sotiris!129 έγραψε:εδοκιμασα κατι χαρτουτσιες εχτες ειπαν μου πως εν δικη σου κατασκευη...
ΕΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΧΟΥΝ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΙΤΣΗ . ΕΝ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ << ΟΥΛΛΟΙ ΕΝ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΤΖΙΑ>>
εν ξερω ρε κουμπαρε παντος ζε οι καλικες εφανεικαν μου γνωστοι !
ειπα του αθρωπου που μου τες εδοσε να τες δοκιμασω να καλεσει τον ιδιογεμωτη να τον ταισουμε το κατι της του για να του το ανταποδοσουμε αλλα ειπε μου πως ηταν δουλεια ζιαμε διπλα και δεν εμπορουσε να παρεβρεθει στο τσιμπουσιο
ετσι ζεμεις εσυρναμε που το παραθυρο τα κοκκαλα ...
ΑΠΟ ΦΑΝ ΕΦΑΝ. ΤΖΙΑΙ ΕΣΥ ΤΖΙΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
ΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΣΙΕΙΣ ΤΖΙΗΚΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ? ????? ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΚΕΤΑΙ ΣΕ ΡΈΕΕΕ. ΜΟΝΟΝ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ.
LOUIS SETTER έγραψε:ΑΠΟ ΦΑΝ ΕΦΑΝ. ΤΖΙΑΙ ΕΣΥ ΤΖΙΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
ΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΣΙΕΙΣ ΤΖΙΗΚΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ? ????? ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΚΕΤΑΙ ΣΕ ΡΈΕΕΕ. ΜΟΝΟΝ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ.
ε κουμπαρε εν ξερω τι γαλλικα λαλεις εσυ αλλα εγω δεν επειρα ζικλες... αφου ζικλες δεν εχει !
εσυ που μας εκοψες ζε τον καφε?
ηταν να δεις και την θηκη που εφερεν ο Αγιος Βασιλης αλλα ...
25 του μηνα peto για θεσσαλονίκη και από εκεί σέρρες εγώ ένας συνάδερφος και θα μας πάρουν 2 πολλοί καλοί μου φίλοι από ελλάδα πρώτη φορα θα κυνηγήσω στο εξωτερικό ελπίζω να μου mini αξέχαστο θα κυνηγήσουμε φασιανούς τσίκλες και πάπιες αν πάνε όλα καλά τα σημάδια από τσίκλες τώρα είναι καλά ελπίζω ότι ώσπου να πάμε μην χαθούν
Φίλε είμαι σίγουρος οτι θα σου μείνει αξέχαστη η εμπειρία. Εγω πήγα 3 φορές και ελπίζω να τα καταφέρω και φέτος. . Χτες μίλησα με ένα φίλο που είναι πάνω και μου είπε οτι είναι και εκεί νέκρα..
sotiris!129 έγραψε:που να τον παρω???
α ρε Πετρο δεν με ξερεις καθολου καλα! με τους φιλους/συγκενεις φαε πιε αψε ζε τσιαρο αλλα κυνηγι πας μονο με ζινους που εχουν το ιδιο κυνηγετικο παθος με εσενα !!!
α ρε Πετρο δεν με ξερεις καθολου καλα! με τους φιλους/συγκενεις φαε πιε αψε ζε τσιαρο αλλα κυνηγι πας μονο με ζινους που εχουν το ιδιο κυνηγετικο παθος με εσενα !!!
ε παλικαριιιιι κατι μου εταξες μολις φκαλω αδεια
προσεξε να μεν φροντισω να εισαι ο πρωτος που θα κοψει το ταμειο θηρας στα μαθηματα πρην την αδεια
ε παλικαριιιιι κατι μου εταξες μολις φκαλω αδεια
προσεξε να μεν φροντισω να εισαι ο πρωτος που θα κοψει το ταμειο θηρας στα μαθηματα πρην την αδεια