ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

axerkwtis έγραψε:λογω δουλειας και συναναστροφης με αρκετο κοσμο σημερα το πρωι ειχαμε πληροφορια πως εβαλε πουλια ψες..κεινο που τους ειπα ειναι βαλει πουλια την νυχτα και την μερα χανονται τι γινεται.???την κυριακη να συρουμε και μεις το ζαρι μας
ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΒΑΛΕΙ.....ΑΠΛΑ ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΜΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΑΚ....ΑΣ ΕΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ :?
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ;) ;) ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Ρε παιδκια,που την αρωσκεια που εχουμεν ουλοι μας,τζε να μας πουν οτι εξυλλιφτικαν ουλλες οι τζικλες εμεις παλε εννα ειμαστε πας τα βουνα που το χαραμα. Η ελπιδα πεθαινη παντα τελευταια! Αφου ητε εσσι πουλια ειτε οχι παλε θα ειμαστεν εκει.
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

LAGOS έγραψε:Πολλά καλά διασταυρωμένη πληροφορία: ψες συνέλαβε η θήρα λαθροθηρα με 120 πουλιά πάνω στα δίχτυα. Παράλια Λαρνακα μεριές. Τουλάχιστο τούτο σημαίνει οτι έβαλε πουλιά.
Φίλε μου έβαλε πουλιά η προσπάθησαν να μπούνε αλλά δεν τα άφησαν;

Πάλι καλά που έπιασαν και κανένα. Καλό θα ήταν να μαθαίνουμε και τι ποινές τους βάζουν.
Γιατί αυτοί είναι γνωστό πως βγάζουν 1000δες ευρά...
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
didimos8
Full Member

Δημοσίευση από didimos8 »

sotiris!129 έγραψε:μεν ακουεις τιποτε αν δεν τες δεις πανω στην πουλιαστρα σου κρεμασμενες να μεν πιστεφκεις πως εχει ζικλες!!!

ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΟΞΑ ΠΑΛΕ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΛΙΑ??????????????
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ε φιλε μου αν σου πουν εν εσιει πουλια εν θα παεισ?αφου εσιει εν εσιει ουλλι τσιαμε θα ειμαστε να τρωμε το ψοφο :D
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
didimos8
Full Member

ANTROS BREDA έγραψε:ε φιλε μου αν σου πουν εν εσιει πουλια εν θα παεισ?αφου εσιει εν εσιει ουλλι τσιαμε θα ειμαστε να τρωμε το ψοφο :D

ΕΝ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΟ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΩΤΩ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....... :)
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

didimos8 έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:ε φιλε μου αν σου πουν εν εσιει πουλια εν θα παεισ?αφου εσιει εν εσιει ουλλι τσιαμε θα ειμαστε να τρωμε το ψοφο :D

φιλε didimos8 να σε βοηθησω λιγο ψυχολογικα: εκαμα ενα ταξιδακι σημερα απο παραλιμνι, λευκωσια, τροοδος, λεμεσο και εφτασα ακαμα. ε φιλε μου παντου ειχε πουλια! μα ακομα και μες τις πολεις! :P
παλε ενα να μας μεινει η κρυαδα ουλλους μας αλλα και η ανατολη πανω στο βουνο που ειναι και το ποιο ωραιο τελικα! :)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
didimos8
Full Member

kanaris έγραψε:
didimos8 έγραψε:

φιλε didimos8 να σε βοηθησω λιγο ψυχολογικα: εκαμα ενα ταξιδακι σημερα απο παραλιμνι, λευκωσια, τροοδος, λεμεσο και εφτασα ακαμα. ε φιλε μου παντου ειχε πουλια! μα ακομα και μες τις πολεις! :P
παλε ενα να μας μεινει η κρυαδα ουλλους μας αλλα και η ανατολη πανω στο βουνο που ειναι και το ποιο ωραιο τελικα! :)[/quote

ΕΡΙΞΕΣ ΜΕ ΤΕΛΙΑ..... :D
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

μονο το πρωινο ξυπνημα το ταξιδι μεσ το αυτοκινητο ο πασιαμας που εννα καουμε εν ουλλα τα λευτα!ΣΤΑΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΙΟΥΡΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΚΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΦΚΙΚΕΝ Ο ΜΕΖΕΣ!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

didimos8 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:μεν ακουεις τιποτε αν δεν τες δεις πανω στην πουλιαστρα σου κρεμασμενες να μεν πιστεφκεις πως εχει ζικλες!!!

ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΟΞΑ ΠΑΛΕ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΛΙΑ??????????????
ε φιλε εχει nescafe βραστο πας την μουτι του βουνου ...ζικλες 0 αυριο για μενα τουλαχιστο , θα παω ως τες 9 σε μια περιοχη που ξερω αλλα δεν ξανακυνηγισα φασες ,αλλα ειδα αρκετα πουλια (αναγνωρηση δηλαδη σε μερα κυνηγιου για να δω πως συνπεριφερουνται τα πουλια και ποθεν περνουν αμαν τες παιζουν οι ζικλαριες που ως συνηθος καποιοι θα τες παιξουν ασεν και μεσουρανα! )
αν ρεξει ζε καμια ζικλα η καμια φασα που πανω μου ζιπανω που θα ειμαι καλος αν οχι εν καλη ζε η αναγνωρηση!
απο φιλους και γνωστους που εκαμαν αναγνωρηση παντος δεν ακουσα κατι για ζικλες ολοι απο 0-5 πουλια αρα αυριο χωρις να θελω να σε πυκρανο μεν καρτερας και πολλα πραματα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”