istriano έγραψε:Φιλοι τζιηκλοκυνηγοι , σημερα το πρωι επια σταυροβουνι. Περσι ετσι καιρο εποφυσουσαν οι τζιηκλες που τις αρκοελιες και τες σχινιες κατα 10-20 ανα τετραγωνικο μετρο. Σημερα ειδα 1 τζιηκλα σε δυο ωρες!
stavrovouni istriano en efeia persi.10-20 poulia ana tetragoniko metro egw en ida potte.otan lew exei poulia stavrovouni twra ennow na pekseis stama 6-7 poulia ws tes 9.. rwtate kokonoxwria ti pianoun sta dixtia?
kakos fisika tze stinnoun alla pianoun edw kai 2 nixtes 200 - 300 poulia
Φιλε οταν λεω σταυροβουνι, εννοω ψηλα, κατω απο την Μονη. Ειναι απαγορευμενη. Ενα κομματι επιτρεπομενη για λαγο και μετα κλεινη. Γι'αυτο βρισκεις τοσα πολλα πουλια οταν ερθουν
Rai έγραψε:ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΘΗΣ......
ΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΘΗΡΑΜΑ Η ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ.
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ .ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ........
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑΝ ΤΟΥΖΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΦΙΛΙΚΑ
Rai
Είσαι με την εντύπωση οτι κυνηγοί σαν εμάς πέφτουν τόσο χαμηλά να αγοράσουν θηράματα που τουντους ανθρωπους?
Η κάποιοι δικηγόροι/ γιατροί κ.π.α της πεννας και του χρήματος έν που τους μοσχοπληρωνουν??
Rai έγραψε:ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΘΗΣ......
ΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΘΗΡΑΜΑ Η ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ.
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ .ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ........
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑΝ ΤΟΥΖΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΦΙΛΙΚΑ
Rai
Είσαι με την εντύπωση οτι κυνηγοί σαν εμάς πέφτουν τόσο χαμηλά να αγοράσουν θηράματα που τουντους ανθρωπους?
Η κάποιοι δικηγόροι/ γιατροί κ.π.α της πεννας και του χρήματος έν που τους μοσχοπληρωνουν??
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΜΠΕΛΟΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΘΥΜΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΖΙΚΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΚΟΠΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ .
Γεία σας, ειμαί καινούριος στη σελίδα... Θα ήθελα να σχολιάσω το θέμα με τα κοκκινοχώρια επειδή τυχαίνει να κατάγομαι απο εκεί... Αυτά που ακούται το 1/5 είναι αλήθεια. Η αλλάγη του κλίματος μας τα τελευταία χρόνια είναι αυτό που έκανε αισθητή τη μείωση του αριθμού των τσικλών που έρχονται στη πατρίδα μας. ΠΑΝΤΑ στα κοκκινοχώρια υπήρχαν αυτοί που βάλουν δύχτια και μηχανούες εδώ και πάρα πολλά χρόνια.. Συμφώνω παίρνουν πάρα πολλούς αριθμούς πουλιών όμως είναι το 1/10 αυτών που παιρνούν απο τη περιοχή... Έτυχε να κυνηγήσω και εγω με μηχανόυες και πιστεψεταί με το 1/10 των πουλίών κατεβάζουν οι μηχανούες απο αυτά που είναι περαστά... Ακόμα άλλες χρονίες που οι αριθμοί των πουλιών ήταν ικανοποιητικοί κάνεις δεν ανέφεραι κοκκινοχώρια .. Τώρα ομώς που τα πουλιά χάθηκαν φτέναι τα κοκκινοχώρια με τα δύχτια και όχι άλλοι παράγοντες που παίζουν πιο σημαντικό ρόλο ( εγώ πιστεύω οτι κάμνεται λάθος )
