ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

Anthimos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ζε τον περτικο να τον δω του καθου εν να τον παιξω... τουλαχιστο κοπιαζω για να εχω ετσι εφκερια, ενο το ρεχτο παντα παραμενει ρεχτο λογο καποιου αλλου και οχι απο τον κοπο μου!

Η πιο πάνω δηλωση εχει διαγραφει απο την διαχειρηση για να γλιτωσει ο Σωτηρης129 ...Μεν θυμωνετε , εν μιτσης εν καταλαβει τι γραφει :D
ΤΟ "ΧΤΗΝΟΝ" ΟΜΩΣ ΜΕΝ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΤΟ "ΓΑΡΟΣ".
ΕΜΠΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΚΛΗΣΗΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΩΡΙΜΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΣΜΟ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

καλα να το πω αλοσπως... εδοκα της το chance της να φιει και αντι να πετασει που την τριμιθκιαν επεταχτικε πανω στην μεσφιλια... εν ζε να την παρακαλεσω θεμας να πετασει...:lol:
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:καλα να το πω αλοσπως... εδοκα της το chance της να φιει και αντι να πετασει που την τριμιθκιαν επεταχτικε πανω στην μεσφιλια... εν ζε να την παρακαλεσω θεμας να πετασει...:lol:
παλιοφιλε αν οντως εδωκες της το chance της να φιει και εν εφιε δικαιουσε την.... αλλα παλε μια τζικλα για να μεινει τζιαμε πρεπει να ειχε ψυχολογικα ή οικογενειακα προβληματα.... τωρα μιαν τζικλα πελλη τι να την καμεις ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:καλα να το πω αλοσπως... εδοκα της το chance της να φιει και αντι να πετασει που την τριμιθκιαν επεταχτικε πανω στην μεσφιλια... εν ζε να την παρακαλεσω θεμας να πετασει...:lol:
παλιοφιλε αν οντως εδωκες της το chance της να φιει και εν εφιε δικαιουσε την.... αλλα παλε μια τζικλα για να μεινει τζιαμε πρεπει να ειχε ψυχολογικα ή οικογενειακα προβληματα.... τωρα μιαν τζικλα πελλη τι να την καμεις ?
ε φιλε ακου να δεις πως παει το πραμα... αμαν τες κυνηγας περπατητος σε τοπους που ξερεις πως καθουνται τοτε θα παιξεις πολλες του καθου...οχι ζιαμε ακριβος που καθουνται ομως, μολις κοντεψεις το τοπου και τουτες ακουσουν λιο φασαρια πετασουνται που τες ριζες τον δεντρον ζε καθουνται πανω στο δεντρο, πουζιαμε ζε ζι αν δεν την παιξεις εν να φιει πουπισω και να σου μεινει το παρπατημα !
εγω τουτι εν ζε ειδα την που εκαθετουν και εκοψα επεια αναψα camera εκοντεψα της και τουτι ηταν ζιαμε και εκαθετουν! επεια εξερα πως ειχε 99% να καθουνται πουλια μεσα στην τριμιθκιαν τουτι ενοσεν με και επεταχτικε πανω στην μεσφιλια να δει τι ερκετε... ε σαν μεν ηταν περιεργη και να φιει η περιεργια σκοτωνει ηρτεν ο χαρος :lol:
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

LOUIS SETTER έγραψε:
Anthimos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ζε τον περτικο να τον δω του καθου εν να τον παιξω... τουλαχιστο κοπιαζω για να εχω ετσι εφκερια, ενο το ρεχτο παντα παραμενει ρεχτο λογο καποιου αλλου και οχι απο τον κοπο μου!

Η πιο πάνω δηλωση εχει διαγραφει απο την διαχειρηση για να γλιτωσει ο Σωτηρης129 ...Μεν θυμωνετε , εν μιτσης εν καταλαβει τι γραφει :D
ΤΟ "ΧΤΗΝΟΝ" ΟΜΩΣ ΜΕΝ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΤΟ "ΓΑΡΟΣ".
ΕΜΠΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΚΛΗΣΗΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΩΡΙΜΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΣΜΟ
Σεμνααααά!

Ο όνος δεν σου έφταιξε σε τίποτα! :lol:
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

ΣΩΤΗΡΙΕ ΕΙΣΑΙ ΟΝΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥ. ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ,ΑΝΑΝΔΡΟ,ΠΑΜΠΕΣΙΚΟ,ΠΑΓΑΠΟΚΚΙΑ,. ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΠΟΡ.
ΤΕΛΟΣ.
ΟΝΕ ΕΕ ΟΝΕ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΥ )
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ατε κοπελια, ας μεν το παραχεζ........

Εγω εν ειδα καν το βιντεο που εβαλεν ο μιτσης, ειπαμεν την κουβεντα μας, αστειευκουμεν κιολας, γελουμεν, κανει, ............. το πολυ γινεται και ενοχλητικο, ας φερουμε ξανα το κλιμα τους αστειου στο φορουμ, και ας μην το παρακαμνουμε. :)

ΕΕΕΕ Σωτηρηηηη......εβαλες λαθος το τηλεφωνο μου πανω στο κουτι του Ακις εχπρεςς και επιασεν τες αλλος τες τζικλες.........πεψε μου αλλες :D
Τζικλες αααα, οχι ασπροπουλια :lol:

Εσυ εφαες λαχανον του μεγαλοκαρχαριες των κυνηγων που καποτε, εφορουσαν μαυρα γιαλια και βλέπαν τα τριωνια για κολιους.

Επιτρεπετε ρε κουμπαρε να μεν ξεχωριζεις την τζικλα? Αφου οπου δικλισεις θωρεις τες φετος :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πανικο μου βαλε μιαν επιμορφωτικη φωτογραφια τζικλας του Σωτηρη , να δει ινταλοις ενι :D

Και μιαν ερωτηση προς τους φανατικους φασσαριες, Λευκιο, Σωτηρη και Σολων και οσους αλλους ξιχανω.

Παρατηρω οτι και τζικλες να ειχεν, εσεις παλε στην φασσαν θα επαεννατε.

Καλα ρε παιδια, εχει πιο ωραιον μεζε που την τζικλα???

Εννα σας στειλω σεεναν διατροφολογο που ξερω να σας καμει καλα :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΣ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΜΟΥ. ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΕΧΩ ΤΟΥ ΜΙΑΝ ΑΛΦΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ. ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.
ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΣ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ξερω το ρε φιλε, εν θωρεις εβαλα και φατσουαν, εν τζινον που σουξουλο εν και εν εσας :lol:

Εσιει που τα χτες εταραξα τον :lol:

Αλλα εν νωθει εν μουσιαμμας. :lol:

Εγραψα του τζιε τζιαττιστον μα εν το ποσταρω, εννα αρκεψεις και εσυ υστερα και εννα πουλησει το μπερεττα :lol:

Σωτηρη παιξεν την ρε λαλουν σου παιξε τηνννν :lol:

Γιατι ο Σωτηρης παει μονο σε μπαρακια? Γιατι οι γκομενες τζιαμε παντα καθουνται :lol:

Γιατι δεν παει ποτε σε κλαμπ? Γιατι εαν δεν στεκουνται, ενναν ρεχτες και δεν τες παιζει :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”