ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
'petros'

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από 'petros' »

Την παρασκευη θα σε πιασω τηλ να ερτω να μου δωσεις δεκα να σε πληρωσω τζαι εχω τραπεζι :lol: :lol: :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

'petros' έγραψε:Την παρασκευη θα σε πιασω τηλ να ερτω να μου δωσεις δεκα να σε πληρωσω τζαι εχω τραπεζι :lol: :lol: :lol:
φερε 2 κελλες του λαου που εν το μονο πραμα που τρωω που ζινον τον ψοφο ζε ειμαστε happy :lol:
αλλα εξιασα αποκεφαλιζεις τους εσυ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

[quote="SilverPigeonS"]Μιας και το έφερε η κουβέντα περί σπουδών χαμένων λεφτών κλπ, σε αυτό το video έγραψα τη μουσική για το BBC όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Bristol. Για μένα είναι μια δουλειά για την οποία νιώθω πολύ περήφανος. Στο εξωτερικό δεν υπάρχει ρατσισμός, αν είσαι καλός και τους κάνεις για την δουλειά που σε θέλουν σε παίρνουν. Έπρεπε να εξηγήσω που είναι η Κύπρος, αλλά για τις δουλειές τους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα.

Όλα τα κακά τους τα υιοθετήσαμε αυτό όμως...

[/quote

μπραβο φιλε.....ωραια μουσικη....οι σπουδεσ επιασαν τοπο.
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

sotiris!129 έγραψε:
'petros' έγραψε:Την παρασκευη θα σε πιασω τηλ να ερτω να μου δωσεις δεκα να σε πληρωσω τζαι εχω τραπεζι :lol: :lol: :lol:
φερε 2 κελλες του λαου που εν το μονο πραμα που τρωω που ζινον τον ψοφο ζε ειμαστε happy :lol:
αλλα εξιασα αποκεφαλιζεις τους εσυ :lol: :lol:
Φετος εχω 3 αθικτες :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Laurona έγραψε:Καλα ακομα εν εκαταλαβετε τι γινεται.

τες τσικλες παιζει τες ο καημενος ο RAI και επειδη απειλα τον ο μιτσης οτι εννα τον βαλει στο facebook τιτσιρον, επειδη εν γραφιστας, δια του τες ο φτωχος τζιε τζινος ηντα να καμει. :lol:
Ακουτε να δειτε τι εγινε χτες τεταρτη.
πεμεν το πρωι και μεχρι τις 9 παρα που φευγω εγω για να παω δουλεια ο Σωτηρης μας Ο 129 εν παπαγαλακι.
Παω πισω το απογευμα και μολις με βλεπει λαλει μου ΄{ελα ρε φιλε να δεις τι μπουκετο εκανα}
εγω φυσικα δεν πηγα να δω.
Το απογευμα παλι που ημασταν μαζι παλι δεν χτυπησε κατι.Δεν ξερω τι πραγματικα εγινε.Ας φανει για μια φορα ειληκρινης και να μας πει με το χερι στην καρδια τι πραγματικα εχει συμβει......
Δεν ειπα και δεν προκειται να πω ψεμα για το κυνηγι.
Ετσι εγιναν τα πραγματα φιλε 129 ?
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Αντρέα γυρεύουμε μουσικούς για το πάρτυ ας εν τσαι dj είσαι μέσα?
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Rai έγραψε:
Laurona έγραψε:Καλα ακομα εν εκαταλαβετε τι γινεται.

τες τσικλες παιζει τες ο καημενος ο RAI και επειδη απειλα τον ο μιτσης οτι εννα τον βαλει στο facebook τιτσιρον, επειδη εν γραφιστας, δια του τες ο φτωχος τζιε τζινος ηντα να καμει. :lol:
Ακουτε να δειτε τι εγινε χτες τεταρτη.
πεμεν το πρωι και μεχρι τις 9 παρα που φευγω εγω για να παω δουλεια ο Σωτηρης μας Ο 129 εν παπαγαλακι.
Παω πισω το απογευμα και μολις με βλεπει λαλει μου ΄{ελα ρε φιλε να δεις τι μπουκετο εκανα}
Το απογευμα παλι που ημασταν μαζι παλι δεν χτυπησε κατι.Δεν ξερω τι πραγματικα εγινε.Ας φανει για μια φορα ειληκρινης και να μας πει με το χερι στην καρδια τι πραγματικα εχει συμβει......

να μας πει εν τα καζαντι παει και ποσα το τραβημα... :lol: :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
sotiris!129

Rai έγραψε: Ακουτε να δειτε τι εγινε χτες τεταρτη.
Παω πισω το απογευμα και μολις με βλεπει λαλει μου ΄{ελα ρε φιλε να δεις τι μπουκετο εκανα} Σαν ερτεις να δεις εγω ειπα σου να ερτεις και δεν ηρτες +οτι ειπα σου να μεν παεις δουλεια αφου ετσι ζε αλιος παεις και ουλη μερα εισαι μες το φορουμ και δεν δουλεφκεις :lol: (ζε τωρα εν δουλεια ο τιπος :lol: )
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

andreasana210326 έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:Μιας και το έφερε η κουβέντα περί σπουδών χαμένων λεφτών κλπ, σε αυτό το video έγραψα τη μουσική για το BBC όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Bristol. Για μένα είναι μια δουλειά για την οποία νιώθω πολύ περήφανος. Στο εξωτερικό δεν υπάρχει ρατσισμός, αν είσαι καλός και τους κάνεις για την δουλειά που σε θέλουν σε παίρνουν. Έπρεπε να εξηγήσω που είναι η Κύπρος, αλλά για τις δουλειές τους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα.

Όλα τα κακά τους τα υιοθετήσαμε αυτό όμως...

[/quote

μπραβο φιλε.....ωραια μουσικη....οι σπουδεσ επιασαν τοπο.
Ευχαριστώ φίλε μου. Είναι για το μόνο πράγμα που δεν μετανιώνω ούτε εγώ αλλά ούτε κ ο father.
Γιαυτό λέω, ό,τι και αν κάνουμε χρειάζεται προσπάθεια, μεγάλη δύναμη και υπομονή.
Κάποτε οι κόποι μας θα ανταμειφθούν!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
sotiris!129

φιλε Rai αυτο εγινε επαιζα τες του καθου!
οπως και την φασα 8-) !
ειχεν αλλο 1 παιξημο αλλα φενεται ο τοπος τελεια γαμωτα και δεν μπορω να το βαλω :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=mRZcAJvx ... e=youtu.be
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”