Beretta22 έγραψε:Γεία σας, ειμαί καινούριος στη σελίδα... Θα ήθελα να σχολιάσω το θέμα με τα κοκκινοχώρια επειδή τυχαίνει να κατάγομαι απο εκεί... Αυτά που ακούται το 1/5 είναι αλήθεια. Η αλλάγη του κλίματος μας τα τελευταία χρόνια είναι αυτό που έκανε αισθητή τη μείωση του αριθμού των τσικλών που έρχονται στη πατρίδα μας. ΠΑΝΤΑ στα κοκκινοχώρια υπήρχαν αυτοί που βάλουν δύχτια και μηχανούες εδώ και πάρα πολλά χρόνια.. Συμφώνω παίρνουν πάρα πολλούς αριθμούς πουλιών όμως είναι το 1/10 αυτών που παιρνούν απο τη περιοχή... Έτυχε να κυνηγήσω και εγω με μηχανόυες και πιστεψεταί με το 1/10 των πουλίών κατεβάζουν οι μηχανούες απο αυτά που είναι περαστά... Ακόμα άλλες χρονίες που οι αριθμοί των πουλιών ήταν ικανοποιητικοί κάνεις δεν ανέφεραι κοκκινοχώρια .. Τώρα ομώς που τα πουλιά χάθηκαν φτέναι τα κοκκινοχώρια με τα δύχτια και όχι άλλοι παράγοντες που παίζουν πιο σημαντικό ρόλο ( εγώ πιστεύω οτι κάμνεται λάθος )
... Επίσης κάθε χρόνο μειώνονται αυτοί που βάζουν δύχτια αφού τα πρόστιμα που επιβάλλει η υπηρεσία θήρας κλείνουν σπίτια... Ε αφού μειώνονται αυτοί γιατί εν πολληνίσκουν οι τζίκλες κάθε χρόνο??? (αλλά μειώνονται)
Beretta22 έγραψε:Γεία σας, ειμαί καινούριος στη σελίδα... Θα ήθελα να σχολιάσω το θέμα με τα κοκκινοχώρια επειδή τυχαίνει να κατάγομαι απο εκεί... Αυτά που ακούται το 1/5 είναι αλήθεια. Η αλλάγη του κλίματος μας τα τελευταία χρόνια είναι αυτό που έκανε αισθητή τη μείωση του αριθμού των τσικλών που έρχονται στη πατρίδα μας. ΠΑΝΤΑ στα κοκκινοχώρια υπήρχαν αυτοί που βάλουν δύχτια και μηχανούες εδώ και πάρα πολλά χρόνια.. Συμφώνω παίρνουν πάρα πολλούς αριθμούς πουλιών όμως είναι το 1/10 αυτών που παιρνούν απο τη περιοχή... Έτυχε να κυνηγήσω και εγω με μηχανόυες και πιστεψεταί με το 1/10 των πουλίών κατεβάζουν οι μηχανούες απο αυτά που είναι περαστά... Ακόμα άλλες χρονίες που οι αριθμοί των πουλιών ήταν ικανοποιητικοί κάνεις δεν ανέφεραι κοκκινοχώρια .. Τώρα ομώς που τα πουλιά χάθηκαν φτέναι τα κοκκινοχώρια με τα δύχτια και όχι άλλοι παράγοντες που παίζουν πιο σημαντικό ρόλο ( εγώ πιστεύω οτι κάμνεται λάθος )
... Επίσης κάθε χρόνο μειώνονται αυτοί που βάζουν δύχτια αφού τα πρόστιμα που επιβάλλει η υπηρεσία θήρας κλείνουν σπίτια... Ε αφού μειώνονται αυτοί γιατί εν πολληνίσκουν οι τζίκλες κάθε χρόνο??? (αλλά μειώνονται)
φιλε μου και εγω αν και μενω Λευκωσια σχεδον ολη μου την ζωη ειμαι κοκκινοφτερνος!
το θεμα δεν ειναι να κλεινουν σπιτια αλλα να μην ανοιγουν καν βαση της λαθροθηριας!
ειναι καιρος καθε μορφη λαθροθηριας να τελειοσει για το καλο ΜΑΣ δεν φτανει που δεν εχει ζικλες για τον Α-Β λογο ειναι αναγκη να μην εχει καθολου για να ζησει καποιος Λαθροθηρας δλδ?
η να εξαφανηστει ο λαγος γιατι στο καφενε του Παραλιμνιου ΠΧ εβαλαν στοιχημα ποιος εν να παιξει τους παραπανο και καμουν εξωντοτηκα κυνηγια με αποτελεσμα να εχουμε αυτα που εχουμε σημερα?
φιλε μου και εγω αν και μενω Λευκωσια σχεδον ολη μου την ζωη ειμαι κοκκινοφτερνος!
το θεμα δεν ειναι να κλεινουν σπιτια αλλα να μην ανοιγουν καν βαση της λαθροθηριας!
ειναι καιρος καθε μορφη λαθροθηριας να τελειοσει για το καλο ΜΑΣ δεν φτανει που δεν εχει ζικλες για τον Α-Β λογο ειναι αναγκη να μην εχει καθολου για να ζησει καποιος Λαθροθηρας δλδ?
η να εξαφανηστει ο λαγος γιατι στο καφενε του Παραλιμνιου ΠΧ εβαλαν στοιχημα ποιος εν να παιξει τους παραπανο και καμουν εξωντοτηκα κυνηγια με αποτελεσμα να εχουμε αυτα που εχουμε σημερα?
ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ!!!ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΕΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΥΝΤΕ ΑΓΙΑ-ΝΑΠΑ ΦΡΕΝΑΡΟΣ ΣΩΤΗΡΑ ΚΤΛΠ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ 20-30 ΣΚΥΛΟΥΣ 15-20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ!!!!ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 6-7 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΝ!!!
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ… Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!