χρόνια όλοι μιλούσαμε για διψήφιους και τριψήφιους αριθμούς σε παραδοσιακούς τζικλότοπους. Ολοι παίζαμε το πρωϊ και πηγαίναμε σπίτι ευχαριστημένοι. Στην συνέχεια επειδή δεν μας αρκούσε το πρωϊνό, αρχίσαμε τα τζήταστρα και αποδεκατίζαμε όσα πουλιά γλύτωναν το πρωϊ, ασχέτως ότι τα μισά πουλιά που παίζαμε τα χάναμε. Στην συνέχεια ήρθε η μόδα με τα μηχανάκια, για να καλύψει την αχορταγία μας για αυξημένη κάρπωση σε σχέση με τους άλλους. Και τώρα που είμαστε;; Να συζητούμε ότι ο Α ή ο Β έπεξε 5 πουλιά περπατώντας όλη μέρα από τόπο σε τόπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνάδελφοι, το θέμα είναι απλό. Το κυνήγι της τζίκλας στην Κύπρο ήρθε στο τέλος του και δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε οτιδήποτε για αυτό. Απλά διερωτώμαι αν ένας από τους λόγους για την κατάντια αυτή, είναι και η αχορταγία μας όλα αυτά τα χρόνια!
Φίλε προς θεου, δεν αποδεκατησαν τα οπλα τις τζικλές !! Τα δικτυα και η παρανομη εμπορεια σιγουρα επιβαρυνουν την κατασταση για τους πληθυσμους που καταληγουν στο νησι , αλλα όχι τα οπλα , ακομα και με μηχανακια.
Οι γατες στην Αγγλια τρων περισσοτερα πουλια καθε χρονο απ οτι οι κυνηγοι στη Κυπρο με οπλο!!!
Η τσιχλα εχει αλλοπροσαλη αποδημιτικη συμπεριφορα , αυτο σε συνδυασμο οτι εξαφανιστηκαν τα περβολια, σταματησε η γεωργια και οσοι σπέρνουν ασχολουνται με την μονοκαλιεργεια ισως ειναι πιο σημαντικοι λογοι για ενα πουλι να σταματησει να επιλέγει ενα προορισμο για ν αποδημισει
Η εξαφανιση ή η μειωση των βιοτοπων δηλαδή . Η τσιχλα έχει ανάγκη απο ζωική τροφη ( σαλιγκαρια & σκουλικια) κατι που εβρισκε σε πληθωρα μεσα στα περβολια με εσπερειδοειδη τα οποια στη Κυπρο έχουν μειωθει κατα 80% τα τελευταια χρονια ....
Αυτα οι κραιπάλες με τζικλες στα εστειτόρεια αφου εβαστουσαμεν ουλλοι να τις πιερωσουμε 2 λιρες την μια οποταν τα δικτυα δεκαπλασιαστηκαν για να τις πιαννουν να τρωμε με τις ντουζινες, κυνηγοι και μη
Οι κυνηγοι με όπλα ειναι τελευταιοι στη λιστα του γιατι μειωθηκαν οι τζικλες !!!
Φιλε καπου εχει βαση τοθτο που λαλεις,θα θεσω ομως ενα ερωτημα.Στη βορεια Κυπρο ολα ειναι παρθενα ολα σχεδον απατητα και υπαρχουν εξαιρετικοι βιοτοποι.Το 2009 ειχε τζικλες ποδα και ετοιχε να παω για ενα προσκυνημα στα κατεχομενα.Ειμαι 34 χρονων εν ξαναειδα ετσι θεαμα.Οι τζικλες ηταν παρα παρα πολλες.Αν ειχε ποδα πχ 10 ποτζει ειχε 100.Τοση διαφορα.Τωρα μιλω με ανθρωπουσ ποθ παν ποτζει τζε λεν πολυ λιγα πραγματα.
Αρα συμβαινει ισως και κατι που δεν ειμαστε σε θεση να εξηγησουμε.
