+1000 σωστος φιλε dangerous(εκπεδευτικον ααααα) σημερα περιοχη παφου ειδα χιλιαδες φασσες(σε απαγορευμενη περιοχη ομως) που οπως φαινετε αυτες μας εκαναν το χατηρι και ηρθαν στο νησι μας αλλα που ειναι οι τζικλες οεο??dangerous έγραψε:σημερα σε εκπαιδευτικο στην νεκρα ζωνη οι τσικλες που σηκωνα μεσα απο τα περβολια ηταν μηδαμινες αυριο δεν αναμενω να κανουν κατι τουλαχιστο για επαρχια λευκωσιας μιλω.. οσοι θα πανε για τσικλες....
εκτος αυτου εγω θελω να πως κατεληξα στο συμπερισμα πως το κυνηγι τις τσικλας στην κυπρο εχει τελειωσει...αν αναλογιστουμε οτι εχει περιπου 4-5 χρονια να μας καμει καλοχρονια ενω πιο παλια μπορουσε να μην ειχε μια χρονια ειχε η επομενη ή η μεθεπομενη...το να ακουω σπασμοδικα μεγαλους αριθμους σε μιαν επαρχια σε συγγεκριμενα μερη εμενα δεν μου λεει κατι...
τις τελευταιες μερες παρακολουθουσα στο ιντερνετ τις καιρικες συνθηκες ολης της ευρωπης συμπεριλμβανομενου και ελλαδς και τουρκιας...το χιονι που εριξε δεν ειχε προηγουμενο τα τελευταια χρονια και το κρυο που τους εκανε...ολοι ελεγαμε δεν παιζει ρολο αν βρεχει ή οχι στη κυπρο η αν κανει κρυο σημασια εχει να χιονισει καραμανια κτλ κτλ...φετος που ειχαμε τις καλυτερες καιρικες συνθηκες στην κυπρο των τελευταιων χρονων φετος που ειχαμε τοσα χιονια τουρκια που ειναι οι τσικλες????????????
φασσες τις τουρκιας γιατι μεταναστευουν και εχει εκατομυρια?????
μπεκατσες γιατι ειχαμε σε ικανοιποιητικο επιπεδο φετος??
εγω φετος μεχρι το τελος αν μου τυχει 2-3 φορες και παιξω ειτε 15 ειτε 20 ειτε 25 δεν μου λεει κατι
απλα και φετος ηταν ακομα μια κακοχρονια...
TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- pai
- Full Member
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- andreasana210326
+1000 σωστος φιλε dangerous(εκπεδευτικον ααααα) σημερα περιοχη παφου ειδα χιλιαδες φασσες(σε απαγορευμενη περιοχη ομως) που οπως φαινετε αυτες μας εκαναν το χατηρι και ηρθαν στο νησι μας αλλα που ειναι οι τζικλες οεο?pai έγραψε:dangerous έγραψε:σημερα σε εκπαιδευτικο στην νεκρα ζωνη οι τσικλες που σηκωνα μεσα απο τα περβολια ηταν μηδαμινες αυριο δεν αναμενω να κανουν κατι τουλαχιστο για επαρχια λευκωσιας μιλω.. οσοι θα πανε για τσικλες....
εκτος αυτου εγω θελω να πως κατεληξα στο συμπερισμα πως το κυνηγι τις τσικλας στην κυπρο εχει τελειωσει...αν αναλογιστουμε οτι εχει περιπου 4-5 χρονια να μας καμει καλοχρονια ενω πιο παλια μπορουσε να μην ειχε μια χρονια ειχε η επομενη ή η μεθεπομενη...το να ακουω σπασμοδικα μεγαλους αριθμους σε μιαν επαρχια σε συγγεκριμενα μερη εμενα δεν μου λεει κατι...
τις τελευταιες μερες παρακολουθουσα στο ιντερνετ τις καιρικες συνθηκες ολης της ευρωπης συμπεριλμβανομενου και ελλαδς και τουρκιας...το χιονι που εριξε δεν ειχε προηγουμενο τα τελευταια χρονια και το κρυο που τους εκανε...ολοι ελεγαμε δεν παιζει ρολο αν βρεχει ή οχι στη κυπρο η αν κανει κρυο σημασια εχει να χιονισει καραμανια κτλ κτλ...φετος που ειχαμε τις καλυτερες καιρικες συνθηκες στην κυπρο των τελευταιων χρονων φετος που ειχαμε τοσα χιονια τουρκια που ειναι οι τσικλες????????????
εγω φετος μεχρι το τελος αν μου τυχει 2-3 φορες και παιξω ειτε 15 ειτε 20 ειτε 25 δεν μου λεει κατι
φιλε ραι αυτα που εγραψε ο dangerous ειναι περσινα του 2012

- pai
- Full Member
στραβομαρα πανω μου ρεεεεε!αλλα φιλε μου ανδρεα ειδες καθε χρονια τα ιδια λαλουμε!andreasana210326 έγραψε:+1000 σωστος φιλε dangerous(εκπεδευτικον ααααα) σημερα περιοχη παφου ειδα χιλιαδες φασσες(σε απαγορευμενη περιοχη ομως) που οπως φαινετε αυτες μας εκαναν το χατηρι και ηρθαν στο νησι μας αλλα που ειναι οι τζικλες οεο?pai έγραψε:dangerous έγραψε:σημερα σε εκπαιδευτικο στην νεκρα ζωνη οι τσικλες που σηκωνα μεσα απο τα περβολια ηταν μηδαμινες αυριο δεν αναμενω να κανουν κατι τουλαχιστο για επαρχια λευκωσιας μιλω.. οσοι θα πανε για τσικλες....
φιλε ραι αυτα που εγραψε ο dangerous ειναι περσινα του 2012

