ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από sotiris!129 »

tooulos96 έγραψε:Για να έχει βοσκουσ πρέπει να εν ημιορεινα η πιο χαμηλα
ε φιλε αν νομιζεις ετσι τοτε τσιακαρε ετσι περιοχες και μπορει να εισαι τυχερος, οπως εγω ημουν τυχερος και τες βρεικα απο τα Λατσια ετσι και εσυ μπορει να τες εβρεις που εν οι τοποι σου!
εγω να σου πω την αληθεια 99% μπορει να μεν ξαναπαω ΚΑΝ ζιαμε, την Κυριακη θα παω για φασες και αν εχει τοτε θα παω και την Τεταρτη αρα οσπου να ξαναπαω μπορει να μεν εχει ουτε 1 !
ελεγξε γκρεμους χαραδρες καρες μεν μπενεις καν μεσα στα ελαιοδεντρα δεν αξιζει τον κοπο ελαχιστα εως 0 πουλια!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

sotiris!129 έγραψε:
tooulos96 έγραψε:Για να έχει βοσκουσ πρέπει να εν ημιορεινα η πιο χαμηλα
ε φιλε αν νομιζεις ετσι τοτε τσιακαρε ετσι περιοχες και μπορει να εισαι τυχερος, οπως εγω ημουν τυχερος και τες βρεικα απο τα Λατσια ετσι και εσυ μπορει να τες εβρεις που εν οι τοποι σου!
εγω να σου πω την αληθεια 99% μπορει να μεν ξαναπαω ΚΑΝ ζιαμε, την Κυριακη θα παω για φασες και αν εχει τοτε θα παω και την Τεταρτη αρα οσπου να ξαναπαω μπορει να μεν εχει ουτε 1 !
ελεγξε γκρεμους χαραδρες καρες μεν μπενεις καν μεσα στα ελαιοδεντρα δεν αξιζει τον κοπο ελαχιστα εως 0 πουλια!
+100000 δυστυχώς παιδιά έτσι είναι τα πράγματα οι τσίκλες δεν είναι πολλές θέλουν ψάξιμο "εβρετετες" μες σε ποταμούς "παλουρες" πυκνά γενικά . σαν "ασπουμε" εγώ που έπαιξα τις 20 πριν 1 εβδομάδα τις έπαιξα πάνω από 1 καλαμιώνα την οποια βρήκα τυχαία
EPANIEL POWER
DIMITRISF
Full Member

Δημοσίευση από DIMITRISF »

ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΤΗΡΗ!!! ΕΛΑΛΕΣ ΤΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΣΙΑΙ ΠΕΡΙΠΕΖΑΝ ΣΕ.ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΚΑΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΟ ΠΕΡΠΑΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΑΚΟΥΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΙΣΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΕΚΑΜΑΝ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ.ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ Ι ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜςΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΙΝΕΙ ΛΙΓΟ.ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Ζεστή αλλά ανεπιβεβαίωτη πληροφορία από τα παράλια. Ας ελπίσουμε ότι ξεκίνησε η κάθοδος :D
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

LAGOS έγραψε:Ζεστή αλλά ανεπιβεβαίωτη πληροφορία από τα παράλια. Ας ελπίσουμε ότι ξεκίνησε η κάθοδος :D
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΙΛΕ ΛΑΓΕ .....ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ :(
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ειμαι πολυ τυχερος :P σημερα εκανα μια τσιχλα :P που φτασαμε μια τσιχλα :( δεν εχει τιποτα :?:
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
isimerinos
Full Member

Δημοσίευση από isimerinos »

ακομα λλιο εν να πιαινουμε στην τσικλα με 5 φυσιγγια στην τσεπη. την τεταρτη σε παραδοσιακο τσικλοτοπο στη λεμεσο και εν τον εκαπνισα. μετα επαρπατισα μισι ωρουα καιειδα μια που μακρια
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Σήμερα περίπου 300 χιλιόμετρα για τσίχλες με την παρέα το απόλυτο μηδέν παιδιά σκέτη στενοχώρια :mrgreen:
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ναμπον ρε κοπελια τουτι η ησιχια δεν ειχε ζικλες σημερα? :twisted:
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

φτερό, εχαθήκαν, αλλάξαν τόπο, 1 εγώ. Εν επήενα για μαύρα καλύτερα.! Τι έκαμες εσύ Σωτήρη;
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”