-
- Full Member
Μαλλον φιλε εν κουλλουρουθκια με το οψιμο που θα δουμε και φετος!635marios έγραψε:καμετε υπομονη ακομα λιγεσ μερεσ και θα φανουν λιγα πουλια .ο καιροσ ειναι οψιμοσ φετοσ .
Και κατι αλλο για τις προηγουμενες συζητησεις οι τσικλες ειναι μηδεν!! Το να παιζεις 10-15 πουλλια ολη μερα περπατημα δεν λεει τιποτα.Οχι πριν 10 χρονια πριν 3 χρονια φκαλλω εξω και την περσινη χρονια επαιζαμε 25-30 ολη μερα και αλλοι γνωστοι μου 5-6 και θαυμαζαν τις 25-30 που παιζαμε εμεις αλλα απο μεσα μου ηξερα οτι οι κοποι της παραμονης ακομα και 2 μερες πριν την εξορμηση να βουρας να τες εβρεις καυσιιμα καφεδες τσιαρα χασιμο χρονου φυσιεκκια κ.τ.λ το να αλλαξω 10 τοπους για να τες παιξω απο την ανατολη στη δυση και παλε πισω γιατι δαμε παιζουνται ποφυσημα δαμε εν την ταδε ωρα ποτσι εν ετσι ποδα αλλοσπως ηξερα βαθια μεσα μεσα μου πως αλλη μια αποτυχια οι 25-30 μου τουλαχιστον ομως εκαμναμε λιες βολες και εχουμε να θυμομαστε.
Θυμιζει μου λιο μια συνομηλια που ειχα καποτε με καποιο απο τα χωρια της επαρχιας Λαρνακας και μου ειχε πει οτι καμνουν παγανια με με το 12αρι και μισες το αμπελοπουλλι πριν 4-5 χρονια χααα και εμεις τωρα! Στο ενδημικο κυνηγω αποκλειστικα λαγο φετος ο αριθμος σιηπεθκιων που εσυρα ηταν μονοψηφιος αλλα ατου τσαμε εκαμνα υπομονη γιατι εναερτουν οι τσικλουες να φκαλλω το αχτι μου τωρα πουντες???
Αλλα οι οσο πορωμενος και αν ειμαι δεν εχω ουτε χρονο ουτε χρημα ουτε ενεργεια να σπαταλω για το περπατημα τους μαυρες να μεινουν και ας μεν εξαναρτουν αγχος για τη κριση το κυπριακο για το ποιος θα φκει προεδρος εεεε εν θα αγχωνουμε και για τη τσικλουα τωρα κανει.
-
- Full Member
Το σαββατοκυριακο λουαρκαζω να παω τροοδοσ.παιζει τιποτε για τρυονεσ οξα εν εχει ουτε ποτζινες?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΟΝΟΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙdidimos8 έγραψε:Το σαββατοκυριακο λουαρκαζω να παω τροοδοσ.παιζει τιποτε για τρυονεσ οξα εν εχει ουτε ποτζινες?

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΣΩΤΟ,
ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ 2 ΜΕ 3 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΞΕΙΣ 5 ΜΕ 10 ΤΣΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΗ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΕ Ο ΑΡΧΙΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟΥ FORUM. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΚΛΑΡΗ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΣΑΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ 8-10 ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΚΤΥΠΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΧΑΡΑΞΗ. ΜΟΛΙΣ ΧΑΡΑΞΗ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ. Η ΩΡΑ 6.45 ΠΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ 7.30 ΕΙΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΜΟΥ( εχω δουλεια και οικογενεια). Η ΩΡΑ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΜΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΖΙΤΑΣΤΡΟ.
ΤΟ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΗΣ ΠΟΥΛΙΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ? ΕΝΑ ΞΕΦΩΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΖΙΤΑΣΤΡΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ 10-15 ΠΟΥΛΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤΑ, ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΦΥΣΙΚΑ
ΠΕΡΣΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ ΤΖΙΤΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΟΣΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΟΥ ΕΣΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΚ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΗΣΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. Ο ΦΙΛΟΣ ΚΤΥΠΗΣΕ 12 ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ 1. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ? ΤΕΛΙΚΑ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΠΟΣΤΟ, ΟΥΛΛΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΤΖΙΑΜΕ ΣΑΝΑ ΕΙΧΕ ΜΑΓΝΙΤΗ.
ΦΙΛΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΠΕΞΕΣ ΦΙΛΕ 8-10 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΠΑΡΟΙ. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ
ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ 2 ΜΕ 3 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΞΕΙΣ 5 ΜΕ 10 ΤΣΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΗ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΕ Ο ΑΡΧΙΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟΥ FORUM. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΚΛΑΡΗ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΣΑΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ 8-10 ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΚΤΥΠΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΧΑΡΑΞΗ. ΜΟΛΙΣ ΧΑΡΑΞΗ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ. Η ΩΡΑ 6.45 ΠΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ 7.30 ΕΙΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΜΟΥ( εχω δουλεια και οικογενεια). Η ΩΡΑ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΜΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΖΙΤΑΣΤΡΟ.
ΤΟ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΗΣ ΠΟΥΛΙΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ? ΕΝΑ ΞΕΦΩΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΖΙΤΑΣΤΡΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ 10-15 ΠΟΥΛΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤΑ, ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΦΥΣΙΚΑ
ΠΕΡΣΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ ΤΖΙΤΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΟΣΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΟΥ ΕΣΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΚ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΗΣΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. Ο ΦΙΛΟΣ ΚΤΥΠΗΣΕ 12 ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ 1. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ? ΤΕΛΙΚΑ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΠΟΣΤΟ, ΟΥΛΛΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΤΖΙΑΜΕ ΣΑΝΑ ΕΙΧΕ ΜΑΓΝΙΤΗ.
ΦΙΛΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΠΕΞΕΣ ΦΙΛΕ 8-10 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΠΑΡΟΙ. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ
- g13marcos
- Full Member
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Ετσι για να ρωτησω κατι. Αμαν σηκωνεις 20-30 πουλια που καθε αρκατζιά σε συνολο τριων αρκατζιών εν καλος αριθμος ή εν σε ουλλα τα αρκάτζια ετσι;
- Georgios
- Full Member
Απαναγια μου , μια μερα ελλεψα που το φορουμ και εκαματε 7 καινουργιες σελιδες 
Το λοιπόν κύριοι... επρόσεξα το εξής:
Εκάματε επίθεση σε ένα άτομο που λαλεί ότι έπαιξεν λία πουλιά με περπατητό κυνήγι και σε ώρες που κυμαίνονται απο 9-12 το μεσημέρι (νομίζω εκαταλάβατε για ποιό σας λαλώ). Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ να τις κυνηγά όποτε θέλει ο ίδιος και όποτε του κ******. Τωρά αν δεν τις κυνηγά είτε στο ποφύσημα είτε στο τζίταστρο πάλε είναι δικαίωμα του. Ακόμα η συμπεριφορά του ή ο τρόπος που απαντά είναι αναλόγως του χαρακτήρα του. Εν σημαίνει οτί εν σέβεται τουτος ο άνθρωπος. Καμιά φορά τα λόγια που φαίνονται προσβλητικά δεν είναι αντιπροσωπευτικά του ίδιου του ατόμου (είναι απλά λόγια).
Τώρα όσο αφορά άτομα μεγαλύτερης ηλικίας (μιλώ για 30 και πάνω) σκέφτονται διαφορετικά όσο αφορά το κυνήγι της τζίκλας. Όπως μαθαίνει ο καθένας. Τη σήμερον ημέρα εν καλά να προσαρμοζόμαστε στο περιβάλλον και στις συνθήκες που μας διακατέχουν και να κυνηγούμε αναλόγως (π.χ περπατητό κυνήγι). Είναι όπως την οικονομική κρίση. Παλιά "εκατουρούσαμε" και εσπαταλούσαμε τις λίρες ποτζι ποδα, τωρά γυρεύκουμε τόπους να τις χώσουμε και να τις οικονομήσουμε.
