Φιλε αντρο εν πολλα λαθος η κουβεντα σου. Η επομενη της κινηση ενει οποτε πιεννει καταστηματα να αγοραζει κατι αφου μπορει, σε αντιθεση με σενα που εν μπορεις να πεζεις παντα θηραμα, τζαι εν να τραβας τα βυζια σου!!! :p
Ρε κοπελιά θέλω να αναφέρω κάτι που επαρατηρησα
3-4 φορές που επια αναγνωρηση για τσικλες τσιταστρο έβλεπα πολλές τσικλες οι οποίες ερχονταν κοπαδιαστες(7-8)
Και την επόμενη μέρα που πηγενα χάνονταν όλες
Στέκει ότι όταν εν κοπαδιαστες σημενει ότι εν να μετακινηθούν??
tooulos96 έγραψε:Ρε κοπελιά θέλω να αναφέρω κάτι που επαρατηρησα
3-4 φορές που επια αναγνωρηση για τσικλες τσιταστρο έβλεπα πολλές τσικλες οι οποίες ερχονταν κοπαδιαστες(7-8)
oxi απαραιτητα, παραπανω στεκει πως το προι ζιαμε επαιχτικαν τα πουλια και απλα αλαξαν τοπο η ακομα και με τους πυροβολισμους σου στες λιες ζικλες που ερκουνται απωθας τα αλλα πουλια που καπου παρακατω καθουνται που εν ποιο ησυχια!
tooulos96 έγραψε:Ρε κοπελιά θέλω να αναφέρω κάτι που επαρατηρησα
oxi απαραιτητα, παραπανω στεκει πως το προι ζιαμε επαιχτικαν τα πουλια και απλα αλαξαν τοπο η ακομα και με τους πυροβολισμους σου στες λιες ζικλες που ερκουνται απωθας τα αλλα πουλια που καπου παρακατω καθουνται που εν ποιο ησυχια!
στον τοπο που παω μετα το κυνηγι του λαγου-περδικας εν πατα ψυχη
επαρατηρησα το τζαι περσι
επαεννα σαββατο τζε καθουμουν το δειλις τζε επερνουσαν 20-25 πουλια τζαι ηταν κοπαθκιαστα 7-8 πουλια
τζε την κυριακη στο τζιταστο μπορει να επερνουσαν 1-2