ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αφου εν ζε εχει !!!
αν ειχε ακομα να δεις :lol:
το προι ερεξαν ως τες 6:45 καμια 20ρκα που πανω μου αλλα εν εσιουρκαζουμουν ζε μονο πανω στες 5 επαιξα τες 2 εκαλικοσα τες 2 εκρεμασα και 1 στα βατα! οι αλλες απαιχτες :lol:
μετα περπατημα
μεσημερι σπιτι σουβλακια,μετα εκπαιδευτικο φραγκολινες και μετα πιλοτα!
εσεις να πατε ζιταστρο να παιξεται ζε για μενα :lol:
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Nikos έγραψε: Μπράβο ρε Σώτο, ετσι να μας δινεις ελπίδες....Πουλιά υ-πάρχουν!! ;) :lol:
Υπάρχουν υπάρχουν :)
Εγώ επήα ένα γυρό το πρωί, έκαμα τες μάτσα! (μιαν!)
Το δείλις επήα αλλό ναν γυρόν, αντίκρυσα τούντο θέαμα!
2 τζιήκλές πας την ξαπλώστρα, να καμνουν ηλιοθεραπεία κάτω που την ομπρελλούα....
Ξέρω το, εν έπρεπε, αλλά έβαλα μέσα μιαν 11 νούμερο τζαι ούτε που εκλοτσήσαν....
Μετά είπεν μου τζαι ο άθρωπος τζιαμέ, ότι για την ομπρέλλα τζαι το κρεβατούιν εν εκόψαν ττίκετ... :evil:

Αστεία αστεία, σήμερα είδα παραπάνω περτίτζια που τζιήκλες..... :roll:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ......

ΧΑΛΙΑ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.....ΑΝ ΕΙΔΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.... ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ......4 ΤΖΙΚΛΕΣ ΚΤΥΠΗΣΑΜΕ ΤΡΙΑ ΟΠΛΑ....

Η ΩΡΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ 8 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΙΗΠΕ8ΚΙΑ.... :o ΑΚΟΥΕΣ ΜΙΑ ΠΟΤΖΙ ΜΙΑ ΠΟΔΑ...ΑΡΑΙΕΣ.....ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΛΕΩ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ 8Α ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ. ΤΙΠΟΤΕ...... ΕΚΑΜΑ ΕΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΟΥΑ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ....''ΝΕΚΡΑ''.... ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 3 Η ΠΑΡΕΑ. ΚΤΥΠΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟΡΩΝΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ 8Α ΦΑΝΟΥΝ ΛΙΓΕΣ....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΚΛΕΣ......

.ΦΙΛΕ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΛΙΕΣ ΠΟΔΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ.... :D
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:
kypros έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Σωτηρη, παρα μα παρα πολλες δεν ειναι! Ειπαμε να εισαι αισιοδοξος αλλα οι να θωρεις και φαντασματα. :D Ναι εχτες ηταν πιο πολλες που αλλες φορες αλλα εν πολλα πισω η κατασταση
ε Κυπρο αμαν σου λαλω εν 1000ες εν 1000ες :lol: ΤΕΛΟΣ!!!!
εν καλα που λαλειτε δεν εχει ζικλες... εχασα ζε 6-7 ζε 6-7 καλιζια :| του χρονου παλε περκει ερτουν λιες! :roll:
Σώτο έχεις πμ :twisted:
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

sotiris!129 έγραψε:αφου εν ζε εχει !!!
αν ειχε ακομα να δεις :lol:
το προι ερεξαν ως τες 6:45 καμια 20ρκα που πανω μου αλλα εν εσιουρκαζουμουν ζε μονο πανω στες 5 επαιξα τες 2 εκαλικοσα τες 2 εκρεμασα και 1 στα βατα! οι αλλες απαιχτες :lol:
μετα περπατημα
μεσημερι σπιτι σουβλακια,μετα εκπαιδευτικο φραγκολινες και μετα πιλοτα!
εσεις να πατε ζιταστρο να παιξεται ζε για μενα :lol:
ΣΚΕΦΤΟΥ ΝΑ ΕΚΡΑΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΛΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΚΟΤΩΜΑ ΡΕ ΤΣΙΑΜΠΑ. ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΡΙΠΛΆΣΙΕΣ :D :D :D :D :D
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
sotiris!129

andreasana210326 έγραψε:ΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ......

ΧΑΛΙΑ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.....ΑΝ ΕΙΔΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.... ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ......4 ΤΖΙΚΛΕΣ ΚΤΥΠΗΣΑΜΕ ΤΡΙΑ ΟΠΛΑ....

Η ΩΡΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ 8 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΙΗΠΕ8ΚΙΑ.... :o ΑΚΟΥΕΣ ΜΙΑ ΠΟΤΖΙ ΜΙΑ ΠΟΔΑ...ΑΡΑΙΕΣ.....ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΛΕΩ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ 8Α ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ. ΤΙΠΟΤΕ...... ΕΚΑΜΑ ΕΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΟΥΑ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ....''ΝΕΚΡΑ''.... ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 3 Η ΠΑΡΕΑ. ΚΤΥΠΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟΡΩΝΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ 8Α ΦΑΝΟΥΝ ΛΙΓΕΣ....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΚΛΕΣ......

.ΦΙΛΕ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΛΙΕΣ ΠΟΔΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ.... :D
φιλε Αντρεα εν επαρχια Λεμεσου που εκυνηγισα ! αρα ενεν αναγκη να σου στειλω εν ζιαμε 8-)
LOUIS SETTER έγραψε: ΣΚΕΦΤΟΥ ΝΑ ΕΚΡΑΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΛΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΚΟΤΩΜΑ ΡΕ ΤΣΙΑΜΠΑ. ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΡΙΠΛΆΣΙΕΣ :D :D :D :D :D
εεεε Χ...... αστεια αστεια οτι αναθεμα ειχα πολλην over kill σημερα και αρκετες ξυφετισμενες! ευτυχως ηταν σχετικα καθαρο και εβλεπα τες που επαεναν και επεφταν ! 4-5 πουλια ετσι εχασα και 3-4 με τουτο το τροπο!
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Που ακριβώς κυνηγισες?
Παραλία,ημιορεινα,ορεινά?
Επειδή άγιο Ιωάννη του αγρού νεκρα
sotiris!129

tooulos96 έγραψε:Που ακριβώς κυνηγισες?
ε φιλε sry αλλα δεν μπορω να δοκω παραπανω πληροφοριες... επαρχια Λεμεσου ειναι υπεραρκετη πληροφορια !
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Δεν σου είπα να μου πεισ περιοχη
Απλά ρωτώ επειδή εγώ που πήγα ημιορεινα δεν βρήκα τσίχλες
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

sotiris!129 έγραψε:
tooulos96 έγραψε:Που ακριβώς κυνηγισες?
ε φιλε sry αλλα δεν μπορω να δοκω παραπανω πληροφοριες... επαρχια Λεμεσου ειναι υπεραρκετη πληροφορια !

ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ 3 ΧΩΡΙΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΝΕΚΡΑ.......ΕΓΥΡΙΣΑ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΔΑ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ 5 ΤΖΙΚΛΕΣ..... Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΖΙΚΛΟΤΟΠΟΥΣ.....ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”