Με αυτό τον τρόπο λειτουργούμε και στο κυνήγι, είναι τρόπος ζωής και είναι τρόπος αποφυγής της καθημερινότητας. Εγώ προσωπικά θαυμάζω το Σωτήρη γιατί με θυμίζει εμένα. Πορωμένος στο κυνήγι,αγωνιστής με φιλοδοξίες και μεράκκι. Όταν θέλει κάτι θα το κυνηγήσει με πάθος και και αυτή είναι η βασική αρχή του κυνηγού, το πάθος.
Ως νέος κυνηγός προσαρμόζομαι στην πραγματικότητα και ακολουθώ το ένστικτο μου. Ότι έχουμε με αυτό θα περάσουμε, γιατί αυτά μας έδωσε ο Θεός. Από εκεί και πέρα είναι προσωπικό θέμα του κάθενου πότε, που, πως και πότε θα κυνηγά. Ο καθένας ζει τη δική του φάση της ζωής του.
Φιλικα
Υ.Γ Συνήθως δεν φλυαρώ τόσο

Το λοιπόν κύριοι... επρόσεξα το εξής:
Εκάματε επίθεση σε ένα άτομο που λαλεί ότι έπαιξεν λία πουλιά με περπατητό κυνήγι και σε ώρες που κυμαίνονται απο 9-12 το μεσημέρι (νομίζω εκαταλάβατε για ποιό σας λαλώ). Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ να τις κυνηγά όποτε θέλει ο ίδιος και όποτε του κ******. Τωρά αν δεν τις κυνηγά είτε στο ποφύσημα είτε στο τζίταστρο πάλε είναι δικαίωμα του. Ακόμα η συμπεριφορά του ή ο τρόπος που απαντά είναι αναλόγως του χαρακτήρα του. Εν σημαίνει οτί εν σέβεται τουτος ο άνθρωπος. Καμιά φορά τα λόγια που φαίνονται προσβλητικά δεν είναι αντιπροσωπευτικά του ίδιου του ατόμου (είναι απλά λόγια).
Τώρα όσο αφορά άτομα μεγαλύτερης ηλικίας (μιλώ για 30 και πάνω) σκέφτονται διαφορετικά όσο αφορά το κυνήγι της τζίκλας. Όπως μαθαίνει ο καθένας. Τη σήμερον ημέρα εν καλά να προσαρμοζόμαστε στο περιβάλλον και στις συνθήκες που μας διακατέχουν και να κυνηγούμε αναλόγως (π.χ περπατητό κυνήγι). Είναι όπως την οικονομική κρίση. Παλιά "εκατουρούσαμε" και εσπαταλούσαμε τις λίρες ποτζι ποδα, τωρά γυρεύκουμε τόπους να τις χώσουμε και να τις οικονομήσουμε.
Με αυτό τον τρόπο λειτουργούμε και στο κυνήγι, είναι τρόπος ζωής και είναι τρόπος αποφυγής της καθημερινότητας. Εγώ προσωπικά θαυμάζω το Σωτήρη γιατί με θυμίζει εμένα. Πορωμένος στο κυνήγι,αγωνιστής με φιλοδοξίες και μεράκκι. Όταν θέλει κάτι θα το κυνηγήσει με πάθος και και αυτή είναι η βασική αρχή του κυνηγού, το πάθος.
Ως νέος κυνηγός προσαρμόζομαι στην πραγματικότητα και ακολουθώ το ένστικτο μου. Ότι έχουμε με αυτό θα περάσουμε, γιατί αυτά μας έδωσε ο Θεός. Από εκεί και πέρα είναι προσωπικό θέμα του κάθενου πότε, που, πως και πότε θα κυνηγά. Ο καθένας ζει τη δική του φάση της ζωής του.
Φιλικα
Υ.Γ Συνήθως δεν φλυαρώ τόσο