ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- kypros
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Ευχαριστη εκπληξη η σημερινη εξορμηση για μενα. 20 πουλια δυο οπλα σε πρωινο παραδοσιακο περασμα. Τα πουλια κινηθηκαν ικανοποιητικα μεχρι τις 930 το πρωι και οι λιγοστοι κυνηγοι της περιοχης εκαναν το κεφι τους
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
εκαμαμεν ζεμεις το κατι τις μας !FRANCHI έγραψε:φτερό, εχαθήκαν, αλλάξαν τόπο, 1 εγώ. Εν επήενα για μαύρα καλύτερα.! Τι έκαμες εσύ Σωτήρη;

-
Τσικλες ρε??? τι εν τουτο???πετα?κολυμπα??
Σημερα ειδα μιαν ολοκληρη,μια τρασχιλα η οποια ηταν κουτσοφτερη,ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΣΕΣ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ
Σημερα ειδα μιαν ολοκληρη,μια τρασχιλα η οποια ηταν κουτσοφτερη,ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΣΕΣ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που ησουν εσυ? ειχεν ενα μιτσιν μες τες ελιες που μου εκαμεν χαλαστρες εν ζε ελπειζω να ησουν εσυ !!!!!!mikros έγραψε:Τσικλες ρε??? τι εν τουτο???πετα?κολυμπα??
ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΣΕΣ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ
-
- Full Member
αχαχαχ ,,σωτηρη εβρεθικεν ο ενοχοςsotiris!129 έγραψε:ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που ησουν εσυ? ειχεν ενα μιτσιν μες τες ελιες που μου εκαμεν χαλαστρες εν ζε ελπειζω να ησουν εσυ !!!!!!mikros έγραψε:Τσικλες ρε??? τι εν τουτο???πετα?κολυμπα??

-
Εν ειμαι εγω...ειμουν μονος μου πας το βουνο.sotiris!129 έγραψε:ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που ησουν εσυ? ειχεν ενα μιτσιν μες τες ελιες που μου εκαμεν χαλαστρες εν ζε ελπειζω να ησουν εσυ !!!!!!mikros έγραψε:Τσικλες ρε??? τι εν τουτο???πετα?κολυμπα??
Επερνουσαν που το απεναντι βουνο οι κοπες-κοπαουθκια-μεμονομενα πουλια...εσυρναν τους που ενα πακετο ο καθενας και εν κανει που εσυρναν οσεσ εσυρναν ,εν τες εκουτσιουσαν θεμας και εφαραζαν μου τες και εψηλοπετουσαν...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
ξερω το ρε οτι δεν ησουν εσυ... ζιαμε που επεια δεν ειχε αλλο πλασμα αστειφκω σε 

- LAGOS
- Full Member
3 όπλα 25 πουλιά. Εφκάλαν τα πόδια μας νερό και αλλαξαμε 4 φορές τόπο. Πολλά άσχημα τα πράματα κοπέλια. . .
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- peanut5020
- Full Member
Κόρνο σημερα ούτε φτερό. Ακούστηκαν ελαχιστες σιπεθκιεςLAGOS έγραψε:3 όπλα 25 πουλιά. Εφκάλαν τα πόδια μας νερό και αλλαξαμε 4 φορές τόπο. Πολλά άσχημα τα πράματα κοπέλια. . .
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
- SilverPigeonS
Στο ενδημικό τα περδίκια που βλέπαμε ήταν πολυ περισσότερα από τις τζίκλες. Στο κυνήγι της τζίκλας, οι τζίκλες είναι μιδαμινές σε σχέση με τα περδίκια. Πάτησα στην κυριολεξία πάνω από 20 περδίκια,έιδα 5 τζίκλες κ πήρα 1.
Οκ ήταν και η βρόχη πρόβλημα αλλά τα πουλιά είναι πολύ λίγα σε σχέση με πέρυσι.
Θέλω να ελπίζω στο Φεβρουάριο!
Οκ ήταν και η βρόχη πρόβλημα αλλά τα πουλιά είναι πολύ λίγα σε σχέση με πέρυσι.
Θέλω να ελπίζω στο Φεβρουάριο!

“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”