- andreasana210326

αφου πειραζω και τουσ πιο παλιουσ κυνηγουσ και τουσ ριχνω το φταιξιμο που δεν εχει τζικλεσ τα τελευταια χρονια......αφου λαλω τους πεξε πεξε 100-150 τζικλεσ καθε φορα....εφατε και εσπασετε...ποσες αλλεσ να ερτουν λαλω τους....εβαλαν και τουτεσ νου και δεν πατουν πλεον κυπρο

- christy2000
- Full Member
Ρε παιδκια εγω εχτες αντι να διαβασω το περιοδικο το φετινο διαβασα εννα του1999!!!!
Εφωναζα μονος μου που ειδαν τα πουλια ολαν τζε λαλουν εγεμοσαν οι τοποι???
Μετα εκαταλαβα οτι εγεμοσεν περιοδικα ο αποπατος τζε εσσι δικεον η γενεκα που φωναζη

Εκαμα εκκαθαριση,εμειναν μονο hunt and shoot

Εφωναζα μονος μου που ειδαν τα πουλια ολαν τζε λαλουν εγεμοσαν οι τοποι???
Μετα εκαταλαβα οτι εγεμοσεν περιοδικα ο αποπατος τζε εσσι δικεον η γενεκα που φωναζη

Εκαμα εκκαθαριση,εμειναν μονο hunt and shoot

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- andreasana210326
καμια πληροφορια ρε παιδες?????? εχει τπτ????? εσιωπησετε ουλλοι????
πειτε μου μονο οτι καμνουν περασμα που τη Λεμεσο............
τπτ αλλο

πειτε μου μονο οτι καμνουν περασμα που τη Λεμεσο............

- Savvas
- Full Member
Που τα φωτα του Σιμιλλιδη.andreasana210326 έγραψε:καμια πληροφορια ρε παιδες?????? εχει τπτ????? εσιωπησετε ουλλοι????![]()
![]()
πειτε μου μονο οτι καμνουν περασμα που τη Λεμεσο............![]()
![]()
τπτ αλλο
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- andreasana210326
Savvas έγραψε:Που τα φωτα του Σιμιλλιδη.andreasana210326 έγραψε:καμια πληροφορια ρε παιδες?????? εχει τπτ????? εσιωπησετε ουλλοι????![]()
![]()
πειτε μου μονο οτι καμνουν περασμα που τη Λεμεσο............![]()
![]()
τπτ αλλο

- Laurona
Γελατε γελατε, να σας πω μιαν ιστοριαν να γελασετε που τα καλα
Ηταν Σαββατο, και ξηγηθηκα με εναν ανιψιο μου, καταπελλον, νεαρον, και ελευθερον, να ερτει να παμε στες τζικλες.
Εμενα σε διαμερισμα σε πολυκατοικια, στα φωτα τροχαιας μιας απο τ ης μεγαλυτερες λεωφωρους της Λεμεσου.
Λαλω του ταδε ωραν να σε κατω να με καρτερας.
Ο πελλος ενε σιουρκαζετουν, λαλεις του ελα η ωρα 4 μιση, ερκετε που τες τρεις.
Κατεβαινω κατω λοιπον η ωρα 4μιση και θωρω των διπλα που τα φωτα, με το οπλο στημενο και την ζωνην στην μεση να καρτερα τζικλες( εννοειτε οφκερον)
Ρεεεεεε
Τι καμνεις ρε τζιαμε λαλω του...εννα μας παρεις φυλακην.
Εν το ποστο μου λαλει μου φυρμενος του γελιου
Εγελουσαμε 3 ωρες
Ειδεν το φως που αναψε της πολυκατοικιας οτι εκατεβαινα κατω και εκαμε μου φαρσα.
Ουτε μισο λεπτο δεν εστεκετουν τζιαμε, μα
Παλε καλα που εν ερεσσεν κανενας τζινην την ωρα

Ηταν Σαββατο, και ξηγηθηκα με εναν ανιψιο μου, καταπελλον, νεαρον, και ελευθερον, να ερτει να παμε στες τζικλες.
Εμενα σε διαμερισμα σε πολυκατοικια, στα φωτα τροχαιας μιας απο τ ης μεγαλυτερες λεωφωρους της Λεμεσου.
Λαλω του ταδε ωραν να σε κατω να με καρτερας.
Ο πελλος ενε σιουρκαζετουν, λαλεις του ελα η ωρα 4 μιση, ερκετε που τες τρεις.
Κατεβαινω κατω λοιπον η ωρα 4μιση και θωρω των διπλα που τα φωτα, με το οπλο στημενο και την ζωνην στην μεση να καρτερα τζικλες( εννοειτε οφκερον)
Ρεεεεεε
Τι καμνεις ρε τζιαμε λαλω του...εννα μας παρεις φυλακην.
Εν το ποστο μου λαλει μου φυρμενος του γελιου
Εγελουσαμε 3 ωρες

Ειδεν το φως που αναψε της πολυκατοικιας οτι εκατεβαινα κατω και εκαμε μου φαρσα.
Ουτε μισο λεπτο δεν εστεκετουν τζιαμε, μα
Παλε καλα που εν ερεσσεν κανενας τζινην την ωρα

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- ANTROS BREDA
ελπιζω να μεν παει αδικα ι αδεια!!! 

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.